Se hva andre synes
Wow alltså! Allt från början till slut fungerade precis som man vill att det ska göra. Bokningen var enkel. Hämtarna kom på avtalad tid och var enkla att kommunicera med. De kom tillbaka nästa dag för... Vis mer
Hörde av sig innan om att de hade en framkörningsavgift som även står på hemsidan. Ringer 35 min innan ankomst, men var på plats efter 30 min. Trevligt bemötande utav 2 killar, gjorde en snabb anal... Vis mer
Bokade på tisdag med hämtning fredag. Soffmöblemang + metallskrot, ca 8kg. Företaget ringde ca 30 min innan avtalat tidsspann och sa att de kan vara på plats om ca 30 min. Ytterst trevligt bemötan... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Skräphämtarna i Stockholm hämtar och hanterar dina grovsopor och annat skräp. Vi hämtar det mesta som får plats i en lastbil. Boka skräphämtningen online.
Kontaktopplysninger
Sverige
- www.skraphamtarna.se
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Allt gick väldigt smidigt och fort
Allt gick väldigt smidigt och fort. Trevliga killar!
Varning
Dom kom, packade en tredjedel av det vi kommit överens om, sa att bilen var full och att priset dubblats. Det gick vi inte med på. Då packade de ur på vår gräsmatta. Ett fuskföretag.
Snabb och smidig hämtning
Snabb och smidig hämtning. Trevliga killar som kom och hämtade grejerna. Rekommenderas varmt!
Fantastiskt bemötande.
Fantastiskt bemötande.
Snabb, flexibel och effektiv upphämtning av diverse skräp.
Rekommenderar Skräphämtarna alla dagar i veckan.
Snabba, trevliga och effektiva
Smidigt att boka, jag uppskattade mycket de tydliga exemplen på vad de olika prisalternativen omfattade. De dök upp i tid, jobbade snabbt och effektivt och var mycket trevliga. Rekommenderas varmt!
Toppen!
Toppen!! Snabbt och mycket enkelt. Trevligt bemötande från killarna som fixade bort vårt skräp.
Enkla att boka
Enkla att boka, professionella när de hämtar och dessutom alltid trevliga…rekommenderas!
Allt var toppen
Allt var toppen. Lösningorienterade och väldigt trevliga.
Kom som avtalat
Kom som avtalat. Hämtade nåde i lägenheten och på vindsförrådet. Snabbt och inga problem. Kommer anlita igen. Mycket enkelt att boka.
Mycket bra på alla sätt
Lätt att boka. Trevlig personal som kom för att hämta, dessutom ringde de för att kolla om de kunde komma tidigare än bokat, något de kunde! Enkel betalning med kort eller Swish. Högst rimligt pris. Jag kommer definitivt att använda Sophämtarna igen, nästa gång jag behöver bli av med grovsopor
Mycket bra företag😀👍👍trevligt bemötande…
Mycket bra företag😀👍👍trevligt bemötande av personalen, kan varmt rekommenderas🌸🌷
Fantastiskt företag verkligen bra
Fantastiskt företag och väldigt trevliga människor. Prisvärt och snabbt utfört. Mycket tacksam för hjälpen med att tömma in mammas bostad.
Bästa service o glada chaufförer
Bästa service o glada chaufförer
Mycket bra!
Kom vid utsatt tid och var mycket snabba och trevliga!
I enkelt att boka
I enkelt att boka, smidig hämtning och trevlig personal.
Det gick lätt att beställa hämtning
Det gick lätt att beställa hämtning. Killarna som kom var trevliga och snabba. Betalning med swish och kvittot kom direkt. Hur smidigt som helst!
Snabbt och bra!
Snabbt, smidigt och trevlig personal! Man betalar på plats, swisch eller kort.
Otroligt flexibla när vi strulade med…
Otroligt flexibla när vi strulade med tiderna. Tog mer än vi angett (på begäran) utan protest. Jättenöjda!!
/ Rydbergs
Väldigt bra tjänst
Det är lätt att boka, de hör av sig, de dyker upp när de ska och gör jobbet. Jag är helnöjd.
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.