Strijkletters.nl Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De eerste keer een bedrukking voor een (bijzonder) voetbalshirt ontworpen en besteld voor mijn zoon. Helaas had ik een fout gemaakt bij het strijken omdat er een stukje tekst uit het printproces op he... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Makkelijk om te ontwerpen en te bestellen. Mijn bestelling werd vlot geleverd. Het strijken van de letters ging heel makkelijk! Ik had er alleen niet aan gedacht om het kleurenbalkje rechts op het ei... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De levertijd was korter dan van te voren aangegeven wat ik heel fijn vond. Het logo met foto ziet er mooi uit is conform het ontwerp. Kortom het voldoet aan mijn verwachting. Wel wat aan de prijs

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle afhandeling, vlotte levering. Voldoet helemaal aan de verwachtingen. Ik was op zeer kort termijn op zoek naar een manier om mutsen te bedrukken. De mutsen had ik al. Hierbij terecht ge... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Butikk for klær med trykk

Skrevet av virksomheten

Strijkletters.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in het aanbieden van strijkletters en -cijfers. Ze bieden een breed scala aan strijkletters in verschillende stijlen, maten, kleuren en materialen. De website van strijkletters.nl is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, waardoor het gemakkelijk is om de gewenste strijkletters te vinden. Ze hebben een handige zoekfunctie waarmee je kunt zoeken op specifieke criteria, zoals lettertype, grootte of kleur. Naast strijkletters biedt de website ook andere producten aan, zoals strijkemblemen, strijkapplicaties en strijkfolie. Deze producten kunnen worden gebruikt om kleding, tassen, petten en andere textielartikelen te personaliseren. Strijkletters.nl staat bekend om de kwaliteit van hun producten. De strijkletters zijn duurzaam en blijven goed zitten, zelfs na meerdere wasbeurten. Ze bieden ook duidelijke instructies en tips voor het aanbrengen van de strijkletters, zodat je het beste resultaat kunt behalen. De website biedt een eenvoudig bestelproces en accepteert verschillende betaalmethoden. Ze hebben ook een snelle levering, zodat je snel aan de slag kunt met het personaliseren van je kleding en accessoires. Kortom, strijkletters.nl is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke online winkel waar je hoogwaardige strijkletters en andere personalisatieproducten kunt vinden. --

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

60 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Simpel, snel en netjes!

Het product wat ik nodig had stond niet bij de standaard opties. Na een belletje werd ik gewezen op de 'eigen ontwerp' tool om het daarin te maken.

Dit was simpel en snel. Wel even goed kijken wat het goede formaat is voor de opdruk. Maar ook dat is gelukt.

Binnen 2 dagen binnen en op de shirts gestreken. Ziet er professioneel uit en simpel aan te brengen met een heet strijkijzer.

5. mai 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Er is een tekst verkeerd aangekomen…

Er is een tekst verkeerd aangekomen terwijl het op de bon en bij mijn bestelling anders is besteld. Ik vond de website en het zelf ontwerpen ook erg ingewikkeld en niet duidelijk. Levering vond ik ook persoonlijk een beetje langzaam, maar dat kan aan mij liggen

5. mai 2026
Logoen til Strijkletters.nl

Svar fra Strijkletters.nl

Dag Juna van Dalen, dat is jammer te horen. Ik heb gelijk even in de mailbox gekeken maar helaas zie ik hier niks van jou voorbij komen dat je iets niet goed ontvangen hebt. Dat horen we natuurlijk wel graag zodat we je kunnen helpen en je je strijkletters kunt gebruiken. je hebt je order op woensdag geplaatst en ze zijn vrijdag verzonden. Maar mail ons gerust of misschien helemaal makkelijk een whatsapp-je. Bellen mag natuurlijk ook. Tot dan !

Dik in orde

Duidelijke site en snelle levering. Wel jammer dat het bedrag wordt aangevuld als het bestelbedrag onder een bepaalde prijs is.

26. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Perfect geregeld en supersnel…

Perfect geregeld en supersnel verstuurt.
Goede en duidelijke gebruiksaanwijzing, bovendien ook nog een extra vel strijkletters met het Alfabet in fleurig groen.
Bestelde tekst in perfecte kleur, deze zal geweldig mooi staan op onze zonwering van de caravan. Top.

27. februar 2026

Echt super geholpen

Echt super geholpen, logo’s bleken door eigen fout niet helemaal netjes hierop ben ik keurig geholpen en is er een nieuwe set precies volgens wens verstuurd!
Ik ga hier zeker vaker bestellen

25. februar 2026

Super blij!

Na ontvangst van mijn bestelling twijfel over de geleverde applicaties, maar die twijfel is snel weggenomen na telefonisch contact en reactie via mail. Het eindresultaat is echt fantastisch! Ik ben echt onder de indruk en heel erg blij.

13. februar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Top applicaties

Voor onze carnaval outfit wat plaatjes besteld via 'eigen ontwerp'. Erg snel geleverd. Vandaag hebben we ze ook gestreken op de truien en de broeken. Perfect!!

4. februar 2026

Klacht serieus aangepakt

Ik had een ander idee over een bestelling en heb dit ook geuit met een slechte recensies. Dit hebben ze goed opgepakt en mijn geld wordt teruggestort. Goed opgelost!

9. februar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv