Banner for Stena Line Nederland

1 366
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Hut was goed. Stena Lounge was heel druk, met veel geluid. Overal comfortable. Inchecken snel en makkelijk. Immigratie in Hoek van Holland en ook Harwich was vreselijk, lange wachttijden. Personeel v... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ferry-trip from Liepaja to Travemünde was according to schedule and executed well. Service on board and cabin were ok, without any difficulty. Please mention in confirmation email to passengers in mor... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Je wordt door Stena Line goed op de hoogte gehouden en geïnformeerd voor de reis. Check in ging vlot en snel. Beschikbaarheid van wifi (tegen kleine betaling) was erg prettig. Overtocht was rustig en... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

De incheck in Göteborg is bijzonder slecht geregeld. Het is een grote chaos, je wordt van de ene naar de andere rij gedirigeerd en geen twee mensen van het personeel lijken op elkaar afgestemd. Aan bo... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Fergeselskap
  2. Havneoperatør
  3. Endepunkt

Om Stena Line Nederland

Skrevet av virksomheten

Bij Stena Line maken we reizen over zee eenvoudig, comfortabel en ontspannen. Al meer dan 60 jaar verbinden we mensen, bestemmingen en ervaringen in heel Europa – veilig en met zorg voor het milieu.

Of je nu op vakantie gaat, familie bezoekt of op zakenreis bent, aan boord geniet je van comfort van begin tot eind. Ontspan in een gezellige hut, geniet van lekker eten, en laat je vermaken met onze faciliteiten aan boord. Reizigers met kinderen of huisdieren zijn ook van harte welkom – er zijn speciale ruimtes waar ze kunnen spelen en uitrusten.

Veerdiensten vanuit Nederland
  • Hoek van Holland – Harwich

Goed om te weten

Reis je met de auto? Neem zoveel bagage mee als in de auto past – zonder extra kosten. Voetpassagiers kunnen meenemen wat ze kunnen dragen, tot 23 kg per stuk bagage.

Over Stena Line

Stena Line is een Zweeds familiebedrijf met 18 veerroutes in Noord-Europa. We behoren tot de grootste veerbootmaatschappijen ter wereld en bieden veilige, duurzame en comfortabele reizen over de Noordzee, de Oostzee en de Ierse Zee. Ons doel is om elke reis soepel, aangenaam en stressvrij te maken.

Boek je overtocht

Bezoek www.stenaline.nl om je reis te plannen, dienstregelingen te bekijken en onze actuele aanbiedingen te vinden. Gebruik de Low Fare Finder voor de beste prijs of kies voor Flexi of Premium voor extra comfort en flexibiliteit.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 366)

1 312 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Een fijn schip met veel voorzieningen.

Een fijn schip met veel voorzieningen.
Enkel de kinderhoek mag wel wat beter en schoner bijvoorbeeld afsluitbaar
De ship security is ook bijzonder vriendelijk en helpt waar kan !

Svar fra Stena Line Nederland

Bedankt voor uw positieve review. We nemen uw feedback over de kinderhoek zeker mee.

Te weinig liften

Te weinig liften. We wilden niet met onze baby 8 decks naar beneden lopen over trappen toen we naar de auto moesten. Maar door alle wachten op liften kwamen we zó laat aan, dat vrijwel alle auto's al verdwenen waren. We kwamen relatief laat van de boot.

Svar fra Stena Line Nederland

Bedankt voor de feedback, wij zullen uw opmerkingen meenemen in onze interne besprekingen.

Hulpzaam

Hulpzaam. heel supple gegaan . Voor mensen met beperking heel fijn . Stena plus lounge heel fijn.

5. august 2026

Svar fra Stena Line Nederland

Wat fijn om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad en dat alles soepel is verlopen. We zijn blij dat de Stena Plus Lounge in de smaak viel.

Heerlijke overtocht

Heerlijke overtocht, prima kamer. Je komt uitgerust aan aan de andere kant.

5. august 2026

Svar fra Stena Line Nederland

Wat fijn om te horen dat de overtocht zo heerlijk was en dat u uitgerust aankwam! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Things are well organized but I truly…

Things are well organized but I truly do not understand why everyone has to be waken up at 8am when we arrive at 4pm. Everyone is capable to set an alarm (German time) if they want to have breakfast. You treat your customers as children by waking them up this way

Svar fra Stena Line Nederland

Thank you for the feedback, we will take your remarks into consideration.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Hutten waren schoon en verrassend ruim

Hutten waren schoon en verrassend ruim, aanbod en prijzen van eten en drinken goed.

Wellicht punt van aandacht, op de terugweg van Harwich naar Hoek van Holland werd er een aantal malen enkel in het Engels omgeroepen. Op de heenweg van Hoek van Holland naar Harwich (nachtboot) werd onvoldoende omgeroepen. Zo werd er pas omgeroepen dat je uit de cabin moest op het moment dat je eruit moest. Dit gaf verwarring en meerdere mensen waren hierdoor niet op tijd op het autodek om hun auto uit te rijden.

Svar fra Stena Line Nederland

Bedankt voor uw feedback. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de omroepberichten op de terugreis onduidelijk waren en op de heenreis te laat kwamen, wat voor verwarring zorgde. We begrijpen dat dit ongemakkelijk was, vooral met betrekking tot het verlaten van de hut en het oprijden van de auto. We zullen uw opmerkingen intern bespreken om onze communicatie te verbeteren.

