Beste mensen van Speedcomfort, Zeer goede ervaring met de medewerkster Sharon. Had een garantieklacht en binnen een paar dagen een nieuwe ventilator gekregen. Prima bedrijf, ik zou willen dat alle... Vis mer

Sinds een aantal jaren gebruik ik de speedcomfort trio, in alle kamers. De kamers voelen verrassend warm aan, dit terwijl ik in een oud en koud huis woon. Onlangs ging de speed comfort in de woonkame... Vis mer

Initieel wat sceptisch, maar positief bevallen. Ik heb 1 duoset geinstalleerd naast de bank en merk daarin een duidelijk verschil qua warmte. Het geluid als hij werkt is hoorbaar, maar niet storend.... Vis mer

In het begin dacht ik dat de ventilatoren hielpen bij een snelle opwarming van de kamer, maar inmiddels ben ik hiervan teruggekomen. Als ik kijk naar de verbruikcijfers over een jaar qua gas is er gee... Vis mer

1. VVS-firma
  2. Radiatorbutikk

Bij SpeedComfort geloven we dat comfort en duurzaamheid hand in hand gaan. Wij ontwikkelen en produceren energiezuinige radiatorventilatoren die helpen om woningen sneller en efficiënter te verwarmen. Hiermee bespaart u energie, verhoogt u uw wooncomfort en draagt u bij aan een duurzamere toekomst. Onze producten zijn eenvoudig te installeren en werken volledig automatisch, waardoor u direct profiteert van een comfortabeler binnenklimaat zonder gedoe. Met een toegewijd team en een focus op innovatie blijven we ons inzetten om verwarmingsoplossingen slimmer en duurzamer te maken. SpeedComfort is actief in meerdere Europese landen en werkt samen met zowel particulieren als zakelijke partners. Onze missie is om energieverbruik te verminderen en tegelijkertijd het comfort in huis te verhogen. Ontdek meer op www.speedcomfort.com/nl

4,2

Bra

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Zeer tevreden

De service is zeer goed

Had probleem met thermostaat even gemaild
Binnen een paar dagen nieuwe gekregen via post zonder kosten
De oude hoefde ik niet terug te sturen

27. juli 2022

The webshop is a little bit primitive

The webshop is a little bit primitive, but delivery is fast and nice that they update you with a photo when the order is picked. We do not know yet if the products actually help with reducing the energy bill.

15. desember 2021