2,1

Under middels

Slechte service

Koop hier niets als je het snel nodig hebt ... ben nu al 2 weeken aan het wachten op mijn pakje en het is er nog steeds niet... klante service en vertrouwen 0.0 hier wees gewaarschuwd! Had ook nog voor over 200 euro besteld shity site

15. mai 2026

Ik heb in december iets besteld van 130…

Ik heb in december iets besteld van 130 euro. Staat nog steeds dat het wacht op verzending. Verschillende mails gestuurd, echter geen enkele reactie. Waardeloos bedrijf. Riekt naar fraude. Ik zal hier nooit meer iets bestellen en raad anderen dat ook niet te doen.

R. Markus

17. desember 2024

Heb vorig jaar 20 -12-2024 besteld en…

Heb vorig jaar 20 -12-2024 besteld en betaald .(76€)Heb drie maal een e- mail op hun site geplaatst maar nog altijd geen reactie. Wat een waardeloze site ! Ik zou iedereen aanraden om hier niet te kopen ,ruikt naar oplichting.

15. januar 2025

Producten in backorder. Geen communicatie.

Producten in backorder.
Meerdere mails, Appjes en andere manieren gezocht voor contact. Maar geen gehoor. Wacht al dik 2 maanden op mijn bestelling. Mocht je hier bestellen betaal dan met PayPal dan kan je tenminste nog je geld terug krijgen. Heb ik helaas niet gedaan.

19. desember 2024

Refunded

ordered 6 months ago, they no respond email but now they refund. i hope i see my money back, at least thanks.

12. desember 2024

Als je lang wilt wachten...

Hier een bestelling gedaan en na 2 weken een mail gestuurd bij uitblijven van verzending. Meerdere mails volgden, allen zonder reactie.

Uiteindelijk via paypal een claim aangemaakt en ineens zonder verdere reactie een verzendbevestiging (nadat ik deze schriftelijk had geannuleerd, maarja, iets met mails en reacties.)

Na 1,5 maanden eindelijk het pakket ontvangen. Ik zal hier nooit meer bestellen

21. august 2024

Te vermijden

Te vermijden : onvolledige bestelling wordt compleet vergeten en gewoon niet meer in orde gebracht, zelfs na aandringen.

3. august 2023

Niet de beste winkel

Niet de beste winkel, maar gewoon ok.

Als je besteld op de webwinkel moet je oppassen dat alles wel bij je bestelling zit, als je het thuis krijgt, want ze laten je nog steeds betalen voor producten die ze niet op voorraad hebben en ze geven ook geen melding hiervan. Zeer slecht te bereiken via mail.

1. mars 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis