Super geregeld, alleen jammer dat er alleennop werkdagen gereageerd word op boekingen, dat waa voor ons drie dagen wachten op bevestiging ivm Pasen en geboekt op Zaterdag. Verder alles prima in ord... Vis mer
Se hva andre synes
Al een aantal jaren vaste keuze vanwege prima prijs/kwaliteit. Jammer van een prijsverhoging van €300 per persoon op een identiek verblijf dat 2 jaar terug nog €450 kostte...
Ik deel zelden ervaringen, maar voor SkieninFrankrijk maak ik graag een uitzondering. SkieninFrankrijk was zeer bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam. Zij hebben ons heel erg goed ontzorgd en ons met... Vis mer
Wij gaan altijd met een grotere groep en met onze hond en willen naast de piste zitten, en bij skieninfrankrijk.nl vind ik altijd en eenvoudig de beste keuze. Bovendien zijn ze heel hulpzaam om achte... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om SkieninFrankrijk
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in de Franse Alpen. Met nog steeds een vleugje pioniersgevoel.
Bij SkieninFrankrijk treft u een hecht team specialisten aan die persoonlijk de bestemmingen ontdekken, selecteren en afstemmen op uw wensen.
Kontaktopplysninger
Scheepswerflaan 163, 4941GZ, Raamsdonksveer
- +31(0)162402757
- info@skieninfrankrijk.nl
- www.skieninfrankrijk.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Prettige vakkundige en vriendelijke organisatie
Mensen staan ons vriendeljk te woord en behandelen e-mails direct, erg prettig. Bovendien zijn ze bereid om mogelijke andere/betere opties aan te raden
SNEL!
de chat service werkt super, snelle reactie, meteen handelen en klaar, heel fijn
Vlotte, klant vriendelijke afhandeling van mijn dossier
Goede en snel werkende site met een helder en klaar overzicht van de kosten en betalingsverplichtingen.
Ook de direkte kontakten met de medewekers verlipen heel gezwind en duidelijk.
Snel en simpel
Wij laten onze wintersportreizen al jaren regelen door SkieninFrankrijk en dat gaat snel en via de website erg makkelijk. Als er dan later nog iets aangepast moet worden dan is er telefonisch veel te regelen.
Skien in Frankrijk denkt enorm mee met de klant en is creatief in het meedenken
een top organisatie die zorgt voor een hele plezierige wintersportvakantie! Skien in Frankrijk is een zeer prettige touroperator die maatwerk levert.
Door hun jarenlange ervaring is SkieninFrankrijk een aan te bevelen bedrijf!
Wij zijn al jaranlang klant bij SkieninFrankrijk en zijn zeer tevreden over hun manier van werken. Professioneel. Altijd vriendelijk. Meedenken met klanten. Snelle service.Problemen worden goed en vakkundig opgelost. Met als resultaat altijd een heerlijke vakantie en dat is toch wat wij allemaal willen??? Dus daarom een aan te bevelen bedrijf!
prima digitaal reisbureau
We gaan al jaren met "Skien in Frankrijk" op reis. en dat bevalt dus prima. Goede, mooie , schone en grote huizen, goede voorlichting over die huizen en hoe je er moet komen. Wij doen bij voorkeur zaken met iemand die je vertrouwt, en ofschoon wij haar niet persoonlijk kennen is dat Sandra.
Jammer dat ze niet in meer landen werken. Wij zijn ook wel eens in Oostenrijk geweest en gaan dit jaar naar Italie.
Snelle reacties op vragen via de mail, direct daarna geboekt!
Ik ben al vele jaren een tevreden klant van SkieninFrankrijk
Via een goede en duidelijke website heb je toegang tot alle belangrijke skigebieden. Een boeking gaat snel en soepel. De toegestuurde factuur is erg handig uitgesplitst naar elk lid van een party.
Zeer behulpzaam en meedenkend!
Al jaren boeken we via skieninfrankrijk en het bevalt ons super goed! Het personeel denkt echt met je mee en regelen alles voor je reis.
Snel, goed én proactief!
Wij werden snel, zowel per mail als telefonisch voorzien van de door ons gevraagd informatie met ook nog eens extra, goede suggesties. In ons geval de precieze locatie in het dorp, de bereikbaarheid per auto van het appartement en de connectie met het skigebied. