Sol har overtaget netmail og har derved udelukket mig fra at modtage og sende mails samt at benytte min adressebog tilknyttet mine to mailadresser. Ved overtagelsen går jeg samtidigt fra en gratis... Vis mer
Se hva andre synes
Lidt besvær med at komme ind men en anmærkning herfra har måske hjulpet men man skal dog stadig opgive sin fødselsdato og år og det rager ikke dem. jeg kan læse og kommentere andres indlæg men når j... Vis mer
Man kan ikke bare lukke adgang til en persons mailadresse efter 20 år med så kort varsel, med krav om betaling. Troede først det var scam men viser sig sgu at passe. Jeg når aldrig at opdatere al... Vis mer
Mailen har været nede i 3 dage og hamrende langsom når man endelig kan logge på! Ingen respons eller timeline for hvornår eller om det bliver fixet! Generelt oplevet at spam vælter ind efter de... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Find virksomheder, produkter, varemærker, brancheforeninger på krak.dk. Vi giver dig telefon- og mobilnumre, adresser, kort og meget mere
Kontaktopplysninger
Sydmarken 44 A, 2860, Søborg, Danmark
- +45 88 38 38 00
- www.sol.dk
Kan ikke åbne mailen i dag
Kan ikke åbne mailen i dag
Pas På!!! Sol.dk Trækker Penge. Trods man ikke er Abonnent.
Sol.dk Opkræver penge for abn. Trods man ikke har et abn. De har fundet ens betalings oplysninger og trækker bare derfra. Uden accept eller lign.
Har ikke haft en mail hos dem siden det var gratis. Og nu her mange år efter dukker deres træk op.
hjælpe med at løse…
hjælpe med at løse dmlxpressdeliv-midler tilbage med succes
Er du gal hvor er jeg træt af ikke at…
Er du gal hvor er jeg træt af ikke at kunne bruge min mail. Der er nærmest altid noget galt. Den ene dag kan jeg ikke modtage mails og den næste kan jeg ikke sende mails. Når man skriver til kundeservice får man svar på noget man slet ikke har spurgt om og ikke svar på det man har spurgt om. Jeg er afhængig af min mail. Kom nu ind i kampen og få det til at virke
Forsøg på svindel?
Jeg kan se at andre skriver, at de har net.mail som nu er overtaget af sol.dk. Jeg har slet ikke net.mail, men jeg får sms'er fra sol.dk, som om jeg er medlem:
"Kære SOL.dk-bruger! Dette er en venlig påmindelse om, at du skal aktivere et abonnement for din SOL.dk e-mail-konto inden for 3 dag(e). Log ind på din webmail for at aktivere dit abonnement. Med venlig hilsen SOL.dk"
Da jeg aldrig har haft netmail eller har hørt om sol.dk før disse sms'er, som jeg nu har modtaget to gange, vil jeg betragte det som et forsøg på svindel.
Sol.dk udskriver dumme-bøder...
Jeg har også brugt netmail.dk i omkring 7 år, som er gratis. Nu er netmail.dk overtaget af sol.dk
Men fik en mail d. 25 marts fra sol.dk vedrørende abonnement betaling på 69 kr pr måned. Ellers lukker min mail om 21 dage.
Det føles som afpresning. I burde skamme jer.
Som Frank tydelig beskrev havde jeg…
Som Frank tydelig beskrev havde jeg også netmail som var gratis !
Pludselig er den ændret til sol.dk
Der skal pludselig betales og kan ingen steder se pris eller andet !
Kun at man kan genaktivere sin konto og så læse hvad det koster!
Nu skal man lave en helt ny e-mail adr og i gang med at skrive rundt til alle der har brugt den man havde !
Det da under al kritik at bare pludselig lave det til en betalings e-mail !
Hvis det så var fantastisk det gamle var det værd at overveje men det var det så heller ik og vil bare ik sådan noget røveri !
Det da no go !
Sol har overtaget netmail og har derved…
Ved overtagelsen går jeg samtidigt fra en gratis og velfungerende tjeneste til en betalingstjeneste.
Dette er yderst irriterende og uaceptabelt.
