Strålende service dersom man trenger hjelp og råd rundt plaggets mål, meget rask levering, personlig service gjennom hele reisen og et godt kvalitetsprodukt. Kan trygt anbefale Tailor store!
Bestilte en skjorte og en piqué, men de passet dessverre ikke da jeg fikk dem. Fikk sendt inn forespørsel om å få byttet og da har de nå fikset helt nye plagg til meg og gitt 10/10 service. De plag... Vis mer

No risk, no worries. Just a spot-on fit.
Helsingborg, Sverige

Svar fra Tailor Store
Den første skjorta hadde for korte armer. Fikk hjelp ak kundeservice påfølgende dag og nå er en ny på vei. Supert produkt og god service

Svar fra Tailor Store
Topp service. Ryddig og pen side. Veldig bra produkter og konsept.
Ønsker mer Tencel stoff i fremtiden i forskjellige farger. Men ellers helt fantastisk.

Svar fra Tailor Store
My measures did not fit perfect and they made a New shirt for free.

Svar fra Tailor Store
Genialt konsept, og genuint gode skjorter av fantastisk kvalitet og perfekt passform. Jeg er forholdsvis høy, og har alltid slitt med å finne skjorter som er lange nok. Skeptisk men håpefull bestilte jeg en skjorte på Tailor Store, og det ble innertier på første forsøk. En lekker skjorte som passet helt perfekt. Heretter handles alle skjorter hos Tailor Store!

Svar fra Tailor Store
Kjempegod kundeservice og hyggelige ansatte. Topp kvalitet på skjortene jeg kjøpte.

Svar fra Tailor Store
Bestilte en skjorte, den passet nesten perfekt. Etter å ha kontaktet kundeservice fikk jeg tilsendt ny skjorte med nye mål. Veldig hjelpsom kundeservice. 10/10

Svar fra Tailor Store
Værens beste kunde service. Når alt kommer til alt, så betyr kundeservice alfa omega. Denne butikken har meget god kunde service som de kan være stolte av. Når det gjelder varene, de selger, så kan de måle seg med hvilken som helst merke. Topp kvalitet.

Svar fra Tailor Store
topp kvalitet og super service. Enestående kundeservice. Det er sjeldent man har slik oppfølging av kunder. Dette er tegn på villighet for å beholde kunder.
Bare ros til et slikt firma.

Svar fra Tailor Store
Prøver å komme i kontakt med kundeservice, uten resultat. Utrolig irriterende med selskaper som det ikke går an å få kontakt med. Etterlyst pakke siden 8.desember. Utrolig dårlig kundeservice, ikke kjøp fra denne leverandøren!

Svar fra Tailor Store
Fantastisk kundeoppfølging om det skulle bli feil på produktet.

Svar fra Tailor Store
Tailorstore er super proff på reklamsjonshåndtering. Bestilte 2 skjorter som ble litt trange. Tok det opp med dem, ingen diskusjon. Det ble sendt noen bilder av tidligere leverte skjorter og siste leveranse hvor jeg hadde de på slik at de kunne se hvordan det var. Dette resulterte i at de sender to nye skjorter uten noe diskusjon. Proffe folk, proft selskap. Skal fortsette å bestille skjorter her så lenge jeg har levedager❤️

Svar fra Tailor Store
Bestilte skjorte. Armene ble litt for kort. Jeg sa ifra og kunde service var raskt på saken. De sendte meg en helt ny skjorte og den passet perfekt. Og alt dette uten ekstra kostnader. Anbefales virkelig og skal definitivt handle igjen.

Svar fra Tailor Store
Litt justering fra den første fikk ny skjorte passet perfekt og meget raskt levering takk til topp kundeservice.