Sinds een paar dagen oefent mijn dochter het onderdeel ‘begrijpend lezen’ en ‘woordenschat’ op Squla, aangezien ze op school moeite heeft met begrijpend lezen. Ze is heel enthousiast (wij zelf ook tro... Vis mer

Tevreden, met kanttekening. Mijn zoontje doet af en toe wel nog oefeningen op Squla. Maar de enorme hoeveelheid punten die we gespaard hebben voor een leuke kadobon zijn waardeloos geworden . A... Vis mer

This is must have learning App for every child who is going to Dutch school. Its scope is nicely curated with each Group. My 5 year old is enjoying with new words, she is learning pronunciation, learn... Vis mer

1. Grunnskole
  2. Karriere- og studieveiledning
  3. Forhandler av skolemateriell

Het leukste online oefenprogramma voor peuters tot en met groep 8. Oefen op Squla thuis met de lesstof van school in quizzen en games!

• Hoogoorddreef 15 , 1101 BA, Amsterdam, Nederland

• www.squla.nl

3,6

Middels

Har svart på 44 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Was ok while we used it but can’t cancel

Was ok when we used it, and kids may have even learned something. Cancelling is a pain. We have cancelled and even got an email confirming cancellation, but the money is still being charged every quarter. No reply to our messages.

2. mars 2026

Mimo rezygnacji z konta

Mimo rezygnacji z konta, zostala bezprawnie pobrana znowu oplata. Jesli sie z czegos rezygnuje to wiadomo ze nie chce sie oplacać. Firma ta nie zna chyba tego słowa. A takie pobieranie to po poprostu kradzież. Bo jesli nie chce waszych uslug to wypowiadam umowe a wy jej nie potraficie zmaknąc. Znalezienie kontaktu na stronie to porażka jest tylko formularz. Wiec nastawieni na "urąbywanie" klientow i sciąganie samowlonie oplaty. Bez zadnych wczesniejszych infoamcji. Zupelnie nie polecam , nie idzie sie potem uwolnić.

12. februar 2026

Onbereikbaar.

Ik probeer al een tijd contact te krijgen maar helaas word er op geen enkele manier contact opgenomen. Heel vervelend nadat ik een jaar squla geprobeerd heb met mijn zoontje. Wat helaas geen resultaat had.

6. februar 2026

Heb een account aangemaakt om mijn…

Heb een account aangemaakt om mijn dochter alvast kennis te laten maken. Helaas heb ik geen bevestigingsmail binnen gekregen voor de proefperiode. Helaas wel al 0,01 overgemaakt. Jullie al 2 keer een mail gestuurd en nog steeds geen reactie. De bedenktijd zit er al op en kan squla een abbo door laten gaan zonder dat ik er maar iets van heb gezien.

Jammer dit

29. januar 2026
Logoen til Squla

Svar fra Squla

Goedendag,

Welkom bij Squla! Vervelend dat het inloggen niet lukt.

We zien dat je tijdens de registratie een typfout hebt gemaakt in het e-mailadres. Hierdoor heb je geen bevestigingsmail ontvangen.

Inmiddels hebben wij het e-mailadres voor je aangepast en een reactie gegeven op jouw mail.

We horen het graag wanneer we je verder kunnen helpen!

This app does more damage than good

This app claims to be educational, but the gamification dominates over anything else. It's all about points, levels and, avatars, and more time is spent on this nonsense and on pointless videos and games than on learning anything. The makers of the app clearly aimed for addictive over educational. A massive waste of my money and harmful to my child.

31. desember 2025

Op zich is het programma best heel…

Op zich is het programma best heel leuk. Waar ze echt geen sterren voor krijgen, is hoe ontzettend lastig het is om de diamanten in te wisselen. Het kan niet via de app, dus via de website. Daar moet je dan vreselijk hard zoeken naar het juiste plekje waar ze in te leveren zijn. Vooral bij populaire items die hard gaan is het een race tegen de klok. Vind het echt een onduidelijke rot website. Zoek een ongeluk en uiteindelijk een verdrietig kind omdat iets op blijkt… waarom niet gewoon via de app? Minder stress en leuker voor het kind!

22. desember 2025

Het leek me heel leuk om met squla te…

Het leek me heel leuk om met squla te beginnen voor mijn dochter van 4 jaar maar zij vind het nog moeilijk en ze is nog niet op het niveau..dus uiteindelijk alsnog gestopt met de abonnement tijdens de bedenktijd. Er werd echt heel snel gereageerd en actie ondernomen zonder tijdsverlies geld werd meteen teruggestort. Abonnement prijs vond ik wel een beetje aan de dure kant. Al met al wel hele goeie service

26. november 2025

Mijn dochter heeft met Squla goed…

Mijn dochter heeft met Squla goed kunnen oefenen voor haar Cito en doorstroomtoets. Ik had haar abonnement niet goed opgezegd, maar we zijn samen tot een goede oplossing gekomen. Dank je wel Squla, fijn gevoel er aan overgehouden.

18. september 2025

Nu ong een maandje account aangemaakt

Nu ong een maandje account aangemaakt
Voor mijn zoon, nu is er in 1 maand tijd een bedrag van 119 euro afgeschreven en daar gelijk achteraan een bedrag van 143 euro???!!! Hoe mag dit??? Klantenservice is niet bereikbaar! Ik wil mijn geld terug!!
Verschrikkelijk bedrijf dit! Kijk goed uit waar je mee in zee gaat

6. november 2025