Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Usuneli mi konto bez pytania, a nie naruszylem regulaminu. Co ciekawe mialem abonament na pol roku oplacony. Chyba licza na to, ze nowe konto zaloze i nowy abonament wykupie.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

W momencie jak wykupiłam Premium mialam zero wyświetleń. Wcześniej mialam dużo odwiedzin i dużo wiadomości. Zakupiłam Premium , zero wyświetleń i zero wiadomości. Zwykłe oszustwo. Wsadźcie sobie te 35... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Portal pobiera pieniądze za premium i czasem włącza a czasem, pomimo wniesienia opłaty, premium jest nieaktywne. Bardzo słaby lub w ogóle kontakt mejlowy z serwisem, brak kontaktu telefonicznego. Zgł... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bezczelnie złodziejski portal! Zarejestrowałem się, dodałem swoje w miarę aktualne zdjęcia, opłaciłem premium i dosłownie na drugi dzień (!) zablokowali mi konto pod pretekstem, że zdjęcia nie przedst... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Datingtjeneste
  2. Datingtjeneste for voksne

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Dzisiaj w Onet.pl: wiadomości z kraju i ze świata; biznes, sport, rozrywka i pogoda. Sprawdź pocztę, bloguj, czatuj i umawiaj się na randki.

Kontaktopplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

1,3

Alle anmeldelser

24 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Nowa wersja to absolutna porażka

Nowa wersja to absolutna porażka. Czy mogę odzyskać pieniądze za kolejne 5 miesięcy?
Ostrzegam nowych użytkowników! Nie kupujcie abonamentu, portal nie jest gotowy do użytkowania. Lokalizacja nie działa! Ustawiasz lokalizację no. Wrocław dostajesz propozycję z całej Polski. Brak lokalizacji.
Nie można przeglądać profili ale co ważniejsze nie możesz zablokować nachalnych profili. Brak funkcji czasowego zawieszenia profilu i ustawienia ukryj profil. Zapewniam, że są to bardzo potrzebne funkcje. Jesli powodem zmian było wyciągnięcie pieniędzy od użytkowników to strzał w kolano.. Po co zmieniać coś co działało. Dałam się nabrać i wykupiłam pakiet na pół roku, strata czasu i pieniędzy i oszukaństwo.
Chyba muszą stracić klientów, by wrócić lub dać udogodnienia do poprzedniej wersji. Marketingowcy ! Lepsze jest wrogiem dobrego.
Szkoda moich pieniędzy! Dałam się nabrać i was ostrzegam.
Bezpieczeństwo jest bardzo ważne , a zapewniania, że redakcja dalej pracuje nad udoskonaleniem słabym jest ! Absolutny niewypał.

28. oktober 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Był sobie fajny portal...

Był sobie fajny portal randkowy. Działał z różnymi (mniej lub bardziej udanymi) modernizacjami ponad 20 lat całkiem nieźle spełniając swoje zadanie. Ale było za dobrze - ktoś postanowił zarobić i dać znajomym królika zlecenie na modernizację. No i wystarczyło. Czar prysnął. Ufam tylko, że całe tabuny osób które już nigdy (!) więcej nie wykupią abonamentu - dadzą do myślenia nieudolnym macherom od markertingu. Dziękuję poprzednim, rozgarniętym informatykom za tych fajnych parę lat i ze smutkiem żegnam - M.

7. november 2024

Dno i beznadzieja

Dno i beznadzieja. Myślałem, że poprzednia "poprawka" była tragiczna, ale to coś, co jest teraz to prawdziwy koszmar. Kompletnie spaprana wyszukiwarka, sposób wyświetlania wyników skopany już wcześniej. Funkcjonalność praktycznie zerowa. Brak możliwości ukrycia profilu (może w Premium, bo KASA, KASA, KASA!!!). Usunięte zapisane wcześniej kryteria wyszukiwania. O awariach, błędach i ogólnym "zamulaniu" nie ma sensu pisać, i tak nie naprawią. Skasowałem konto, szkoda nerwów.

5. november 2024

Nowa sympatia - pokaz debilizmu

Za tą nową wersję to się powinno odpowiedzialnych za to publicznie rozstrzelać, to się do niczego nie nadaje, Co za banda bez.mózgich spier.dolonych de.bili nad tym siedziała?

