Tølløse Slots Efterskole Anmeldelser 4

4,0

Bra

TrustScore 4 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Bedste år i mit liv!

Jeg gik på årgang 24/25 på slottet. Det var seriøst det bedste år. Skolen er fyldt med professionelle og meget engagerede lærer som vil eleverne alt det bedste. Ledelsen og bestyrelsen er med til at skabe et trygt år, som stadig afprøver nye grænser. Jeg vil varmt anbefale alle Tølløse slots efterskole!!

28. juni 2025

5 stjerner til Tølløse Slots Efterskole

Jeg gik på Tølløse Slots Efterskole årgang 24/25.
Det har uden tvivl været det bedste skoleår nogensinde!
Ikke nok med at fællesskabet på Slottet er fantastisk og alle kan snakke med alle, så skaber de ansatte på Slottet også et trygt sted for alle. Uanset hvad stod de ansatte altid klar til at hjælpe. Det kunne både være at man havde brug for vejledning af en opgave, problemer med printer eller noget mere alvorligt som man havde brug for at snakke med en voksen om. Jeg oplevede at jeg blev taget seriøst og at de ansatte så mig med ligeblik, og ikke bare som et barn.

Udover det er jeg super taknemmelig for at have muligheden for at gå i skole på Slottet, ikke nok med de tilbyder den normale 10. klasses undervisning, så har de også fået projektklasser. Her er man mere orienteret omkring det at være projektleder og de ansatte skaber en super fed alternativ måde at lære på.
Jeg var selv en del af projektklasserne og har virkelig udviklet mig meget gennem året. Både fagligt men også personligt, man arbejder meget i fællesskab i klasserne og det har virkelig været med til at skabe et fantastisk lærings-år for mig.

Jeg kan uden tvivl anbefale Tølløse Slots Efterskole!

12. juli 2025

Jeg har nu gået på TSE i 3 uger

Jeg har nu gået på TSE i 3 uger. Indtil videre de bedste 3 uger i mit liv. Lærerne er imødekommende og gåde til at opbygge et godt fællesskab, vi er i trykke rammer vi går rundt i, og ledelsen er i top. 100% den bedste efterskole i Danmark (Du ved det er rigtigt)

26. august 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ingen respekt eller ansvar

Kan ik anbefale nogen at handle med. Blev kontakte pga noget jeg havde til salg, men en ansat droppede vores aftale uden min viden så jeg havde sagt nej til anden interesseret. Det kostede mig så lige en del tusinde kroner da det jeg sælger har et begrænset interesse felt. Jeg kontaktede så forstanderen, men han vil ik tage ansvar for sine medarbejders handlinger, som han ellers skal juridisk. Har forgæves forsøgt at få fadt på medarbejderen igen, men bliver ignoreret.
De er nogle humbugere og løber fra deres ansvar samt behandler folk meget respektløst. Kan kun advare alle mod at have noget med dem at gøre. Bestemt ikke mennesker som forstår at begå sig med mennesker. Hvis jeg havde børn som skulle på efterskole vil jeg bestemt vælge andet sted, med mennesker som lærer børn de rigtige værdier!

14. mars 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv