Se hva andre synes
Vroege vlucht van onze geboekte stedentrip naar Riga werd gecanceld door Transavia. Eerstvolgende vlucht was meer dan 6 uur later, zodat we pas begin avond in het hotel konden zijn. Stedentrips gaf... Vis mer
Had per ongeluk iets verkeerd gedaan maar door stedentrips.nl helemaal fijn opgelost zo konden we zorgeloos op reis, kreeg nog allemaal tips wat je er kon doen via de online reisagent en voor vragen k... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Het grootste aanbod van stedentrips met verblijf in karaktervolle hotels in het hart van elke stad. Ervaar Barcelona, Londen, Parijs, Rome, New York of een van de vele andere steden in ons aanbod.
Kontaktopplysninger
Raoul Wallenbergplein 27, 2404ND, Alphen ad Rijn, Nederland
- 0172-782078
- info@stedentrips.nl
- www.stedentrips.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Prima site, nu de vakantie
Alles ging prima,alleen 1 van de kortingscodes werjkte niet.
Vroegboek kortingscode niet geaccepteerd.
Beoordeling aangepast. Goed contact gehad over de vroegboek korting die niet werd geaccepteerd bij de boeking. We hebben hier toch recht op en dit is rechtgezet door Stedentrips. Bevestiging direct na het gesprek ook in de mail. Erg fijn dat we dit zo hebben geregeld.
Duidelijk bij iedere stap
Duidelijk bij iedere stap, ook de prijsopbouw.
Geen 5* omdat ik NA het inloggen wederom mijn naam ed. moest invullen. Waarom dan inloggen....
Alles duidelijk op de site
Alles duidelijk op de site, snel schakelen tussen de hotels. Makkelijk je vlucht verplaatsen ( vroeger of later) ,
Snel geregeld en betaald
Snel geregeld en betaald . Maar zou graag ook meteen een overzicht cq samenvatting willen ontvangen per mail van wat we hebben gekocht.
Goede website
Ben de vorige keer prima geholpen waardoor ik nu weer voor jullie heb gekozen.

Svar fra Stedentrips.nl
Leuke stedentrip naar Londen gemaakt…
Leuke stedentrip naar Londen gemaakt voor een leuke prijs. Bij vragen wordt je goed geholpen.

Boeken niet super eenvoudig
Heb een reis geboekt. Het boeken ging eigenlijk redelijk eenvoudig. Alleen wanneer je een hotel bekijkt en daarna een ander wilt bekijken dan kan je weer helemaal opnieuw beginnen. Hetzelfde met verandering reisdata. Vind ik nogal omslachtig
Al vaak reizen geboekt via stedentrips…
Al vaak reizen geboekt via stedentrips ,en alles altijd goed geregeld.
Boek hier je stedentrip
Heldere informatie, makkelijk om een stedentrip te boeken, snelle service en professioneel
Het boeken ging snel en makkelijk
Het boeken ging snel en makkelijk. Ook snelle terugkoppeling via mail!
Boeken met Stedentrips
Boeken is met Stedentrips. Met NS internationaal kreeg ik alleen de treinreis vv. te zien.
Duidelijke beschrijving van aanbod

Svar fra Stedentrips.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.