Prom ogromny Organizacja bezproblemowa. Ceny w restauracjach zaskakująco przystępne jak również w sklepie. Disko na pokładzie i super drinki, a przy śniadaniu wschód słońca. I wcale nie buja.... Vis mer

Selskapet har svart
Pierwszy raz płynęłam takim wielkim promem i nie wiedziałam, czego się spodziewać. Prom Stena Ebba jest nowy i czysty, a obsługa podczas odprawy, jak i na pokładzie jest na najwyższym poziomie. Przemi... Vis mer
Selskapet har svart
Rejs na trasie Harwich - Rotterdam. Wszystko przebiegło bardzo profesjonalnie, statek długości 240 metrów sprawia wrażenie bardzo stabilnego i komfortowego w podróży. Kabiny są dobrze wyciszone. W mie... Vis mer
Skrevet av virksomheten
W Stena Line dbamy o to, aby podróż morska między Polską, Szwecją i resztą Europy była prosta, komfortowa i przyjemna. Od ponad 60 lat łączymy ludzi, miejsca i doświadczenia w całej Europie — bezpiecznie i z troską o środowisko.
Niezależnie od tego, czy planujesz wakacje w Skandynawii, podróż służbową czy odwiedziny u bliskich, możesz liczyć na wygodę od początku do końca. Na pokładzie czekają przytulne kabiny, smaczne jedzenie i rozrywka, a także możliwość po prostu zrelaksowania się z widokiem na morze. Rodziny z dziećmi i zwierzęta są zawsze mile widziane — mamy specjalne strefy, w których mogą odpocząć i bawić się.
Warto wiedzieć
Podróżujesz samochodem? Możesz zabrać tyle bagażu, ile zmieści się w pojeździe — bez dodatkowych opłat. Pasażerowie piesi mogą zabrać tyle, ile są w stanie unieść (maksymalnie 23 kg na sztukę bagażu).
O Stena Line
Stena Line to rodzinna szwedzka firma obsługująca 18 tras w północnej Europie. Jesteśmy jednym z największych operatorów promowych na świecie, oferującym bezpieczne, zrównoważone i wygodne podróże po Morzu Irlandzkim, Północnym i Bałtyckim. Naszym celem jest, aby każda podróż była spokojna, przyjemna i bezstresowa.
Zarezerwuj podróż promem
Odwiedź www.stenaline.pl, aby zaplanować podróż, sprawdzić rozkłady i poznać nasze aktualne oferty. Skorzystaj z wyszukiwarki Low Fare Finder, aby znaleźć najlepszą cenę, lub wybierz taryfę Flexi albo Premium dla większego komfortu i elastyczności.
Gdynia, Polen
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
To wy powinniście być uczciwi i konstruktywni a podczas przebywania na terminalu i parkingu w Karlskronie otrzymywaliśmy tylko co jakiś czas kolejne wiadomości i nowe zmiany rezerwacji o odpłynięciu promu , mimo że sobie zdawaliście napewno sprawę, że to są tylko wasze pobożne życzenia! I nikt nie raczył się stanąć przed setkami pasażerów i powiedzieć jasno i zgodnie z prawdą, że promu nie będzie! Dla informacji pierwotnie miałem bilet na 26 marca na godzinę 20 , potem na 21 , potem na 22 następnie na 9 rano dnia następnego i jeszcze kolejny termin to był o godzinie 13 a jeszcze po 14 sprzedawaliscie bilety na promy które doskonale zdawaliście sobie sprawę, że nie odpłyną!! I kto tu mówi o uczciwości?

Svar fra Stena Line Polska
Zachowanie obsługi zabieranie talerzy podczas posiłku jest nieuprzejme. Reszta ok

Svar fra Stena Line Polska
O odwołaniu rejsu dowiedziałem się z mediów. Zero kontaktu ze strony przedstawicieli StenaLine, ani maila, ani telefonu. Oczywiście o jakichkolwiek zadośćuczynieniach czy odszkodowaniach nie ma mowy. Stena ma klienta, jego czas i zmarnowane zasoby w głębokim poważaniu.

