Jeg er kørestole bruger med fast ilt. Derfor har jeg ikke luft til at prøve tøjet. Normaltved jeg hvilken størrelse jeg bruger. vi var i outlet i ø. Hurup. Jeg fandt 2 par pæne bukser i min normale... Vis mer
Se hva andre synes
Fantastisk lørdag formiddag hos SKOTT Bredgade Ålborg. Enormt sortiment, med fin fin betjening. Kan kun give 5 stjerner + noget x-tra. Vi kommer bestemt igen.
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Hos Skott i Rold finder du et stort udvalg af brudekjoler, selskabskjoler, konfirmationskjoler, hverdagstøj, dametøj og meget mere. Vi har desuden vores egen webshop hvor vi forhandler hverdagstøj og festtøj til kvinder. Vi sælger en lang række kendte kvalitetsmærker såsom Molly-Jo, Frank Lyman, det spanske Pronovia, Ladybird, Part Two, Fransa, 2-Biz, Brandtex m.fl. vi har egen systue, og vores dygtige syerske står parat med vejledning om tilpasning, mens du prøver tøjet. Vi glæder os til at hjælpe dig!
Kontaktopplysninger
Hobrovej 8, Rold, 9510, Arden, Danmark
- post@skott-rold.dk
- www.skott-rold.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jeg er kørestole bruger med fast ilt
vi var i outlet i ø. Hurup. Jeg fandt 2 par pæne bukser i min normale størrekse til 700,00 kr. Desværre var de et nr. for små. de vil ikke bytte dem. som pensionist er 700,00 kr rigtig mange penge.
Fantastisk lørdag formiddag hos SKOTT…
Fik den bedste service
Fik den bedste service, da jeg skulle købe festkjole til et bryllup. Ekspedienten var ærlig og tålmodig og havde styr på hvad der passede til min figur. Kan varmt anbefale butikken i Bredgade Aalborg.
God oplevelse
Jeg fandt min brudekjole hos Skott i Rold og de har virkelig gjort alt for jeg skulle få kjolen som jeg ønskede mig den skulle være.
De har været meget tålmodige trods jeg nok ikke har været en helt let kunde at få besøg af, da kjolen skulle laves om fra knapper til bindebånd og en del andre tilpasninger.
Alt blev klaret fra deres side med smil og venlighed.
Jeg er meget tilfreds med resultatet og kan kun sige Skott i Rold har meget dygtig personale der virkelig lytter til ens ønsker.
Tak til jer og jeres tålmodighed samt venlighed.
Min datter og jeg var hos skott i Rold…
Min datter og jeg var hos skott i Rold tirsdag den 11/03-2025 for at købe konfirmations kjole. Da vi kommer ind, bliver vi budt velkommen af nogle søde, lidt ældre ekspedienter, hvilket var herligt! Men da vi kommer op oven på hvor konfirmations kjolerne var, bliver vi mødt af en rigtig sur og negativ ekspedient. Vi fik følelsen af at det skulle gå hurtigt, samt fik vi af vide at man skulle ha købt kjole for lang tid siden. Jeg aftaler med min datter at jeg tager billeder af hende i de kjoler som hun synes bedst om, og så går vi ud og spiser frokost, så hun lige kan tænke over hendes valg. Dette bliver ekspedienten rigtig sur over, for hun vil have at min datter skal tage et valg nu.. Vi vælger at gå ud af butikken og min datter bliver faktisk rigtig ked af det. Jeg vælger at kontakte Lilly i Aalborg istedet, og her får vi en fantastisk service istedet.
Super ærgerligt! Jeg var hos jer sidste år med min anden datter der skulle konfirmeres, og dengang havde vi en rigtig god oplevelse hos jer, derfor tænkte jeg at vi selvfølgelig tager til jer igen i år, da det kun kunne blive en succes. Det er sgu en ommer! Jeg håber at i vil tage det til jer.

Fantastisk service og oplevelse
Jeg havde en fantastisk oplevelse i forretningen. Utrolig god og professionel service. Jeg følte mig virkelig hørt og hjulpet på bedste vis med at finde min drømmebrudekjole og endda meget flot indenfor mit budget. Der er ingen tvivl om at kvaliteten og håndarbejdet er i top i denne forretning. Jeg glæder mig helt vildt til at få tilrettet kjolen hos jer og bære den til mit bryllup. Jeg er utrolig tilfreds og kan absolut anbefale at lede efter brudekjole i Skott i Rold.

Svar fra Skott i Rold
Super lækker tøj butik med brudekjoler…
Super lækker tøj butik med brudekjoler på 1 salen, hyggelige omgivelser hvor der er god tid til at prøve kjoler , super ekspedition 😉, priser svinger fra 4000- 13000 kr
Fandt min drømmekjole hos dem
Et kæmpe plus er at de kan opbevare kjolen frem til brylluppet og har egen skrædder

Svar fra Skott i Rold
Lige fra vi ankom og blev budt…
Lige fra vi ankom og blev budt velkommen af yderst venligt personale til den helt igennem fantastiske hjælpsomhed der gjorde vores kommende konfirmandinde helt tryg i valg af kjole.. de bedste og varmeste anbefalinger her fra .. TAK

Svar fra Skott i Rold
Rigtig god service søde medarbejder…
Rigtig god service søde medarbejder KÆMPE stort udvalg af konfirmations kjoler.

