Svends Auto Anmeldelser

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Super god service

Har været kunde der siden 2002 både privat og som virksomhed. De har altid været top professionelle, imødekommende og fair med priser og løsninger. Top karakterer herfra uden forbehold

21. mai 2025

Super og troværdig service

Dette er en meget troværdig og dygtig mekaniker og autohandel. Jeg har i så sjældent omfang oplevet en så god service og tillid, jeg har ikke oplevet magen til i mange år indenfor dette fagområde. Frans og hans dygtige medarbejdere, har altid tid til at lytte til dig og din bil. Det skal også bemærkes, at de er uddannet til at hjælpe dig med din elbil. Super service. Mvh Jørgen

20. september 2023

Troværdig og kompetent

Jeg følte stor forståelse til mine ønsker som kunde. Der skulle laves nogle ting "billigst muligt men tilstrækkeligt til at bestå omsyn". Har selv relativ god forstand på biler, men ikke tid og værktøj til at foretage denne reparation selv. Derudover fandt Svends auto ud af at synet var fejlvurderet, og jeg bestod således omsynet med færre reparationer end oprindeligt forventet. Taknemmelig for at have en mekaniker, som både er kompetent, serviceminded og troværdig

23. mai 2023

Hjulskifte fra vinter til sommer.

Hjulskifte fra vinter til sommer.
Har brugt Svends Auto adskillige gange og har været meget tilfreds med både hjulskifte og serviceeftersyn.
Denne gang var mit ene forhjul dog ikke spændt ordentligt, hvorfor jeg var tæt på at forulykke på motorvejen! Mindre end 3 uger efter hjulskiftet. Cykler normalt, så bilen havde ikke kørt ret meget efter hjulskiftet.
Jeg fik vejhjælp og mekanikeren kunne heldigvis på stedet spænde hjulet fast igen og efterspændte for god ordens skyld alle 4 hjul.
Jeg kontaktede Svends Auto efterfølgende og fortalte om hændelsen. Det kunne de på ingen måde forstå og syntes, det lød meget mærkeligt, for de spænder altid hjulene ordentligt. Om der mon ikke var nogen, der havde løsnet det hjul, spurgte de.
Det, som værkstedet ville tilbyde, var en efterspænding af alle 4 hjul - hvilket jo ikke var nødvendigt, da mekanikeren fra vejhjælpen allerede havde gjort det.
Jeg er utilfreds med, at der ikke ydes nogen former for kompensation i et tilfælde som dette.

23. mai 2022

Hold jer væk fra Erik svindler

7. februar 2022
Logoen til Svends Auto

Svar fra Svends Auto

Hej Mathias
Vil du venligst slette denne anmeldelse, da vi ligger i Odense - og ikke har noget som helst med Erik i Hedensted at gøre.

En svindler vi må holde os fra

Det er utroligt hvordan , der er nogle der kan bedrage mennesker , så deres økonomi er ødelagt .
Vi kan kun boykotte den slags virksomheder.

29. januar 2022
Logoen til Svends Auto

Svar fra Svends Auto

Hej Ivan
Vil du venligst slette dette oplæg, da du refererer til et værksted, der har sammenfaldende navn, men ligger i Hedensted.
Med venlig hilsen
Svends Auto
ODENSE

Bilkøb ved Dalumbiler

Købte bil ved Dalumbiler. Virkelig flink og sød ung mand som gav os en god og tryg oplevelse. Fair pris på bilen og den var pæn og ren ved overleveringen. Vi er rigtig godt tilfredse og handler gerne der igen.

25. april 2019

Glad og tilfreds køber.

Købt en Ford Mondeo Ghia fra 2005 gennem Svends Auto Hedensted. Erik var en ærlig mand, og jeg fik rabat på at få lavet bilen hos dem. Bilen har kørt som en drøm i ca. 1 år( ca. 40000 km), og jeg har kun udskiftet olie og bremseklodser. Dybt taknemmelig for alt Erik

26. oktober 2018