Oikeastaan tulos pitäisi olla ”huono” koska viidestä tuotteesta ainoastaan yksi oli mitä olin tilannut.... muut oli väärä väri jo koko...... en viitsi palauttaa
Se hva andre synes
Tulee ikävä hyvää verkkokauppaa! Palvelu on ollut esimerkillistä. Tuotteet on sitä mitä verkkokaupassa esitellään.
Olen useamman vuoden tilaillut Stormbergin vaatteita. Olen tyytyväinen tuotteisiin, mitä olen onnistunut saamaan. Tilailisin varmaankin enemmänkin, jos ei aina olisi juuri isot koot heti loppuneet. S... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Stormbergillä on ilmastoystävällisiä ulkoilu-ja urheiluvaatteita, ilmainen toimitus yli 99 euron tilauksiin ja 100 päivän palautusoikeus
Kontaktopplysninger
Barstølveien 86, 4636, Kristiansand, Norge
- support@stormberg.com
- www.stormberg.com/fi
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Suosittelen!
Tilaaminen on helppoa, hinnat edulliset ja toimitus sujuvaa. Monta kertaa tilannut, enkä ole ongelmia kohdannut. Suosittelen!
Tilasin ensimmäistä kertaa…
Tilasin ensimmäistä kertaa Strömbergiltä ja olen todella tyytyväinen tilaukseeni. Tilasin Elve-takin, koska siinä oli juuri sellaiset ominaisuudet kohtuulliseen hintaan joita hain. Takki on hyvän näköinen ja väri on hyvä- Minua jännitti myös takin koko, koska olen tanakka vanhempi nainen niin vatsankohdalla on hieman liikaa mittaa mutta takin koko vastasi täysin kokotaulukon kokoa. Vielä en ole ulkoillut takkini kanssa mutta uskon, että olen myös siihen kokemukseen todella tyytyväinen.
Tuotteet sellaisia kuin on luvattu
Tuotteet sellaisia kuin on luvattu, ostaminen helppoa, toimitus nopea ja paketoitu hyvin
Pienet koot
Olen muutoin tyytyväinen mutta koot eivät mielestäni vastanneet normaalikokoja ja jouduin palauttamaan ison osan ensimmäisestä tilauksestani pienten kokojen vuoksi.Tilasin seuraavalla kerralla numeroa isommat koot ja niihin olin tyytyväinen.
5 tähteä hei kaikille nämä…
5 tähteä hei kaikille nämä tuotteet on hyvä laatuisia oikean kokoisia ja
toimitukset
kulkevat nopeassa ajassa laskutus järjestetty asiakasystävälliseksi
myös palutus toimii T.Erja
Excellent selection, but postage costs on returns
Excellent selection and a wide scale of sizes, so even a short and plumb person can find functional and pretty clothing for themself! The only downside is that you have to pay for the postage yourself for returning items. So, if you're unsure about sizing and would like to try out several sizes, you have to pay the postage when sending the surplus back. That is a definite minus.
Mielestäni Stormberg on erittäin hyvä…
Mielestäni Stormberg on erittäin hyvä ja luotettava kauppa. Olen tilannut useita kertoja ja useita eri tuotteita ja kaikki on olleet laadukkaita ja koot vastanneet ilmoitettua kokoa. Myös toimitus on varma ja nopea. Olen itse satakiloinen ja esimerkiksi XL housut ovat juuri sopivat minulle.
Quick delivery and top quality…
Quick delivery and top quality products. Have bought all sport trousers for me and my son for a couple of years!
Tilasin housut,niissä oli todella liian…
Tilasin housut,niissä oli todella liian pitkät lahkeet. Eivät kaikki ole pitkäsäärisiä.Jos palautat tuotteen,toivoisin,että olisi jo paketin mukana palautuslomake valmiina,ei kaikilla ole tulostinta.

Svar fra Stormberg
Muuten hyvä mutta kun pakettia ei saa…
Muuten hyvä mutta kun pakettia ei saa lähikauppaan.
Är 100 % nöjd med produkten och…
Är 100 % nöjd med produkten och rekomenderar den alla. Transporten är ett - från Sverige till Finland tog verkligen tid
Asioin toistekkin
Nopea palvelu, helppo tilata, tuotteet vastasivat odotuksia ja kaikki toimi kuten luvattiinkin, uskaltaa asioida toistekin.
Tilasin kahdet pitkälahkeiset…
Tilasin kahdet pitkälahkeiset alushousut l kokoa, ovat todella pienet, korkeintaan M-kokoa. Olen pettynyt.

nsdlgtkhoewngvoahngviehng
Tuotekuvaus ei vastaa todellisuutta
Mielestäni tuotteen kuvaus ei pidä paikkaansa. Tekstissä mainitaan, että Erdal-takissa on kevyttä toppausta. Tämä ei pidä paikkaansa, toppausta ei ole. Ostin takin, jotta ulkoilessa olisi hieman lämpimämpi takin ollessa hieman paksumpi. Jouduin kuitenkin pettymään. Materiaali ei muutenkaan vakuuta.

Koot vastasi tilattua..hyviä tuotteita
Palautus ei suju
Hei, tilaus sujui hyvin mutta toisen tuotteen palauttaisin enkä ikävä kyllä saa toimiva palautuskoodia. Monen päivän ongelma joka ei vaan tunnu ratkeavan.
Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.