Svar fra Skott i Rold
Dårlig brudekjoleprøvning og dårlig service
Jeg havde en træls brudekjole prøvning. Jeg følte mig så forkert da jeg gik derfra. 😳
Jeg havde snakket med butikken på messe i Århus og afstemt størrelser og var lovet fin plus size udvalg.
Jeg kom til prøvning, vi følte os ikke rigtig velkommen og det var som om at jeg bare var et problem. Der var 1 kjole jeg kunne passe - “de havde desværre bestilt for lidt hjem i store størrelser”. (Ærgerligt det ikke blev fortalt til mig de to gange jeg talte med dem, på messen og i telefon)
Jeg blev lovet, at hun ville ringe til mig ugen efter (hun skulle undersøge nogle ting omkring kjolerne) og nu det snart 3 uger siden og hun har ikke ringet endnu.
Jeg vil ikke anbefalede nogle at tage til Skott i Rold og prøve brudekjole.

Svar fra Skott i Rold
Fantastisk service og god stemning
Min datter har lige købt konfirmationskjole hos Skott til deres aftenarrangement.
Det var en super god oplevelse, stort udvalg og en super sød ekspedienten der hurtigt pejlede sig ind på min datters forestillinger om kjolen, men også turde udfordre hende lidt på den gode måde. Min datter er så tilfreds med sit valg og hele oplevelsen hos Skott

Tak Skott for god vejledning
Skøn og smilene medarbejder sent fredag aften. Jeg kom 30 minutter før luk og søgte nyt tøj. Lene gav men en god vejledning og jeg følte mig både set og hørt. Tusind tak Lene 😄

Svar fra Skott i Rold
Skott i Rold, Utrolig dårlig behandling af Lene…
Utrolig dårlig behandling af Skott i Rold.
På Facebook havde Skott I Rold tilbud på sandaler.
Jeg skrev og spurgte om Skott havde skoene hjemme i str..39.
Det bekræftede Skott I Rold og jeg svarede omgående tilbage, at jeg gerne ville reservere skoene.
Da jeg fysisk kom i butikken for at købe skoene, fik jeg den besked at de var reserverede til en anden kunde.
Hvordan kan de være reserveret til en anden, når Skott skriftlig havde sagt at skoene var tilgængelige.
Jeg fastholdt at så skulle Skott have sagt at skoene var udsolgt.
Lederen af Skott i Rold var yderst arrogant og sagde blot at de var solgt via en privat samtale, og at de ikke gik rundt med Ipaden hele tiden.
Så skoene blev lovet mig via Facebook og en anden kunde fik dem via privat chat.
Da jeg idag skrev til Skott i Rold omkring den dårlige service og personlige behandling var svarer prompte.
Jeg blev blokeret fra Skott I Rolds hjemmeside.
Så berettiget kritik modtages ikke positivt hos Skott i Rold og end ikke beklagede at jeg havde kørt adskillige kilometer forgæves efter mine sko - som så var solgt til anden side.
Altså køres salget i 2 spor, og de kendte kunder har fortrinsret til varene - ikke nødvendigvis retfærdig ret til varen.

Fremragende service
Fremragende service. Min datter ledte efter en konfirmation kjole, vi bestilte en time prøve tid. Vi fik mere end det. Tålmodighed nivuen af assistenterne er utrolig, de investerer gerne al kræfter for kunde tilfredshed, hele oplevelsen var fantastisk.
Meget professionel, smilende og hjælpsomme assistenter.
Varmt anbefalet
Stressende oplevelse
Stressende oplevelse. På trods af tidsbestilling var der alt for mange mennesker. Ekspedienter som ikke helt var til stedet og virkede heller ikke specielt hjælpsomme. Kjoler det hang rodet, og en følelse det bare var en penge maskine. Vi ændrede kurs til anden butik og fik en helt anden og skøn oplevelse.
Brudekjole
Jeg havde bestilt 2 timers prøvning af brudekjoler hos Skott i Rold. Det var den bedste service man kunne ønske sig, hun forstod hurtigt hvilken stil jeg var til, og fandt flere forskellige brudekjoler, så det var muligt at prøve forskellige slags. Det var top service hele vejen igennem, og jeg følte mig i de bedste hænder! Jeg købte min brudekjole hos dem, og de lagde den efterfølgende op og syede ind nogle forskellige steder, det blev lavet til ug! Elsker min brudekjole og glæder mig til at skal giftes i den. Kan varmt anbefale Skott i Rold, både pga. stort udvalg i mange størrelser og for en helt igennem fantastisk service ☺️
Fantastisk service!
Fantastisk service!! Jeg havde bestilt en times prøvning men det var intet problem at det tog 2 timer at finde den rette kjole😍 ekspedienten var super sød og hjælpsom. Hun fandt kjoler som var lige min stil efter at pege på 1 kjole. Hun fandt kun en kjole som ikke var min størrelse og resten var spot on!😍😁
Intet udvalg
Jeg kommer for at finde min konfirmations kjole og butikken ser gammel og kedelig ud og der er intet udvalg af kjoler
Uanset hvad jeg har henvendt mig i…
Uanset hvad jeg har henvendt mig i butikken for at få... almindeligt tøj, selskabstøj/kjoler og brudekjole, render jeg ind i et virkelig kompetent personale! Altid venlig og med tid til kunden. Min lånedatter har netop købt konfirmationskjole og har også haft en fantastisk oplevelse med det.
Der er en tydelig årsag til jeg altid kommer igen.
Jeg endte med at købe min gudesmukke …
Jeg endte med at købe min gudesmukke brudekjole Skott i Rold, og jeg vil gerne rose butikkens medarbejdere, særligt Solveig, for en sublim service hele vejen igennem :) Det betyder meget forud for ens store dag, at man får den fornødne assistance og service og det fik jeg i den grad. Tak for hjælpen. I skal selvfølgelig have 5 store stjerner :) - Mette Reeberg Delfs
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.