Banner for Skruvat

Skruvat Anmeldelser

98 066

4,2

To lengder å velge i i samme pakke. Den korte passet perfekt til min Toyota BZX. Noe lang leveringstid. Tips: plasserte festene under skinnen i stedet for i skinnesporet. Da kan forsetet fortsatt sk... Vis mer

Skruvat har gode priser på sine deler, og nettsidene er veldig lik de andre som selger bildeler. Kanskje burde man brukt en hel-norsk leverandør, men det går ikke alltid. Måtte desverre levere tilb... Vis mer

Jeg synes skruvat er bra jeg og rask av og til.Dere har skjerpet dere betraktelig på det som før var sen levering, feil og rot..rimelig er dere også på det jeg har trengt av deler..meget fint og pra p... Vis mer

Delene kommer relativt raskt, og til en relativt rimelig pris, Men kundeservice trekker ned 2 stjerner. Spør om ting, tar noen dager før man får svar men da har man allerede funnet ut av ting selv ell... Vis mer

1. Bildeler

Biltillbehör
Däck & fälg
Båtdelar
Olja
Skruvat.se säljer bil- och båtdelar på nätet till låga priser. Vi har ett brett sortiment med hundratusentals produkter, varav ett flertal premiummärken. Vårt reg. nummer sök underlättar att hitta delar som passar just din bil. Vi erbjuder en rad snabba fraktalternativ, såsom hemleverans, till brevlåda eller ombud.
Tips & råd
Facebook Instagram

Välkommen till Skruvat!

KUNDSERVICE
Vi vet att du som kund är vår ambassadör, och har som mål att ha 100% nöjda kunder. Har du några som helst frågor - ring eller mejla!
SNABB LEVERANS
Vi skickar vanligtvis din vara inom en arbetsdag - direkt till dig eller närmaste utlämningsställe.
SKRUVADE PRISER MED PRISGARANTI
Vi arbetar med ledande grossister i Europa med så få mellanhänder som möjligt. Det tillsammans med att vi inte har några stora butiker med mycket personal gör att vi kan hålla ner våra kostnader och erbjuda dig som kund i snitt -30% lägre pris, dessutom med lägsta-pris-garanti.

Bra

98k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(98 066)

11 805 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ok priser

Ok priser, hurtig levering.

30. juli 2026

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med din köpupplevelse och att leveransen motsvarade dina förväntningar.

Rart

Kom som to pakker på samme dag???

Tack för ditt omdöme!
Vi försöker alltid samleverera så ofta det går, men på grund av vårt breda sortiment så kan vi ibland behöva dela upp en order om delarna lagerförs på olika ställen.

Meget bra nettside

Meget bra nettside, lett å finne hva du trenger. Rask levering! Anbefales sterkt! 😎👍

Tack för ditt omdöme!
Roligt att höra att du är nöjd med vår hemsida samt att leveranserna motsvarade förväntningarna.
- Sören

Posten greoer ikke og få det til rikti…

Posten greoer ikke og få det til rikti hente sted noen gang nå måtte jeg hente det 1,5 time unna dær jeg bor det er for dårlig.

28. juli 2026

Tack för ditt omdöme!

Vi är ledsna om din order hamnat hos fel ombud.

Tveka inte att kontakta vår kundservice om du behöver hjälp med ditt ärende. Vi gör alltid vårt yttersta för att undersöka situationen och hitta den lösning som passar dig bäst.

Dina synpunkter är värdefulla för oss och hjälper oss att fortsätta förbättra vår service.

Jeg er veldig fornøyd

Jeg er veldig fornøyd

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med din köpupplevelse.

- Lily

Flotte produkter og fikk dem rask!

Flotte produkter og fikk dem rask!

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med din köpupplevelse.

Pris og levering

16. juli 2026

Billig

Billig, raskt og enkelt!

28. juli 2026

Tack för ditt omdöme!
Kul att höra att du blev nöjd med ditt köp.
- Sören

Manglet en del av pakken

Manglet en del av pakken, kjapp tilbakemelding og det ordnet seg kjapt. Delen er som forventet (brukt).

22. juli 2026

Tack för ditt omdöme!
Roligt att vår service motsvarade föväntningarna.