Botte eigenaar
Botte eigenaar. Ik deed samen met m’n vriendin en hond een rondje kringloop/vintagewinkels in Amersfoort. We lopen amper het terrein op van deze locatie en kregen meteen al een snauw van de eigenaar dat ik niet naar binnen mag met een hond. Dus ik til de hond op en vraag of het op deze manier wel mag, want ik snap dat er breekbare dingen in de loods liggen. Zegt ie: “Ik zeg toch, geen honden! Ook niet zo!” Zelfs de klanten waar hij mee stond te praten waren verbouwereerd door zijn reactie. Deze man heeft het te hoog in z’n bol. Nooit meer dat ik (of m’n omgeving) daar ook nog maar in de buurt van die winkel kom, ook niet zonder hond.
Update 4 oktober - in reactie op de eigenaar: Jammer dat u zo’n verwijtende toon aanslaat. U geeft aan dat ik fout zat, maar ik had het bordje over het hoofd gezien en was me van geen kwaad bewust. Dat kan namelijk gebeuren. U laat het lijken alsof ik daar stennis maakte, maar ik viel hoofdzakelijk stil. De gezichten van de klanten die volgens u ‘mijn reactie’ niet begrepen, gaven mij eerder de indruk dat ze verbaasd waren over uw vijandige houding dan mijn verbaasde gezicht (en tevens mijn enige reactie). Daarnaast waren wij die dag al in talloze vintage winkels geweest waar honden van harte welkom waren, neem een voorbeeld aan uw collega’s bij Vint bijvoorbeeld. En mag ik alstublieft zelf uitmaken waar ik mijn hond mee naartoe neem. Uw algehele toon en passief agressieve bericht zegt al genoeg over u als persoon. Succes met alles.

Svar fra Spektakelwonen