4. november 2024

Nie warto

Portal nie dziala, wiekszosc funkcji nie dziala, czeste bledy, wyszukiwarka nie dziala. Uruchomiono nowa wersje bez przetestowania? Czegos takiego jeszcze nie spotkalem w sieci.

1. november 2024

Nowa wersja to absolutna porażka

Nowa wersja to absolutna porażka. Nie można przeglądać profili. Ciągle wyskakuje jakiś błąd. Ustawienia nie działają. Już samo wchodzenie na profil jest utrudnione. Po co zmieniać coś co działało. Wykupiłem pakiet na pół roku, ale to strata czasu i pieniędzy. Jak stracą większość klientów wrócą do poprzedniej wersji. Gratuluję fachowców!!! Coś innego ciśnie się na usta, ale mi nie wypada.JK

1. november 2024

Katastrofa to łagodne określenie

Nie rozumiem jak można uruchamiać nową wersję portalu bez wcześniejszego jej sprawdzenia.
W tej chwili ten portal to porażka. Po zmianie funkcjonalność jest mniejsza niż w starej wersji (przede wszystkim wadliwa wyszukiwarka, brak możliwości ukrycia profilu).
I pomimo faktu jak wiele osób zgłasza zastrzeżenia, w dalszym ciągu nie została przywrócona stara wersja.

30. oktober 2024

14 lat temu poznałem tam żonę

14 lat temu poznałem tam żonę. Kilka miesięcy temu zarejestrowałem się ponownie. Niestety. Teraz zrobili jakieś okropne "odświeżenie". Mam premium do kwietnia, szkoda. Żałuję że je wykupiłem bo nie zamierzam wykupywać kolejnego a przed usunięciem tam konta trzyma mie to że ma mam to wykupione. Czegoś tak złego nie widziałem. Tak zepsuć portal to trzeba naprawdę mało wiedzieć o programowaniu i potrzebach klientów. Osoby za to odpowiedzialne powinny zostać zwolnione a ta tzw. aktualizacja cofnięta do poprzedniej wersji. Nie da się z tego korzystać, wygląd obrzydliwy, niefunkcjonalny, zniknęły niektóre opcje, szkoda mi palców żeby to opisywać. Jak do niedawna wchodziłem tam bardzo często tak teraz praktycznie w ogóle. Zanotujecie milionowe straty z premium to zrozumiecie swój błąd i cofniecie zmiany. Jak tego nie zrobicie to upadniecie w szybkim tempie. Ja już szukam konkurencji. Szit. Jak polecalem tak teraz odradzam

No cóż

No cóż, pewnie nie pierwszy i nie ostatni krytykuje portal po zmianach.
Wchodząc w wiadomości wyskakuje "UPS coś poszło nie tak"
W wyszukiwarce 20 km od mojej miejscowości pokazują się osoby z Łodzi. Gdzie do Łodzi mam 200km.
Wiedza się, nie widać osób. Ehhhh.
Masakra z tym portalem.
Jak tak ma wyglądać to ja poproszę o zwrot kosztów.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Po zmianach portal nie nadaje się do…

Po zmianach portal nie nadaje się do niczego... Żałuję że wykupiłam abonament na 3 miesiące...
To ZGROZA...
wiadomości znikają bądź wcale nie można ich odczytać...
A i oszustów co próbują kasę na litość wyciągnąć nie brakuje... Pewnie jacyś wąsaci marokańcy co się podają za kogoś innego...
Nie polecam... Dno i wodorosty...

Totalne dno po zmianach

Totalne dno po zmianach. Poprzednia wersja była dużo lepsza, ciągle się coś wiesza, brak możliwości wybrania tylko jednej miejscowosci- wpisujemy Łódź a wyskakują osoby z Konina w łódzkim, Szczecin w łódzkim itd.
Właśnie usunęłam konto, bo w tym układzie ten portal sięgnął dna i dokonał jeszcze odwiertu.

26. oktober 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Osobie z Łodzi pokazuje że Konin jest…

Osobie z Łodzi pokazuje że Konin jest 20 km od Łodzi.
Nie można ustawić samej 1 miejscowości. brak osób polubionych.Brak zablokowanych. Wiadomośc najnowsze giną gdzies nizej od 4 dni się ciągle tnie. Ten portal po zmianach stał się dramatem.

26. oktober 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv