Super geregeld, alleen jammer dat er alleennop werkdagen gereageerd word op boekingen, dat waa voor ons drie dagen wachten op bevestiging ivm Pasen en geboekt op Zaterdag. Verder alles prima in ord... Vis mer
Se hva andre synes
Al een aantal jaren vaste keuze vanwege prima prijs/kwaliteit. Jammer van een prijsverhoging van €300 per persoon op een identiek verblijf dat 2 jaar terug nog €450 kostte...
Ik deel zelden ervaringen, maar voor SkieninFrankrijk maak ik graag een uitzondering. SkieninFrankrijk was zeer bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam. Zij hebben ons heel erg goed ontzorgd en ons met... Vis mer
Wij gaan altijd met een grotere groep en met onze hond en willen naast de piste zitten, en bij skieninfrankrijk.nl vind ik altijd en eenvoudig de beste keuze. Bovendien zijn ze heel hulpzaam om achte... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om SkieninFrankrijk
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in de Franse Alpen. Met nog steeds een vleugje pioniersgevoel.
Bij SkieninFrankrijk treft u een hecht team specialisten aan die persoonlijk de bestemmingen ontdekken, selecteren en afstemmen op uw wensen.
Kontaktopplysninger
Scheepswerflaan 163, 4941GZ, Raamsdonksveer
- +31(0)162402757
- info@skieninfrankrijk.nl
- www.skieninfrankrijk.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ideale zoekformule
Bovendien zijn ze heel hulpzaam om achteraf nog wijzigingen te doen of iets uit te zoeken voor u.
Het laden van gegevens op de website …
Het laden van gegevens op de website mag wel wat sneller, maar de service daarna is razendsnel. Ook nog contact gehad per e-mail, er wordt goed meegedacht.
Wij boeken al jaren onze wintersport …
Wij boeken al jaren onze wintersport bij skiën in Frankrijk en zijn daar heel tevreden over.
15 jaar ervaring met SkieninFrankrijk
Nu 15 jaar ervaring met SkieninFrankrijk in het laten verzorgen van mijn groeps- en privé winter reizen en ieder jaar weer was er de hartelijke ontvangst van mijn verzoek, de snelle zoektocht naar een kwalitatief hoogstaand en financieel passend aanbod en ik ben nooit teleurgesteld in mijn verwachtingen. Van harte aanbevolen.
Uitstekende service
ga all jaren via Skieninfrankrijk naar …
ga al jaren via Skieninfrankrijk naar de dutchweek, de boeking is altijd top geregeld!!
Prima en sneller reactie en afhandeling
SkieninFrankrijk
Snel en makkelijk een skivakantie boeken? Wij doen dit al jaren bij SkieninFrankrijk en tot volle tevredenheid. Zeer klantvriendelijk en zonodig meedenken met je.
Snelle reactie en op de hoogte van de …
Snelle reactie en op de hoogte van de mogelijkheden ter plaatse
Snelle en goede reactie
Snelle en goede reactie, prima reis
Lekker overzichtelijk en snelle …
Lekker overzichtelijk en snelle reactietijden! Ook gemakkelijk en veilig betaling van de facturen per ideal wat ook met groepen enorm overzichtelijk is gemaakt.
Gene stress in La Bresse!!
Super klantvriendelijk en dat al 25 …
Super klantvriendelijk en dat al 25 jaar !
Snell maar geen toegevoegd advies
Goede informatie verstrekking en prima …
Goede informatie verstrekking en prima service.
Ik ben hartstikke goed geholpen bij …
Ik ben hartstikke goed geholpen bij mijn lastminute boeking, de collega's vullen elkaar prima aan en zijn direct van je boeking op de hoogte. Uitstekende service ga het zeker aanbevelen !
Fantastische service!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.