1. Forhandler av byggemaskiner og verktøy
  2. Engrossalg av verkstedsutstyr
  3. Jernvarehandel

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Sybshop.nl heeft een compleet technisch assortiment voor zeer scherpe prijzen! Wij streven er na om producten van een goede kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden en dit tegen de beste service! Wij verkopen onze producten middels onze webshop, maar ook in onze winkel in Winsum (Frl.). Met een vast assortiment van meer dan 4000 verschillende artikelen -die wij op voorraad hebben in onze winkel- hebben wij altijd een oplossing voor uw klus! Mist u iets in ons assortiment? Neem contact op en wij gaan voor u op zoek!

4,3

Enestående

De service van Sybshop

Na bijna twee jaar geleden een lasapparaat te hebben gekocht op advies van een Sybshop medewerker heb ik alles kunnen lassen wat ik wilde. Helaas geeft het apparaat nu een erg vreemde storing die niet altijd naar voren komt. Sybshop heeft dit helemaal perfect opgelost en kosteloos. Het is een bedrijf met erg gemotiveerde medewerkers die ook nog eens verstand hebben van wat er verkocht wordt en klaar staan voor de klant

31. januar 2026

Beste Herman,

Goed om te horen dat alles naar wens is opgelost. We willen u bedankt voor de mooie review die u heeft achtergelaten, dit wordt erg gewaardeerd.

Succes met het nieuwe lasapparaat!

Team Sybshop.nl

Netjes verpakt en snel geleverd

Netjes verpakt en snel geleverd.
Kijk je op Google maps dan is dit een keurige bedrijf pand en geen vage loodjes ergens op een industrieterrein.
Aanrader!

6. desember 2025

Goedemorgen Wouter,

Bedankt voor de positieve review, dit wordt erg gewaardeerd,

Fijn dat u tevreden bent en veel plezier met de bestelling!

Sybshop.nl is een zeer betrouwbare winkel

Sybshop.nl is een zeer betrouwbare winkel waar je goede kwaliteit artikelen voor een lagere prijs dan elders kunt kopen. Ook de service is zeer goed en vriendelijk. En deze keer betrof het de aankoop van een 3 kw elektrische kachel die de dure palmen vorstvrij moeten houden en/of in een kas als bijverwarming.

1. desember 2021

Beste Hans,

Hartelijk dank voor deze mooie review, zijn we erg blij mee.

Veel succes met de kachel en ik hoop dat de palmen door de kachel de winter overleven!

Met vriendelijke groet,

Sjaak spaarpot

Ik kom naar zeer tevredenheid vanaf het bestaan van Sybshop naar winsum, heb regelmatig spulletjes nodig en vaak is alles aanwezig dus spaarvarken tik op de kop, ga zo door mannen!!!

6. september 2021

Beste Sjaak,

Hartelijk dank voor de review!

We doens ons uiterste best om onze voorraden in de winkel hoog te houden, zodat niemand voor niets komt. Mooi om te horen dat dit goed gaat, en we blijven de service geven zoals u gewend bent.

Nogmaals bedankt en tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,

Team Sybshop.nl

Snelle levering ( naar België )

Snelle levering ( naar België )
Vrijdag besteld zaterdag in huis. Er stond de volgende werkdag had het dus eerder maandag verwacht. Geweldig.
Kettingzaag ziet er ook goed uit start vlot, plezier om mee te werken.zat zelfs een extra handleiding bij van de shop zelf.
Niks op aan te merken dus.

30. mars 2021

Habe ein Teil bestellt.

Habe ein Teil bestellt.
Ich wurde vollauf zufrieden bedient !
Bei Abholung von sehr freundlich bedient.
Pin-bezahlung kein Problem !

24. desember 2020