Svar fra Stena Line Polska
Nie podobała mi się otwarta bagazownia podczas rejsu

Svar fra Stena Line Polska
Pierwszy rejs promem przebiegł bez zarzutu, nie mogliśmy sobie z chłopakiem tego lepiej wyobrazić, zdecydowanie polecam :))

Svar fra Stena Line Polska
Panie i Panowie Absolutny BRAK zaufania do przereklamowanego Stena Line. Miał być Sylwester + Rejs do Szwecji na statku finalnie okazało się że sztorm na morzu i statek nie wypłynął... Wielu z nas zwróciło się z reklamacją za wykupiony i zapłacony bilet rejsu do Szwecji ponieważ armator Stena Line dużo zaoszczędził sobie na paliwie więc sprawiedliwie by było coś nam zwrócić jeśli nie całość to chociaż jakąś część za bilet do Szwecji jednak potraktowano nas odmownie stwierdzając że przecież suma summarum byli państwo na promie a to że prom nie popłynął to nic się nie stało i to jest mało ważne. Życzymy fajnego nowego roku...
Nigdy więcej Stena Line rok wcześniej była taka sama sytuacja na Unity Line jednak tam zaakceptowano naszą rekompensatę i Unity Line zachowało się w ten sposób z honorem dodatkowo na Unity Line drinki były w cenie biletu oraz jedzenie na Unity Line było przepyszne i znacznie lepsze i wyższe jakościowo niż teraz na Stena Line oprócz tego parszywego jedzenia na Stena Line wibracje były tak duże że sztućce spadały ze stołów... A za drinki trzeba było dodatkowo płacić mimo iż mieliśmy najdroższe bilety all inclusive. Dodatkowo wynajęli pajaca który próbował udawać Zygmunta Chajzera. Na quizie miały być niesamowite emocje a emocje były takie że połowa ludzi po chwili chciała stamtąd wyjść... dodatkowo nagrodą główną za ten nudny quiz była Żałosna i Żenująca koszulka z napisem Stena Line drastyczne jest to dla nas żeby być tak aroganckim i bezczelnym, podłym i pazernym jak Stena Line. Mając powyższe na uwadze odradzam i absolutnie NIE POLECAM Stena Line. Arogancja, Bezczelność, i Chamstwo ze strony OSZUSTA Stena Line który nie wywiązał się z warunków umowy i nie widzi w tym problemu bo klienci dla nich to tylko zwykli frajerzy... Których można xxxxxx bez mydła... Miał być Bal, a była stypa... W odpowiedzi na tą opinię prostaki ze Stena Line odpowiedzieli że przykro nam i jesteśmy zdziwieni że klient może być niezadowolony za to że zapłacił za rejs który nie popłynął a zwrotu uznajecie oddajcie pieniądze ludziom którzy popłacili a nie że wam pseudo przykro Cyganii zasrani...Do niezobaczenia Stena Line. Never Again

Prom ogromny
Disko na pokładzie i super drinki, a przy śniadaniu wschód słońca.
I wcale nie buja.
Masz maluch 5 lat wcale się nie nudził ( wydzielone strefy dla dzieci ) a na dyskotece był 1 tancerzem!)
Miasteczko urokliwe.Karlskrone

Svar fra Stena Line Polska
A więc do brzegu😊 zacznę od negatywów choć jest tylko jeden😉 słaby internet dostępny w kabinie. Jeżeli chodzi o całą resztę to naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Czystość, posiłki czy rekreacja jest na całkiem wysokim poziomie atmosfera i obsługa mega sympatyczna. Tak trzymać 😊👍

Svar fra Stena Line Polska
Rejs super warunki idealne, obsługa miła polecam dla wszystkich

Svar fra Stena Line Polska
Bardzo miła obsługa. Jedyne zastrzeżenie jakie mam to oznakowanie dojazdu na terminalu. Znaki dla samochodów osobowych powinny być bardziej widoczne i częściej rozstawione. Dotyczy zarówno Karlskrony jak i Gdyni. Można jeździć i szukać check in.

Svar fra Stena Line Polska
świetna organizacja rejsu, pyszne jedzenie na pokładzie oraz atrakcyjne ceny, to wszystkio sprawia, że rejs stenaline staje sie nie zapomnianą przygodą

Svar fra Stena Line Polska
Pełny profesjonalizm, czystość, dobre jedzenie i wspaniałą życzliwa obsługa w obu kierunkach.

Svar fra Stena Line Polska
Miła i uczciwa obsługa. Podczas rejsu obsługa z recepcji pomogła w odnalezieniu zagubionych rzeczy.
Rejs przyjemny, czysto i komfortowo.

Polecam podróż statkami Stena Line
Bylismy zaskoczeni jakością kajut, wygidnie i czysto.
Pyszne jedzenie na statku i pomocna obsługa.

Svar fra Stena Line Polska
Nowoczesne promy EBBA i ESTELLE, wszędzie czysto, bardzo miła obsługa, dobre i urozmaicone jedzenie. Czas spędzony na pokładzie był pełen relaksu i odprężenia. Wrócimy na pewno

Svar fra Stena Line Polska
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.