Jeg har handlet hos stylingagenten gjennom cdon sin hjemmeside mange ganger nå og jeg er veldig fornøyd. Rask levering, gode priser og det mangler aldri noe.

helt hjem påstår de har lagt pakken i min postkasse. Den var tom de har tatt bilde av pakken over en postkasse som ikke er min. Bildet de har tatt av postkassen er en svart postkasse uten navn. Jeg... Vis mer

Rask leveranse av bestillingen og alt var riktig. Jeg har allerede lagt inn ny bestilling hos Stylingagenten grunnet god opplevelse sist.

Tycker att sidan har bra priser på sina produkter, brukar alltid föredra sidor med bra priser. Utbudet är också bra

3,8

Bra

Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Jeg har handlet hos stylingagenten…

22. november 2022

Hello.
Thank you very much for your review and how nice that you felt that your order went quickly and easily!
Have a lovely day!
Best regards StylingAgenten.se 🤗

Stylingagenten leverer gode varer

Stylingagenten leverer gode varer, i god tid. Selv om noen andre har dobbelt bestilt i mitt navn, får jeg penger tilbake. Et bra firma!

28. mars 2023

Hej.
Tack så jättemycket för ditt omdöme. Kul att höra att du är nöjd.
Ha en underbar dag!
Bästa hälsningar Eva StylingAgenten.se 🤗

Kjøpte gjennom cdon- Creed parfymen ble…

Kjøpte gjennom cdon- Creed parfymen ble sendt gjennom Styling Agenten.

Enten er det gammel parfyme eller så er det fake!!!
Lukten varer kort tid. Parfyme til nesten 3000kr - 100ml

5. mars 2022

Hej!
Vi förstår din oro med att handla parfym på nätet. Vi köper alltid in parfymer från certifierade leverantörer och garanterar 100% äkta produkter.

Vi erbjuder låga priser på våra produkter då vi finkammar marknaden för att hitta de bästa priserna.
Detta i kombination med våra låga vinstmarginaler på produkterna gör att vi kan erbjuda väldigt bra priser till våra kunder.

Parfymer har feromonliknande egenskaper, att de doftar olika på olika människor för den boostar vår egen naturliga doft.
Vissa parfymer har en förmåga att ”försvinna” på huden för att återkomma när vi minst anar det. Vissa påstår att de inte känner den alls. Problemet kan ligga i våra näsors känslighet.

Alla parfymer, oavsett märke, har en unik batchkod som du kan skriva in på följande hemsida för att bevisa dess äkthet samt se tillverkningsdatum:

På Checkfresh kan du välja varumärke och där ser du en beskrivning över var på parfymen du hittar dess batchkod.

Om du upplever att din parfym doftar annorlunda kan det bero på att den oxiderat. Det betyder att det kommit in luft i flaskan.

Om så är fallet vill vi gärna att du återkopplar till oss på kundservice@stylingagenten.se så hjälper vi dig gärna att skapa ett reklamations ärende.

Ha en fantastisk dag!

Tycker att sidan har bra priser på sina…

3. januar 2021

Svar fra StylingAgenten.se

Hej Isakv! Vad roligt att du handlat hos oss och att du gillar våra låga priser, ha en fin dag! :D

Dårligste jeg har vært borti!

Det har nå gått 3 måneder siden bestilling og jeg har fortsatt ikke mottatt varen som skulle ankommet ila 7 dager. Etter dårlig kontakt med kundeservice hvor ansvaret ble lagt på et annet firma hørte jeg ikke mer. Har nå tatt kontakt med firmaet igjen, håper dette lar seg ordne etter 3 måneder venting.

5. mars 2020

Svar fra StylingAgenten.se

Hej! Ledsen att vi inte motsvarade dina förväntningar, skicka gärna ett mail till hej@stylingagenten.se så hjälper vi dig vidare. Vänligen, StylingAgenten

Allergisk reaksjon og null kompensasjon

Jeg hadde bestilt produkter fra cdon. Som da igjen ble sendt av partneren deres styling agenten.se jeg hadde reaksjon av produktene deres og de var ikke på noen som helst måte imøtekommende på avslag i pris eller reklamasjon på dette. Verken cdon eller stylingagenten.Så jeg sitter igjen med varer jeg ikke får brukt opp. Sykt dårlig og anbefaler ikke å kjøpe noe herfra.

3. januar 2020
Vis anmeldelser på alle språk. (227 anmeldelser)