Stressbollen Anmeldelser

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Jag köpte en NeeDoh Nice Cube den 5:e

Jag köpte en NeeDoh Nice Cube den 5:e. Leveransen påbörjades den 7:e. Den kom den 25:e. Spårningsuppdateringarna sa ingenting om var produkten befann sig rent fysiskt förräns Postnord tog den. Produkten jag köpte var en fejk (tydliga tecken. Inplastad i förpackningen, felaktigt förseglad, fel i orden på förpackningen). När jag gick in på deras hemsida igen för att kolla formuleringen på produkten existerar inte produkten längre. Jag har mailat för att kräva retue och pengar tillbaka.

25. september 2026

Jag var osäker på att beställa från den…

Jag var osäker på att beställa från den här sidan först, hade aldrig hört talas om den.
Men sonen var fast bestämd vad han ville ha i födelsedagspresent och nöjd blev han när paketet kom fram.
CE-märkta produkter och bra kundsupport hela vägen. Tack för det!

9. september 2026

De lovade en leveranstid inom 11 dagar…

De lovade en leveranstid inom 11 dagar men trots detta tog det nästan fyra veckor att få paketet och jag var tvungen att pausa fakturan så jag inte skulle hamna i att få en påminnelseavgift, och tur var det för när paketet kom var det först och främst dåligt paketerat så förpackningarna var trasiga, inte hela världen när man beställer squishys åt sig själv men det hade varit tråkigt om det var gåvor åt någon annan. Två av tre varor var även trasiga vid ankomst. När jag klagade på detta försökte de få mig att betala 50% för en av de trasiga varorna. Aldrig tänkte jag och de ändrade till att jag inte behövde betala för dem alls. När jag ändrade fakturan från ”ej mottagen försändelse” till att det var ett klagomål tog det dem över en vecka att uppdatera fakturan. Lager i Sverige som det stod på hemsidan stämde inte heller då paketet skickades från utlandet. Hade jag vetat om detta hade jag beställt från någon annan.

Sen lovade de svar från kundtjänsten inom 24 timmar men det kunde man bara drömma om. Ibland fick jag svar snabbt och ibland kunde jag behöva vänta i flera dagar. Lita inte på informationen på hemsidan om ni tänker beställa härifrån. ”500+ nöjda kunder” men man kan inte se en enda recension någonstans och företaget verkar vara nystartat. Jag har heller inte lyckats hitta något organisationsnummer för företaget, vilket jag inte tänkte på att kolla upp innan jag la beställningen.

Nu har de ändrat lite information på hemsidan om leveranstid och svarstid sen jag hade kontakt med dem, men den stämmer fortfarande inte överens med vad jag personligen fått uppleva. Två stjärnor endast för de löste det till slut och för att jag fick behålla de trasiga varorna. Rabattkoden de försökte trösta mig med pga den sena leveransen kommer inte användas då min generella upplevelse inte är positiv.

19. august 2026

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis