Forholdsvis lang leveringstid. Produktet vi bestilte var solfilm til ialt 11 vinduer til 8000kr. Produktet var godt støvet, tydeligt fra tilskæringen, men det virkelig skuffende til den pris. Endv... Vis mer
Selskapet har svart
Fik min solfilm til halv pris som ingen andre kunne matche på nettet og ville afhente min solfilm selv, for at spare 75 kr. i porto. Jeg fik rigtig gode råd om hvordan man opsatte filmen op, midt i d... Vis mer
Skrev en mail om aftenen med et enkelt spørgsmål og fik svar med det samme næste morgen. Købte to stykker af deres 3M Sandblæst folie efter mål (milimeter nøjagtighed). Det passede perfekt, var super... Vis mer
Købte 2 meter solfilm, rør-emballagen var trykket i den ene ende ved modtagelse (GLS) og filmen var derfor blevet krøllet. Ved høflig reklamation fik jeg straks tilsendt en ny, den defekte kunne jeg... Vis mer
Selskapet har svart
Hos Solfilmgruppen kan du bestille solfilm og produkter som giver et bedre indeklima. Vi forhandler solfilm som kan monteres direkte på vinduer, hvis man har problemer med for meget varme, lys eller UV stråler, som kommer direkte igennem sine vinduer. Alle vores solfilm og sikkerhedsfilm, kommer fra nogle af verdens største og førende producenter såsom 3M, som leverer sine produkter til mere end 60 lande verden over. Med solfilm fra Solfilmgruppen.dk er du garanteret den bedste kvalitet på markedet, nemlig den kvalitet som vi selv monterer hos danske virksomheder hver eneste dag året rundt, og har gjort det i mere end 20 år. Som noget helt nyt, kan du nu bestille solfilm udskåret på dine præcise mål. På den måde, betaler du kun for det solfilm du skal bruge, og du slipper for alt besværet med at skære solfilmen til, hvilket er det sværeste ved at montere solfilm i sine vinduer.
Roskildevej 16, 2620, Albertslund
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super service efter min bestilling kontaktede de mig da jeg ved en fejl havde bestilt 2 forskellige slags. Ordren blev tilrettet og jeg havde varen næste dag. God kvalitet film , god vejledning fulgte med. Alt i alt en rigtig god oplevelse
Købte solfilm på mål til et enkelt vindue. Det var utroligt meget nemmere at sætte op, end jeg havde forventet, og sidder nu pænt uden buler.

Svar fra Solfilmgruppen
Jeg er meget utilfreds med min oplevelse hos solfilmgruppen. Jeg returnerede en vare i fuld overensstemmelse med deres returpolitik, men virksomheden nægtede alligevel at refundere mine penge. Jeg har kontaktet dem flere gange uden at få en fair løsning.
Det virker både uprofessionelt og utrygt som kunde, og jeg kan desværre ikke anbefale andre at handle hos dem, baseret på min erfaring.

God kundeservice
God kundeservice der giver ærlige svar på deres produkter og står inde for samme selvom garantien er udløbet.
Konkurrence dygtige priser på deres udvalg.

Svar fra Solfilmgruppen
Hurtig levering, præcis som det skal være.
Solfilm er godt nok noget man skal holde tungen lige i munden med, men det er jo ikke deres skyld.
Suppe søde til at hjælp en gode priser og god vare hurtig skåret til i den stølse man skal have
Havde brug for hjælp til valg af solfilm, så jeg skrev til deres kundeservice og fik kort tid efter en meget fin mail tilbage med svar på de spørgsmål jeg havde. Hurtig levering og konkurrence dygtige priser. Stor anbefaling herfra.

Svar fra Solfilmgruppen
Super fin service og hurtig levering. Har købt en hel rulle rudefolie til bilen. Er nybegynder men man kan hurtig mærke at dette er kvalitetsfolie og dejlig nemt at arbejde med. Når rullen er brugt op bestiller jeg bestemt igennem Solfilmgruppen igen.

Svar fra Solfilmgruppen
Super god service og vejledning. De havde min ordre klar indenfor få timer.
Havde desuden en rigtig god oplevelse med afhentning af mine vare som jeg skulle bruge samme dag. Tak for hjælpen.
super go service,
og super opsætning af hjemmeside, som alle kan forstå...
Super service og meget hurtig levering. Kan klart anbefales.

Svar fra Solfilmgruppen
Hurtig og effektiv. Produkterne er pakket fint ind og er godt beskyttede under transport.

Svar fra Solfilmgruppen
Bestilt Mandag, afsendt Tirsdag, afhentet Onsdag. Leverandører der holder hvad de lover kan vi aldrig få for mange af - tak derude!

Svar fra Solfilmgruppen
Super hurtig levering og helt fantastisk service! Jeg havde tastet forkert mål på et solgardin og de ringede til mig for at dobbelttjekke. Så det var mega god service og varen er som forventet, kom dagen efter jeg bestilte!

Svar fra Solfilmgruppen
Altid leveret god kvalitet folie til Vinduer og købt flere gange hos dem. Fuldt tilfreds ...

Forholdsvis lang leveringstid.
Endvidere har vi nu haft solfilmen siddende i 2 måneder på alle vinduer mod syd/vest. Og kan faktisk slet ikke mærke nogen forskel.
Solfilmen skulle angiveligt tage mindst 40% af solvarmen, men dette føler vi slet ikke er tilfældet.
Til andre som overvejer solfilm, ville jeg kræftigt overveje andre løsninger som f.eks. markiser.

Svar fra Solfilmgruppen
Kan anbefales. Hurtig levering og gode løsninger.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.