De ralplauren blouse is super en in perfecte staat! De hoodie en sweaters daarintegen waren een teleurstelling..Had er drie besteld, waarvan twee erg afgedragen leken.
Se hva andre synes
Hele snelle afhandeling na bestelling, dag erna al in huis! Kwaliteit is boven verwachting, ik kom zeker nog eens terug!
Selskapet har svart
Wat een slechte service. Dat je bij een retourzending zelf €9 verzendkosten moet betalen, vind ik al belachelijk, maar vooruit - dat kan ik nog enigszins begrijpen. Maar inmiddels zijn we 4 weken... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 54 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Teleurgesteld
Hele snelle afhandeling en goede kwaliteit
Wat een slechte service
Maar inmiddels zijn we 4 weken verder en heb ik mijn geld nog steeds niet terug. Iedere keer krijg ik te horen dat er contact wordt opgenomen met de financiële afdeling en dat het opgelost zal worden. Vervolgens gebeurt er helemaal niets.
Vier weken wachten op een terugbetaling is absoluut niet normaal. Echt een waardeloze service, absoluut geen aanrader.
Helaas een erg teleurstellende ervaring…
Helaas een erg teleurstellende ervaring met Studio Oxford. Zij hebben bij het inpakken een fout gemaakt door het verkeerde artikel te leveren. Het is een fout van de winkel, maar het probleem wordt vervolgens volledig bij de klant neergelegd.
Na vier keer vragen om een simpel retourlabel, kreeg ik telkens enkel de reactie dat het "intern bij de juiste persoon neergelegd moest worden". Gezien mijn aanstaande vertrek naar het buitenland en het herhaaldelijke verzoek om hun eigen fout met spoed op te lossen, is er simpelweg niets mee gedaan. Voor een kleine organisatie is het onbegrijpelijk dat je als klant zo achter een oplossing aan moet jagen voor een probleem dat zij zelf veroorzaakt hebben.
Het herstellen van eigen fouten heeft hier duidelijk geen prioriteit. Vanwege deze manier van werken raad ik af om hier te bestellen.
maat L EN XL waren niet beschikbaar
maat L EN XL waren niet beschikbaar, alleen nog maat m en die was te klein ondanks de vermelding. Dat deze groot uitvalt, retourneren kan maar tegen betaling van €9, dat is nogal duur en niet klantvriendelijk
Super ontevreden over de service
Super ontevreden over de service. In juni truien besteld voor mijn zoon. Truien ontvangen, teruggestuurd voor een maat groter of geld terug. Eerst bijna 2 weken moeten wachten op instructies om de truien terug te kunnen sturen. Uiteindelijk aangetekend teruggestuurd. Zit nog steeds op mijn geld te wachten ondanks de vele beloftes dat ze het nog aan het uitzoeken zijn..... Het schiet gewoon niet op en ik weet niet waar het probleem in zit.
Actie 2 Ralph lauren half zip sweaters…
Actie 2 Ralph lauren half zip sweaters voor de prijs van 1. Vervolgens krijg ik 2 truien die beide niet van Ralph lauren zijn. Ik heb via mail contact opgenomen met foto's van de ontvangen sweaters. Krijg ik als reactie dat de bestelling correct is. Weer een mail gestuurd dat dit geen Ralph lauren sweaters zijn zoals geadverteerd op de website. Nogmaals foto's verstuurd en helemaal geen reactie meer ontvangen. Sweaters op eigen kosten retour en nog steeds geen reactie of terugbetaling. Zwaar teleurgesteld in de gang van zaken.
25-08: Studio Oxford heeft via Trustpilot meer informatie gevraagd om te verifiëren dat ik echt een bestelling heb geplaatst. Dit heb ik gedaan en daarom staat mijn review nog steeds op trustpilot. Ik heb echter nog steeds geen reactie of terugbetaling van Studio Oxford gehad.
I ordered a quarter zip and a shirt
I ordered a quarter zip and a shirt, both arrived within 2 days and are really nice. Would buy again!

Svar fra Studiooxford
Ja is goed meegevallen en was de…
Ja is goed meegevallen en was de eerste keer dat ik hier bestelling heb gedaan. Ben dus toch zeer tevreden van het merk overhemd heren en dus ga ik zeker nog bestellen bij jullie webshop. En je kan toch veel besparen financiel dus dat is ook weer mooie meegenomen.

Lelijk en andere maat
Haal hier niet krijgt echt het lelijkste wat ze hebben en kreeg alles in een andere maat gekregen dan wat ik heb aangegeven.

Goed
Ik was erg blij met de truien! Goede kwaliteit

Svar fra Studiooxford
Good quality and fast delivery
Good quality and fast delivery. Would order again.

Mysterybox
Had een mysterybox gekocht, was positief verrast met de truien!

Svar fra Studiooxford
Had 2 hoodies, kreeg 2 keer Nike. Was leuker geweest als je 2 verschillende merken kreeg maar oke. Een Nike was absoluut niet vintage, was meest simpelste normaalste Nike hoodie die heb gezien. Beetje saai als je wat leuks verwachts
Super snelle levering, maar geen contact te krijgen
Super snelle levering!
Ondertussen bijna 2 weken geleden besteld. Eerste trui was prima, tweede trui was een effe blauwe trui van ‘fruit of the loom’ wat naar mijn idee niet echt onder vintage merken valt. Maar dit was nog niet zo’n probleem. Echter was deze trui in maat XXL terwijl ik een maat L besteld had. Ondertussen al 2x gemaild en via instagram bericht gestuurd maar krijg helaas nergens reactie op.
Update: waarschijnlijk ging er iets mis met het mailcontact waardoor ze mijn mails niet binnen kregen. Ondertussen via instagram goed geholpen en krijg een vervangend artikel opgestuurd! Fijn opgelost.

Svar fra Studiooxford
De truien zijn van uitstekende…
De truien zijn van uitstekende kwaliteit en heel uniek. De prijs is ook heel goed voor wat je krijgt.

Slechte kwaliteit producten
De producten op de site lijken in niets op wat je thuis krijgt. 2 merk truien besteld, waarvan 1 er uitzag alsof hij als poetsdoek gebruikt was. De andere was flink uitgerekt van het dragen.
Netjes foto’s gestuurd van de verkleurde trui met de vraag of SO de verzendkosten voor de retour op zich neemt aangezien dit toch echt niet normaal is. In plaats daarvan krijg je een standaard mail over gebruikssporen en 10% korting op een volgende bestelling.
Toch 2 sterren omdat de customer service wel redelijk snel reageert op mail en de refund snel binnen was.

Super overhemden!
Het begon met 1 kleine order, dit is zo goed bevallen dat er direct 2 achteraan kwamen. Overhemden van top kwaliteit en de mysterie sweatshirt box is super bevallen en leuk om te bestellen (verassing). Vanaf nu koop ik enkel hier nog mijn overhemden en truien.

Mystery pakket besteld
Mystery pakket besteld. Krijg ik 2 erg goedkope merken opgestuurd, terwijl er alleen maar gereclameerd wordt met bepaalde merken. Daarnaast is de kleding erg vies! Klantenservice zou mij verder helpen. Krijg geen reactie van ze. Dacht eraan om te retourneren, maar zie dat je dan meteen 9 euro mag betalen ervoor en waarschijnlijk krijg je niet eens je geld terug als ik kijk naar eerdere reviews. Onderstaamde reactie ben ik niet.. heb niks retour gestuurd want geen communicatie!

Svar fra Studiooxford
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.