Samtidigt beder de om at man sender en mail hvis og så fald man vil slette sit engagement. Men hvordan sendes en mail når de samtidigt søger for at man ingen adgang har til sin mailadresser?
En stigning fra 499kr til 799kr om…
En stigning fra 499kr til 799kr om året? Seriøst? Mailen loader længe hver gang der logges ind, samt ved tryk i menuen. Kan IKKE anbefales. Absolut ikke pengene værd.
Nu kan man igen ikke logge ind på sin…
Nu kan man igen ikke logge ind på sin mail.
Hurtig besvarelse
Hurtig besvarelse, - og afklaring inden for 24 timer.
Siden I gjorde siden til en…
Siden I gjorde siden til en betalingsside, droppede jeg Jer og I meldte mig og alle dem der ikke betalte.
Men hvordan kan det være, at jeg pludselig får en mail fra min gamle sol mail adr. som ikke eksisterer mere sendt til min nuværende mail adr. ? Det er nok en mail der er to år gammel. Jeg er på ingen måde interesseret i at få mail sendende fra min nedlagte sol mail.
Vi har over en måned kæmpet med sol…
Vi har over en måned kæmpet med sol support!
Vi har betalt hvad de kræver, og de har send en kvittering for modtagelse.
Alligevel truer de med at lukke for min mail!
Jeg er afhængig af min sol mail, da den bruges i mit arbejde!
Tror vi har sendt 59 mail men tror ikke de forstår dansk
Rigtig dårlig App fra SOL.dk efter de…
Rigtig dårlig App fra SOL.dk efter de har lavet om på layoutet...... ikke nok med at det koster penge nu at have mailadresse hos Jer men man bliver også spammet af annoncer ud over hele siden og login via APP virker som et blinklys.
Der er rigelig plads til forbedringer.
En der før har været meget tilfreds med SOL.dk 👎
Prøver at finde et sted at opsige mit sol abonnement.
Det virker som meget svært, for ikke at sige umuligt at finde det sted, hvor jeg kan opsige mit mdl. abonnement.
Det er ikke lykkedes endnu, men vil meget opsige mit abonnement så hurtigt som muligt.
Er det muligt at få hjælp med opsigelsen?
Lone Hansen.
Man kan desværre ikke give 0 stjerner
Man kan desværre ikke give 0 stjerner. Ellers ville jeg gøre det. Der har altid været problemer med sol. mail, men nu vil de oveni købet have betaling for deres elendige produkt.
Er der virkelig nogen der betaler for…
Er der virkelig nogen der betaler for dette?
Jeg har haft min SOL E-mail i ganske mange år.
Så vil de "pludseligt" have penge for en relativ ustabil e-mail løsning.
Det blev et "Nej Tak"
Dårlig stil.
Har åbenbart fået slettet min over 15 år gamle Email. Grundet inaktivitet de sidste 2 år, Jeg mindes ikke at have fået noget som helst af vide om at Sol dk er blevet en betalings mail.
Men den dag idag står jeg uden mulighed for at komme ind på min bruger i et mmorpg spil som jeg også har gamet i over 15år. Heldigvis var det kun denne ene bruger jeg havde over denne email. Hvilket koster mig et par tusinde kroner. I Spil værdi.
emailen er fücking lört
emailen er fücking lört. servicing efter alle de år jeg har haft email der er lige pludslig blivet en betalings service og udlukker os fra vores spil og andre ting. og opdateringshastighedet på sendte emails er endnu være. er det her lört ikke fücking ulovligt?
Elendig kundesupport.
Da jeg prøver at oprette min bruger står der at mit brugernavn ikke er tilgængeligt.
Min konto er blevet slettet grundet inaktivitet.
Jeg kontakter da deres support system for at høre om de vil åbne min konto for mig igen.
Dertil svarer de at min konto er blevet sat i karantæne indtil August 2021 og at der ingen mulighed er for at få den genåbnet indtil da.
Vanvittig dårlig stil. Har andre konti knyttet til min sol bruger og må nu vente et år før jeg kan få adgang til dem igen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.