Sport Megastore is a global marketplace that makes cross border shopping easy! At Sport Megastore you can buy from global retailers in your own language and currency, using recognised payment methods without needing to calculate exchange rates or shipping costs. Like all marketplaces we act as the platform provider and commercial agent of our retailers who have authorised us to conclude agreements for the sale of products on their behalf. We hope you find what you’re looking for!
Storbritannia
- www.sportmegastore.com
Jeg har ikke mottatt varen
Jeg har ikke mottatt varen, de sender melding om at pengene refunderes, men etter 3 uker er ikke noe mottatt. Hva er dette?
kommer aldri
sto at varen ville ta opptil 3 dager vendter fortsatt uke 4
Billig søppelbutikk
Annonsen var slik: Sendes innen 2 til 5 dager. Tok en måned. Bestilte sko og de skulle være store i størrelsen, var minst en størrelse mindre. Håpløst å prøve og sende reklamasjon, feil på siden og ingen annen kontakt info. Styr unna.
Svindel
Bestilte et telt hos de som etter 3 uker ennå ikke dukket opp. På sporingen sto det at sending var bestilt. Deretter fikk jeg varsel på sporingen om at sending var kansellert hos sender, og den var plukket opp igjen.
Prøvde desperat å komme i kontakt med de gjennom kundeservice-siden (som sier de skal svare etter 48 timer), men ingen respons. Forsøkte å ringe de men uansett hva man velger på linja så får man auto-telefonsvarer. En uke senere får jeg svar fra de i en kort mail om at ''vare er sendt og ordren kan ikke kanselleres''. Jeg forsøkte å svare at sporingen sier at vare IKKE er sendt, og at selger har plukket den opp igjen. Men de svarte de ikke på.
Jeg innser tilslutt at jeg har blitt svindlet. Heldigvis betalte jeg med Klarna. Jeg kontaktet de (og ble møtt med fantastisk service), der de skulle ta saken videre. To dager senere får jeg en mail om at pengene mine er refundert. Første og siste gangen jeg handler der..
Jeg gjør alltid en sjekk av siden FØR…
Jeg gjør alltid en sjekk av siden FØR jeg handler, og sjekker alltid om siden har bedriftsnavn, bedriftsadresse, telefonnummer, epostadresse, organisasjonsnummer og mulig navn på sjefer angitt på siden Kontakt oss. Det har de ikke på Sportsmegastore. Det ligger heller ikke lett tilgjengelig lengst nede på nettsiden. Denne informasjonen finner du på siden About us om du søker etter address ved å Google Sportsmegastore.com address da får du:
SPORT MEGASTORE
Fountain Street House
13 Fountain Street
Ulverston
Cumbria
LA12 7EQ
United Kingdom
If you need to contact us
☎ +44 (0)161 938 0150
www. sportmegastore.com /us / help
Sport Megastore is registered as Fruugo.com Ltd in England and Wales, Company number 06553460
Du vet ikke hvor butikken befinner seg og hva bedriften heter, det eneste som viser er det som står på toppen av nettsiden og nettadressen dvs Sportsmegastore.com. Siden har dårlig norsk. Jeg opplevde det var ikke mulig å forstå hvor å finne informasjon utfra menyen, jeg måtte begynne å etterpå å gå gjennom alle menyens deler for å finne det da jeg tenkte det må jo ligge på den norske siden også om det ligger på den engelske og det låg under Handle om, det bruker normalt hete Om oss den siden og der skriver man litt om firmaet, historia, hva man gjør, hvor man er, hva man er osv og link til Kontakt oss, og på Kontakt oss bruker adresse stå og all kontaktinformasjon, et kart og muligens et kontaktskjema. På demmes nettside står en masse linker om handleinformasjon på Kontakt og ikke noe annet. Det burde ligge på en egen side med kjøpsinformasjon og reklamasjon.
Det er en side med dårlig norsk og den er rotete. Jeg ble meget mistenksom. Så gjorde jeg et nettsøk på kundeanmeldelser og fikk opp Trustpilot og fikk bare bekreftet magefølelsen. Det blir ikke kjøpt noe. Dessverre vil jeg si fordi produktet så bra ut.