Schoon en ruim

Nette hut. Goed buffet. Voldoende zitplek

Svar fra Stena Line Nederland

Fijn om te horen dat de hut en het buffet naar wens waren. We waarderen uw feedback.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

werkelijk prachtige en fijne overtocht

Het was een werkelijk prachtige overtocht met geweldige faciliteiten. We hebben genoten!

Svar fra Stena Line Nederland

Wat fijn om te horen dat jullie zo'n prachtige overtocht hebben gehad en genoten hebben van de faciliteiten! Bedankt voor de mooie woorden.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

We hebben ongevraagd een upgrade van…

We hebben ongevraagd een upgrade van onze hut gekregen, een hele fijne service!

Svar fra Stena Line Nederland

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de upgrade van uw hut! We zijn blij dat we u een prettige ervaring hebben kunnen bieden.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Alles was netjes en goed geregeld

Alles was netjes en goed geregeld , personeel was vriendelijk, sanitair was netjes en schoon en dat geldt voor de heen en terug vaart
Vond het eten wel aan de prijs ,
En vind eigenlijk dat mensen met babys verplicht een hut moeten boeken , want dat is geen plezier om dat de halve vaart aan te horen ookal verplaats je je elke x en de ouders lopen over het hele schip met de kleine ( maar das mijn mening)

Svar fra Stena Line Nederland

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij te horen dat u de service en hygiëne aan boord positief heeft ervaren.

Droge overtocht

Genoeg parkeerplek, overtocht was droog. Voldoende zitplekken.

Svar fra Stena Line Nederland

Bedankt voor je positieve review!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Super relaxte manier van reizen met…

Super relaxte manier van reizen met heerlijke comfortabele boten en aardige bemanning.

Svar fra Stena Line Nederland

Bedankt voor je prachtige review!

We hopen je nog eens aan boord te mogen verwelkomen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goede informatie voorafgaand de…

Goede informatie voorafgaand de afvaart. Mogen wel wat comfortabelere stoelen bij komen.

Svar fra Stena Line Nederland

Bedankt voor het delen van je ervaring.

We nemen je feedback over de zitplaatsen aan boord mee.

Hopelijk tot een volgende keer!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

maandagavond 3 augustus was het een…

maandagavond 3 augustus was het een lichte chaos bij het inchecken. Een vol parkeerterrein en een incheck welke volgens berichten om 19.00 uur zou beginnen. Dit startte echter pas om 19.45 uur wat een lange wachttijd betekende .

Svar fra Stena Line Nederland

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. We begrijpen dat een langere wachttijd bij het inchecken erg vervelend is, zeker wanneer je erop rekent dat de check-in op het aangekondigde tijdstip begint.

In het hoofdseizoen is het aanzienlijk drukker in onze havens en kan het door operationele omstandigheden helaas voorkomen dat het inchecken later start of langer duurt dan gebruikelijk. Onze excuses voor het ongemak dat je hierdoor hebt ervaren.

Bedankt voor je feedback en we hopen je een volgende keer weer aan boord te mogen verwelkomen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles was erg efficiënt geregeld

Alles was erg efficiënt geregeld, het inchecken, de sleutel voor de kamer, de hulp met de fietsen (hoewel een fietsplek dichter bij de uitgang fijner zou zijn, met al die uitlaatgassen; dat was het enige minpuntje), de vriendelijkheid van het personeel aan boord. Top!

3. august 2026

Svar fra Stena Line Nederland

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat het inchecken, de hut, de hulp met de fietsen en onze collega’s aan boord zo goed zijn bevallen :)

Ook bedankt voor je opmerking over de fietsplek en de uitlaatgassen. We nemen je feedback graag mee.

We hopen je snel weer aan boord te mogen verwelkomen!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Prima ervaring en rustige manier van reizen

De schepen zijn netjes en het eten aan boord is goed. Afhankelijk van de tijd van het jaar (vakanties) kan het erg druk zijn bij het buffet. In de avond krijg je echter een tafel aangewezen, dus een zitplaats is dan gegarandeerd. In de ochtend moet je zelf een plekje aan een tafel bemachtigen en dat kan soms lastig zijn.
Het afrijden van de ferry in Götenborg duurde belachelijk lang. Ze vangen pas laat aan met passagiers toelaten op een autodek, dus reken op 30min extra na aankomst.
Al met al is het een comfortabele manier van reizen.

Svar fra Stena Line Nederland

Bedankt voor je uitgebreide review en fijn om te lezen dat je onze schepen, het eten aan boord en het comfort van de reis positief hebt ervaren.

We begrijpen dat drukte bij het buffet en het wachten bij het ontschepen minder prettig kunnen zijn. Zeker in vakantieperiodes kan het aan boord drukker zijn dan normaal. Je feedback over zowel het ontbijt als het ontschepen in Göteborg nemen we graag mee.

We hopen je in de toekomst opnieuw aan boord te mogen verwelkomen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Comfortabele manier om uitgerust aan te komen

Proces van in- en uitchecken, op- en afrijden ging voorspoedig, hutten zijn schoon en comfortabel, eten aan boord is van goede kwaliteit. Fijne overtocht gehad.

Svar fra Stena Line Nederland

Wat fijn om te horen dat het in- en uitchecken soepel verliep en dat u de hutten schoon en comfortabel vond. We zijn blij dat u een fijne overtocht heeft gehad en van het eten aan boord heeft genoten!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv