Target Master Anmeldelser 186

TrustScore 1.5 av 5

1,4

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Blikken kwamen zwaar beschadigd toe en er ontbrak 1 blik. De beschadigingen waren duidelijk van voor de verzending. Zeker omdat de doos waarin ze verzonden zijn niets van schade had. Blikken met der... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

ik pas mijn review aan . 5 maanden geleden besteld ,meerdere mails gestuurd geen reactie in begin, toen opeens kreeg ik bericht moest ik paspoort foto opsturen voor bewijs. gedaan .weken hoor je niks... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Is een oplichter...heeft bijna niets op voorraad...dus zet je bestelling door naar andere leveranciers...dus lange wachttijd...geen telefonisch contact mogelijk.... op mails wordt niet gereageerd....a... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ordered goods worth over 160 EUR end of november. Except for confirmation of order and payment, nothing received. Confirmation got junked by outlook unfortunately (not target-master.nl fault). Ma... Vis mer

1,4

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Oplichter!!!

Eerdere ervaringen waren goed, maar in april '22 een order van 300 euro geplaatst waarna ik na orderbevestiging helemaal niets meer heb vernomen. Diverse keren aangeschreven, in gebreke gesteld, geld terug geëist...helemaal niets! Nul reactie! Waarom heeft deze oplichter zijn erkenninghouderschap nog? Heeft iemand betrokkene al voor het gerecht gedaagd, of melding van oplichting gedaan bij de politie (om in ieder geval zijn erkenninghouderschap in te laten trekken)? Nooit mee in zee gaan!

25. mars 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Een regelrechte ramp dit bedrijf

Wat er mis gaat dat is niet zo moeilijk, men heeft kennelijk niets maar dan ook totaal niets op voorraad.
Een "normale" handelaar vermeldt op zijn of haar website of een artikel al dan niet op voorraad is. Bij target master dus niet, zij moeten kennelijk bij een andere wapenhandelaar een bestelling plaatsen om iets te kunnen leveren. Had ik dit van te voren geweten dan had ik hier geen bestelling geplaatst. Dit is een goede leer voor een volgende keer. Communicatie met hen is onmogelijk, mail wordt kennelijk niet gelezen en je krijgt ook niemand aan de telefoon. Kortom een rampenbedrijf, laat iedereen er met een ruime boog omheen gaan. Zij hebben kennelijk niet door dat de schutterswereld een kleine wereld is en dat slecht nieuws hier verschrikkelijk snel gaat. Ik zal in ieder geval veel reclame voor ze maken waar ze niet op zitten te wachten. Zo'n bedrijf heeft geen enkele bestaansrecht!!!!!

21. februar 2023
Vurdert til 3 av 5 stjerner

bestelling kan heel lang duren maar toch gehad

ik pas mijn review aan .
5 maanden geleden besteld ,meerdere mails gestuurd geen reactie in begin, toen opeens kreeg ik bericht moest ik paspoort foto opsturen voor bewijs. gedaan .weken hoor je niks meer weer paar mails erachter aan gestuurd en opeens na 5 maanden kreeg ik bericht u pakket is verzonden .en heb hem nu binnen dus toch geleverd .ze kunnen beter op de website zetten leveringen kunnen even duren plus min halfjaar.

22. desember 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slechtste webshop ooit wonder dat het…

Slechtste webshop ooit wonder dat het nog mag bestaan
Verschillende keren mail gestuurd eindelijk keer antwoord daarop volgende mail weer geen antwoord ben nu al weken bezig met mijn bestelling zou zeggen Koop hier niets telefonisch zijn ze niet bereikbaar het telefoonnummer wat je vind via internet bestaat niet

29. november 2022

bedrog

bedrog ! levert niets wij gaan verder hiermee hebben strx een afspraak met de officier justitie en kees van der spek heeft ook belangstelling .... die mens moet stoppen !!!

4. august 2022

Niet doen

Niet doen, niet doen!!!!!!!!!!!
Maar ik lees nog steeds dat er gekocht word. Ongelofelijk dat zo iets nog een platform heeft en krijgt.

30. juli 2022

Begin juni bestelling geplaatst

Begin juni bestelling geplaatst. Kopie verlof etc. nagezonden.
Keurig betaald.
Bevestiging gekregen.

daarna stilte.......

diverse mails gestuurd met vraag om update status bestelling.
geprobeerd te bellen (nummer afgesloten)

tot op heden (22 juli): Oorverdovende STILTE

dit is geen reclame voor het bedrijf. Toch maar eens kijken naar een andere leverancier?

22. juli 2022

Order betaald

Order betaald. Geen contact meer mee te krijgen. Telefoonnr. Is afgesloten. Aangifte gedaan bij politie. Die doen er niets mee. 10 maanden later na inschakelen incasso plots mijn geld terug geboekt met de vermelding sorry niet meer op voorraad. Met dank aan van loon advocaten gratis incasso.

7. juni 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Na 10 jaar weer wat besteld bij…

Na 10 jaar weer wat besteld bij targetmaster, nou er is niks veranderd in 10 jaar hoe deze man nog steeds een erkenning heeft na al die aangiften is ongelooflijk. Ik heb wat besteld en ook deze keer hoor ik weer niks van hem. Ook ik ga aangifte doen als ik mijn geld niet direct terug krijg.
Update, heb inmiddels aangifte gedaan en nog niks gehoord van zijn kant.

14. mai 2022

Die-set .308 besteld

Materialen die besteld zijn heb ik gekregen.
Wel duurt het lang.
Waarschijnlijk hebben ze geen voorraad en bestellen ze bij de leverancier als jij hebt besteld.
voordeel is dan wel.dat het product de meest nieuwe versie is.

Communicatie betreffende de bestelling kan beter. na 5 keer mailen pas een bericht gehad over de status van mijn bestelling.
prijstechnisch gezien moeten ze er 5 sterren krijgen. laagste prijs.

Voor mij dus positief. ik hoefde mijn spullen niet direct te hebben dus heb netjes 6 weken gewacht.

groet Egon

7. mai 2022

Wat een oplichter.

Wat een oplichter.
9 februari een pistool besteld en betaald,kreeg vrij snel mailtje van betaling ontvangen.
Had ik eerst de reviews maar gelezen want ik had het wel door ik zal mijn spullen ook niet krijgen net als veel gedupeerde mensen.
Heb wel 20 mails gestuurd.
Niks nada nopa.
Dus gisteren aangifte gedaan.
En gisteravond stond mijn geld weer op mijn rekening.
Dus mensen DOE AANGIFTE.
Deze meneer moet stoppen of beter gezecht gestopt worden.

Schandalig dat dit al jaren en jaren zo gaat.

16. mars 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv