Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slechte en arrogante organisatie die totaal geen verstand heeft van opleiden. Ze geven totaal verkeerde informatie en zijn zeer slecht bereikbaar. Ik zal nooit weer zaken doen met deze slechte or... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Springest is echt een ramp. Ze betalen pas na drie maanden en lijken nergens verstand van te hebben. Het personeel lijkt willekeurig van de straat geplukt, en als je een vraag stelt, reageren ze als... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Als leverancier krijg ik niet op tijd betaald. Sommige rekeningen staan meer dan 6 maanden open. Ik heb vele uren nodig gehad om mijn rekeningen betaald te krijgen. Het kost me veel tijd en energi... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slechte organisatie. De telefoon wordt nooit opgenomen en verbindingen plots verbroken. Als je wel iemand aan de lijn krijgt dan is die persoon volledig incompetent om ook maar 1 vraag op een jui... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Utdanningsinstitusjon

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Springest is dé vergelijkingssite waar je alles vindt om naast je werk te leren. Zoek, vergelijk en kies uit 77.000 leerproducten, zoals trainingen, cursussen, opleidingen, webinars, coaches, e-books, incompany trainingen en evenementen van meer dan 7.000 verschillende aanbieders.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Qua aanbod een goede site, qua service niet

We proberen al 11 dagen contact te krijgen met Springest omdat we vreemde e-mails ontvangen en e-mails op verkeerde e-mailadressen.
Helaas word de telefoon niet beantwoord. Op de e-mails naar support komt een bevestiging dat er gestreeft wordt naar een antwoord binnen 2 dagen, 11 dagen later hebben we echter nog steeds niet vernomen.

25. mars 2014

Goed maar gedateerd.

Begin zomer 2013 verwacht je het cursusaanbod van najaar 2013 en niet meer het voorjaar 2013. Gelukkig is in begeleidende mail e.e.a. aangegeven waaruit blijkt dat er wel goed naar de vraag is gekeken.
Gelukkig staat er veel info in de folder.

1. juli 2013

Zeer klantvriendelijk

Ik stelde een nogal gedurfde juridisch getinte vraag en werd allervriendelijkst en goed via de chat te woord gestaan door Ruben. Ik kan als zzp'er weer verder met mijn vraag! Hartelijk dank, Ruben!

27. juni 2013
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Erg nuttig voor het vinden van een taalcursus portugees

Bij het zoeken naar een taalcursus portugees krijg je een overzichtelijk en breed aanbod. Vooral erg prettig dat je in een oogopslag de kosten van de cursus kunt zien en dat je kan selecteren op de regio waarin je de cursus wil volgen.

Bij het zoeken naar een full-time master studie had ik minder succes. Ik mis het aanbod van de universiteiten die economische masters aanbieden. Zoals de RUG, Vrije Universiteit en UVA.

25. juni 2013
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Training Plannen? Alles op een plaats bij Springest...

Ik heb de site Springtest voor het eerste keer opgezocht. Mijn beslissing voor een opleiding was heel makkelijk, ik kreeg prompte informatie oook direkt van de verschillende Organisaties.
Binnen een hele korte tijd had ik alle informatie om een Beslissing te kunnen maken. Als ik iedere site apart had moeten onderzoeken was ik nooit zo geslaagt. Springest heeft nog veel meer voordelen, zoals online- tests en nieuwsletter. Ik zou deze site iederen aanbevelen.

23. juni 2013

Duidelijk en overzichtelijk

Ik zocht op Springest naar een cursus voor Adobe Photoshop en meteen kwam er een overzichtelijk rijtje opties tevoorschijn. Heel duidelijke beschrijvingen en de site leidt je makkelijk naar je doel. Goed gedaan.

21. juni 2013
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Prima tool voor managers en HRM-ers

Deze overzichtelijke, zeer toegankelijke en behoorlijk complete site is een heel handig hulpmiddel voor leidinggevenden en HRM-ers, met name bij de voorbereiding van loopbaan- en scholingsadviezen. Ik ga deze site zeker aanbevelen bij onze HRM-afdeling en onze leidinggevenden.

17. juni 2013

Interessante overzichtelijke site

Naast mijn werk ben ik druk met het volgen van cursussen en trainingen. Deze zijn erg goed te vinden via Springest. Eindelijk een site welke een verzameling van trainingen heeft ipv dat ik moet googlen om het 1 en ander te vinden. Ideaal!!

17. juni 2013
Vurdert til 5 av 5 stjerner

gevonden waar ik naar zocht!

Heel snel een superleuke training gevonden waar ik in okt mee ga beginnen. Handige functie: 'alternatieven voor'. Toegankelijke en overzichtelijke website!

16. juni 2013
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wijst je de weg... Op een persoonlijke manier en rekening houdend met dingen die ik belangrijk vind.

Je kan op een eenvoudige manier verschillende opleidingen vergelijken. Ook geven ze de juiste informatie over inhoud/werkwijze tijdens deze opleidingen. Leuk ook dat je op de site testen kan doen om beter inzicht in jezelf te krijgen. Dit helpt in het zoeken/vinden van de voor mij juiste studie/opleider!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Heldere website met zeer veel mogelijkheden binnen de wereld van Opleidingen en Trainingen

Duidelijke opzet van de website. Bovenaan kun je eigenlijk naar de aparte pagina die van toepassing is. Wat ik chill vind is dat je gelijk ziet wat je krijgt. Ik vind het altijd wel moeilijk om uit zoveel opties te kiezen, maar dat is persoonlijk!
Springest staat voor mij voor Opleidingen en is de eerste die ik weer zal bezoeken als ik in die trant iets nodig heb.

Zeer goed

Erg prettige site om mee te werken en de site helpt je goed met orienteren op een opleiding! De vergelijkingen zijn top! Ik ben er zeer tevreden over.

Juiste cursus gevonden

Springest maakt het verschil door orde te scheppen in het grote aanbod van cursussen. Ook toen ik zocht naar een passende training voor mijn sales-werkzaamheden bood Springest uitkomst. Na een drietal informatie-aanvragen kreeg ik van één instituut geen reactie (dat viel dus gelijk af) en van twee andere wel. Bij één kreeg ik een uitermate goed advies, juist voor een andere cursus. Maar die paste dan ook uitstekend bij mijn wensen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Handig overzicht van opleidingen & cursussen

Ik was afgelopen maand voor mezelf op zoek naar een cursus "Getting Things Done" (productiviteit). Na kort te Googlen (zonder resultaat) kwam ik bij Springest terecht. Springest geeft een soort overzicht van alle opleidingen/cursussen binnen een gekozen vakgebied. Handig, want ik kon dus meteen alles vinden en vergelijken (op prijs, opleider, etc.), waardoor ik makkelijk een keuze kon maken. Wel onhandig dat er nog niet overal gebruikers-recensies te vinden waren, maar ik neem aan dat het een kwestie van tijd is voordat die er wel bij staan. Topsite dus!

Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv