SpaDreams
Specialisten för resor inom hälsa och välbefinnande
SpaDreams är din expert för högkvalitativa hälso- och wellnessresor. Vi erbjuder skräddarsydda program som främjar fysiken, mental balans och personlig transformation. Våra globala gäster njuter av resor som går långt utöver avkoppling - de inspirerar till varaktigt välbefinnande.
SpaDreams bygger på många års expertis inom hälsoturism och kombinerar sömlös service, expertvägledning och premiumpartners för att leverera pålitliga, resultatdrivna upplevelser. Varje resa är utformad för att stödja kropp, sinne och själ.
Varför SpaDreams?
- Expertis: Decennier av erfarenhet av wellness- och retreatresor.
- Kuraterade paket: Byggt med ledande wellnessanläggningar och proffs.
- All-inclusive bokning: Inkluderar boende, behandlingar, måltider, transfer och flyg om det behövs.
- Outstanding Support: Från planering till återkomst finns vi vid din sida.
- Digital & Secure: Enkel onlinebokning, tillgänglighet i realtid och säkra betalningar.
- Verifierade recensioner: Verklig feedback från riktiga resenärer.
- Pålitlig service: Vi har ett nära samarbete med hotellen för att säkerställa en smidig och stressfri vistelse.
- EU-reseöverensstämmelse: Som licensierad researrangör uppfyller alla våra paket det europeiska paketresedirektivet (EU) 2015/2302.
- Finansiellt skydd: Dina betalningar är säkrade genom den tyska reseskyddsfonden (Deutscher Reisesicherungsfonds - DRSF), som garanterar återbetalning och hemresa i den osannolika händelsen av researrangörens insolvens.
Vad vi erbjuder
Ayurveda
Personanpassad healing baserad på traditionell indisk medicin.
Fasta & Detox
Program som Buchinger, FX Mayr och juice detox.
Yoga & Meditation
Finn inre frid och mindfulness genom guidade retreater.
Spa & Wellness
Massage, hydroterapi och sköna upplevelser.
Weight Loss & Fitness
Sund näring, träning och bestående resultat.
Thermal Waters
Läkande traditioner i mineralrika spadestinationer.
Medical Wellness
Diagnostik och terapier ledda av professionella.
Stress Relief
Relaxationsprogram för emotionell balans och återhämtning.
Utforska våra wellness-retreater
Vår historia
SpaDreams utvecklades ur arvet från Fit Reisen, pionjärerna inom hälsoturism i Europa. Idag tar vi med oss decennier av kunskap in i en modern, global wellnessvärld - med innovation i centrum.
Som en registrerad researrangör baserad i Tyskland är SpaDreams medlem i den tyska reseskyddsfonden (Deutscher Reisesicherungsfonds - DRSF). Denna fond inrättades efter Thomas Cooks kollaps och ger ekonomiskt skydd och säkerställer din rätt till återbetalning eller hemtransport i enlighet med tyska och EU: s reselagar.