Det var Black fredag og jeg kom ikke med i konkurrencen om en miljø måtte slev om jeg landet på det men ellers okay
Tog dem kun en halv time at pakke og pakker kommer ekstremt hurtigt. Pakker er aldrig skadet og så der en gang imellem klistermærker med vilket jeg syntes er fedt
Meget fornøyd med behandlingen jeg fikk angående delene jeg ville kjøpe at di passet.gikk veldig fort å få delene .alt passa.🙂👍🏻
Speedline.dk er webshoppen for dig, der går op i scooter og knallert – uanset om du skruer for sjov eller for at komme hurtigt frem i hverdagen. Her finder du et stærkt udvalg af reservedele, tuningdele og udstyr, nøje udvalgt med fokus på kvalitet og performance. Hos Speedline.dk handler det om god service, hurtig levering og fair priser.
Sverigesvej 9C, 8660, Skanderborg, Danmark
Har svart på 87 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare

Svar fra Speedline.dk
Virkelig god og god personale og og kundeservice og hjemmeside
Bra utvalg, fin nettbutikk og rask levering. Men frakten til Norge er alt for dyr! 413kr i frakt og dette er rimeligste alternativ.
Super kvalitet til pengene 😂
god service og generelt er alt pakket så det ikke går i stykker så en god anbefaling her fra
Grei leveranse tid, men produktet er alt for dårlig.

Svar fra Speedline.dk
Har fremdeles ikke opplevd dårlig kundebehandling av noe slag, heller tvert imot!! Maken til service og behjelpelighet har jeg vanskelig å finne noen å sammenligne med!! Prima kvalitet på alt av deler jeg hittil har bestilt, men garantert ikke det siste! Det er faktisk også temmelig rask levering hit til meg i Norge, noe som selvfølgelig også spiller en stor betydning!!
Terningkast 6 + men hadde gitt terningkast 10 + om det var mulig 😊👍🏻 Fast kunde har dere fått i meg, blant annet fordi det ikke finnes noe butikk som selger disse Italienske deler (sylindere, forgassere, luftfilter, osv, osv som er ensbetydende med uovertruffen kvalitet, som Polini, Malossi and so on 😊
Skide god levering har en 1 dag levering har så klart en anbefaling her fra
En del til 50 kr ender opp med å koste over 700 kr når dere bruker post nord skammelig kommer aldri til å handle mere fra dere. Jeg kjøpte en del fra italia som kostet 150 kr og den kom på under 300 med alt. fy skamm dere

Snar med frakten, men at et kjøp på 155nok skulle bli til
855nok skulle eg aldri ha tenkt meg, det med frakt og toll, Kjempe dyr frakt som kunne vært sendt som brev.

Svar fra Speedline.dk
Kanon service hos speedline, de overholder deres lerveringsaftaler!! MEGA kvalitet!!! Kun positive tanker herfra
Riktig del til lovet tid. Topp at prisen ble beregnet i norsk valuta og med MVA (moms) og frakt. Så ble det ingen uventede tillegg. De fortjener sine 5 stjerner.
Mvh. Finn Arve
Stod at varen va på lager i Norge,
Det var tydeligvis feil etter som jeg fikk regning for toll på 400kr drøyt 2-3 veker etter pakken ankom

Svar fra Speedline.dk
Det er fantastisk så god servis og alt er alt i alt perfekt mega glad for speedline 😍
Fantastisk sted at handle også til special ordre for eksempel har jeg bestilt 6 kg bolcher og der var ingen problemer i det overhovedet keep it up ❤️💪🎉