Small Danish Hotels er koslige hotell. Fint å kunne kjøpe gavekort med 15 prosent rabatt.
Utolig god information om hvordan der kunnne bestilles med rabatter, både fra hotellet og fra small danish hotels kontor.
Ganske problemfrit at bestille gavekort og selv printe det.
Det er meget enkelt og helt problemfrit at bestille og betale et gavekort til Small Danish Hotels via nettet.
Denne side vedrører udelukkende køb af gavekort ved Stays. Et gavekort til Stays er den oplagte gave til en du holder af, til dem der ønsker sig oplevelser eller måske bare dig selv! Vælg et gavekort og brug det til hoteloplevelser, restaurantbesøg, miniferier, kroophold, koncertophold og meget mere. Gavekortet kan anvendes på mere end 60 forskellige kroer og hoteller i hele Danmark, men også på hoteller i hele verden. Modtag gavekortet med posten i en flot æske, via e-mail eller via SMS. Gavekortet gælder i 2 år!
Vejlevej 16, 8700, Horsens, Danmark
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Svar fra Small Danish Hotels - gavekort webshop
Jeg var på PC for at bestille gave kort, Den blev 3 gange med at melde at der var fejl så jeg gik derefter over på min mobil og så gik den glat igennem

Svar fra Small Danish Hotels - gavekort webshop
Ganske problemfrit at bestille gavekort og selv printe det.

Svar fra Small Danish Hotels - gavekort webshop
Enkel og nem selvbetjeningsportal for at udstede et gavekort som blev sendt til egen mailadresse.

Enkelt å bestille. Oversiktlige sider. Meget godt fornøyd

Svar fra Small Danish Hotels - gavekort webshop
En grei måte for nordmenn å finne julegave til mine danske venner!

Svar fra Small Danish Hotels - gavekort webshop
Ved ankomsten var receptionen lukket ned, men der var
sørget for nøgler til værelset , det må være ok.
Super fin betjening og mad, alt i alt en god oplevelse.

Svar fra Small Danish Hotels - gavekort webshop
Nem og enkel hjemmeside, det spiller bare :-)

Svar fra Small Danish Hotels - gavekort webshop
Ingen overraskelser, gavekortet kom som forventet.