God service og super pris! Jeg har virkelig ikke noget at klage over – alt fungerede, som det skulle. Så hvorfor giver jeg så "4 stjerner"? For mig er 4 stjerner rigtig godt – det betyder... Vis mer

Det var en god oplevelse, mit barnebarn har ADHD og det kan være svært at købe sko/støvler til ham 😍 men der blev givet tid til ham og alt var roligt 👍🏻
En dejlig og venlig modtagelse af de ansatte. De er meget serviceminded! En fornøjelse at komme der!
Fik rigtig gode og hurtigt service fra jer. Jeg er rigtig glad for mine Sketchers sko. Tak igen for jeres gode service:-)

Spinderiet, Valby Torvegade 13, 2500, Valby, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser

Svar fra Skoringen - Valby
God service og super pris!
Jeg har virkelig ikke noget at klage over – alt fungerede, som det skulle.
Så hvorfor giver jeg så "4 stjerner"?
For mig er 4 stjerner rigtig godt – det betyder, at jeg helt sikkert vil handle her igen. Det er et sted, jeg gerne anbefaler til andre.
Hvornår giver jeg så "5 stjerner"?
Det gør jeg, når oplevelsen er noget helt ekstraordinært – noget, der overrasker positivt ud over det forventede.
I dette tilfælde var det ikke nødvendigt. Det var et impulsivt køb, hvor alt bare passede: størrelsen var perfekt, farven var lige den, jeg har ledt efter i fire uger…
Den sko måtte jeg bare eje!

Svar fra Skoringen - Valby
God måde at gøre det på, at prøve dem hjemme og så gå op i butikken og bytte dem, hvor de bytter med et smil på læben. Det er rart

Svar fra Skoringen - Valby
En dejlig og venlig modtagelse af de ansatte.
De er meget serviceminded!
En fornøjelse at komme der!

Svar fra Skoringen - Valby
Jeg har i november 2023 købt et par Hush Puppies. Efter nogle få måneder begynder de at blive slidt i foret på indersiden af sålen, faktisk så meget, at stoffet slides helt af.
Jeg tager skoene med ned i butikken, der fortæller mig at det er et forventeligt slid, fordi skoene har en kvalitet hvor man må forvente at den slags slid vil ske indenfor kort tid. De vil derfor ikke bytte eller give pengene tilbage. Ifølge dem gælder reklamationsretten kun ved fabrikationsfejl og ikke hvis kvaliteten er dårlig og ekspedienten bemærker, at hun selv har haft sko som er blevet slidt efter to måneder. Man må altså forvente, at sko købt i Skoringen er af en ringe kvalitet.
Jeg får samtidig at vide, at det vil være en god idé, hvis jeg fremover køber sko af f.eks. læder. De holder bedre.
Det er nu mit andet par Hush Puppies hvor dette sker. Her havde jeg bare ikke gemt kvitteringen.
Det er imidlertid sket 4 gange med sko jeg har købt her. De to andre par var Rieker og Skechers og her gik der hul i sålen efter mindre end et år. Ved det ene par havde jeg gemt kvitteringen og fik et nyt par. Men ekspedienten bemærkede stadig, at man måtte forvente at sko blev slidt ved at blive gået i og spurgte i øvrigt til om jeg gik meget i dem. Jeg bruger sko som man kan forvente, så nej. Dette var i november 2023.
Det er værd at bemærke, at ifølge Forbrugerrådet Tænk, så dækker reklamationsretten OGSÅ, hvis produktet går i stykker som følge af dårlig kvalitet:
"Reklamationsretten dækker fejl, som sælgeren er ansvarlig for. Det kan være:
- Materialefejl, fx at din mobiltelefon ikke er lavet i et materiale, der er holdbart nok."
taenk-dk/raadgivning/reklamationsret-og-garanti/reklamationsret-her-er-dine-rettigheder
Det er bare ikke hvad Skoringen i Valby mener. Nu er jeg træt af, at mine sko går i stykker efter mindre end et år, så nu har jeg klaget til Forbrugerklagenævnet.

Svar fra Skoringen - Valby
Tak igen for jeres gode service:-)

Svar fra Skoringen - Valby
Fin service i butik spinderiet den unge pige i kassen havde styr på det med vinterstøvler

Svar fra Skoringen - Valby
Altid rigtig god service.der er tid til kunden.

Svar fra Skoringen - Valby
Fik scannede mine fødder og fik indlægs såler som passede til minefødder til 700kr men kunne ikke forstå jeg ikke fik det bedre i fødderne så fik jeg røngen foto af mine fødder og det viste sig jeg havde nedsunket forrodsfod og skulle bare købe nogle indlæg i Matas hvor der var puder på og det kunne sko ringens skanner ikke vises da der på mine såler ikke var nogle puder foran jeg føler mig ret meget snydt af sko ringens scanner

Svar fra Skoringen - Valby
Super god og venlig betjening, hjælp og rådgivning i top.

Svar fra Skoringen - Valby
online bestillingen var nemt. Men man skal selv hold øjne med click&collect ankomst.
Jeg blev ikke informeret, da pakken ankom i butikken. (Skoringen Spinderiet)

Svar fra Skoringen - Valby
I dag fandt vi et par ekko støvler til min datter. Vi finder dem billigere på nettet, hvorfor vi spørger om prismatch. De kunne de desværre ikke, hvilket selvfølgelig er helt ok. Vi har erfaringer fra andre Skoringen-butikker, hvor de i stedet tilbyder en gratis imprægnering med i stedet. Da vi gik i dialog om en gratis imprægnering, fik vi en hurtig afvisning med argumentet om at de ikke kan kompensere for prismatch (eller manglen heraf).
Hvis ikke vi havde haft et barn, som utrolig gerne ville have de støvler og som havde været meget dygtig til at prøve, havde vi købt dem et andet sted.
Vi finder det umådelig dårlig service af Skoringen Valby, at de ikke kan følge andre Skoringen-butikkers eksempel, om at tilbyde gratis imprægnering, når nu deres sko i butikken er dyrere end på nettet - i nogle tilfælde væsentligt dyrere.
Der er tale om minimalt beløb som vi beder om i dette tilfælde, hvilket egentlig blot er en symbolsk gestus. Men efter dagens oplevelse, ser vi som kunde ingen grund til at støtte Skoringen Valby, frem for nethandel i fremtiden.

Svar fra Skoringen - Valby
Selve bestillingen gik udemærket, hvor der stod at varen ville være i butikken inden for 1-3 hverdage, og derefter hørte jeg ikke mere. Jeg regnede jo helt sikkert med at jeg ville få en mail når varen fysisk var ankommet til butikken.
Da jeg ikke havde hørt noget, gik jeg derfor efter ca. en uge ned i butikken, hvor det så viste sig at de havde fået skoene for flere dage siden. Normalt når jeg køber ting over nettet, får jeg en mail/sms når varen er landet, så det manglede jeg lige her.