Sleutelkaarten Service Anmeldelser

5,0

Had voor mijn vakantie snel een reserve sleutel nodig. Sleutelkaarten service heeft me goed geholpen, snelle afspraak, duidelijke info om alles soepel en snel te laten verlopen. Binnen een week... Vis mer

Wat een fijn bedrijf is dit, ze waren met vakantie toen ik startproblemen had me mijn Renault maar ondanks dat waren ze via WhatsApp bereikbaar en stonden mij snel en netjes te woord. Alsnog kon er... Vis mer

Snelle en nette reactie, binnen een paar uur was het geregeld van aanvraag tot nieuwe sleutels. Top service!😁

Fantastische service! Als je op zoek bent naar een specialist, correct bedrijf, communicatief en professioneel op locatie. Dan hoef je niet verder te zoeken. Via Google en marktplaats... Vis mer

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

197 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Super goede service aan huis

Super goede service aan huis. De dealer vertelde mij dat de kaartlezer kapot was en Niels gaf aan dat dit niet klopt. Hij kwam langs en heeft een nieuwe sleutel gemaakt. Probleem opgelost!! Scheelt me zeker 800 euro dus TOP. ben super blij met de service en kennis van Niels. Dank je wel nogmaals!!

25. november 2025

Snel en vakkundig

Via whatsapp een afspraak kunnen maken, onze Clio bleef hangen op startblokkering. Op een zeer snelle en vakkundige manier een nieuwe sleutel gemaakt en geprogrammeerd. Dank Niels voor de snelle service! Zeker een aanrader.

21. november 2025

Super

Man van zijn woord zo moesten er meerdere zijn . Doe zo verder zou ik zeggen

18. november 2025

Zeer positieve ervaring

Zeer positieve ervaring! Er werd snel contact opgenomen en direct een afspraak gemaakt op locatie. We hebben 2 nieuwe sleutels laten maken. Dit is allemaal verassend snel en voorspoedig verlopen. Mooi machientje om de nieuwe sleutels ter plekke in te slijpen. Professionele werkwijze, hij neemt de tijd om goed werk af te leveren en de sleutels goed te testen. Complimenten!

15. november 2025

Vlotte en goede service

10 dagen geleden een Renault Clio binnengekregen met maar 1 sleutelkaart , via whatsapp een afspraak gemaakt en hierna werd er snel een afspraak gemaakt om bij ons op locatie een extra sleutel in te leren.
Vlotte en goede service voor een nette prijs!

12. november 2025

Prima Service

Zeer vriendelijke service en heel snel opgelost. We waren nieuwsgierig en hij legde van alles uit over de procedure werkte. Niels heeft na het inscannen en de noodsleutel inslijpen alles grondig getest of het werkte. Fijn dat de service ook buiten kantooruren aangeboden wordt.

11. november 2025

Super behulpzaam en eerlijk bedrijf

Ik had een probleem met mijn autosleutel en de kaartlezer, en hoewel ik uiteindelijk niet bij dit bedrijf heb hoeven betalen, hebben ze me netjes doorgestuurd naar een ander bedrijf in de buurt dat het probleem meteen heeft opgelost. Erg vriendelijk, eerlijk en servicegericht, echt top

2. november 2025