Het help mij om snel notulen en agada's te maken. Je moet het programma eerst leren te gebruiken en ook kun je het gemakkelijk vullen met speciale namen of omschrijvingen. Er wordt duidelijk hulp... Vis mer
Let op: dit gaat NIET over het bedrijf AVT / spraakherkenning maar UITSLUITEND over het online pakket Dragon Medical One!! Diverse pakketten Dragon Naturally Speaking gebruikt (tm versie 12), down... Vis mer
Bij AVT vind ik zeer geëngageerde en betrokken mensen, die echt moeite doen om alles goed te laten verlopen. Ik had een probleem (waaraan AVT niéts kon doen), maar ze hebben álles gedaan om een oplo... Vis mer
Voortreffelijke service op afstand! Ik had al geruime tijd geleden dragon aangeschaft maar had nu problemen met het overzetten op een nieuwe laptop. Hoewel ik geen nieuw product heb aangeschaft kon ik... Vis mer
AVT is de expert in spraakherkenning, digitaal dicteren en transcriptie. Voor elke werkomgeving is er een oplossing om sneller en foutloos spraak te verwerken tot tekst. Wij bieden zowel professioneel maatwerk als kant-en-klare oplossingen voor bedrijven en particulieren. Bestel direct uw producten en diensten via de shop. Of bel ons voor gratis advies: 023 – 529 43 44
Crommelinbaan 3, 2142 EX, Cruquius, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
De klantenservice van AVT is echt uitstekend. Dennis heeft veel moeite gedaan om mij te adviseren en helpen in de zoektocht naar de beste spraakherkenningspakket, en altijd pijlsnel gereageerd op mails. Ik wou dat alle bedrijven zo hulpvol en vriendelijk waren!

Svar fra AVT / Spraakherkenning.nl
Als notaris heb ik vele jaren gebruik gemaakt van de uitstekende begeleiding van de kant van AVT Benelux, voornamelijk op het gebied van de spraakherkenning. Ik werd altijd snel en persoonlijk te woord gestaan en waar nodig efficiënt geholpen door middel van de TeamViewer. Ik gebruik het systeem nog steeds en de afgelopen tijd heeft Denise mij op diezelfde goede manier bijgestaan bij het implementeren van pdf-software. Kortom: uitstekende service bij goede producten.
Mr. W.C. Stein

Svar fra AVT / Spraakherkenning.nl
Snelle en adequate levering. Vriendelijk en deskundig telefonisch advies.

Svar fra AVT / Spraakherkenning.nl
Prima service. Werd netjes te woord gestaan en mijn vragen werden direct beantwoord.
Dank daarvoor!

Svar fra AVT / Spraakherkenning.nl
Dragon werkt werkelijk zeer goed. Het is voor mij een uitkomst, nu en in de toekomst.ik ben goed en snel geholpen door AVT/spraakherkenning.nl.

Svar fra AVT / Spraakherkenning.nl
De software werkt naar volle tevredenheid. Service bij aankoop en installatie was goed.

Svar fra AVT / Spraakherkenning.nl
Biedt de gelegenheid om producten uit te proberen zonder grote verplichtingen. Dit is een fijne manier om kennis te maken met een product zonder eerst tot volledige aanschaf over te gaan.

Svar fra AVT / Spraakherkenning.nl
Vooraf gebeld door adviseur + snelle levering. Zeer prettig contact. En leuk dat er een attentie (strip van De Rechter) was bijgevoegd.

Svar fra AVT / Spraakherkenning.nl
Zeer efficiënte en vriendelijke werking, zowel bij de advisering als bij de verkoop. Mijn appreciatie voor Denise en Dennis.

Svar fra AVT / Spraakherkenning.nl
Zeer snelle reactie op vragen, snelle en kundige hulp bij problemen.

Svar fra AVT / Spraakherkenning.nl
alleen moet sdragon 1 nog verwijderder worden anders kanik niet instleren verder tevredebn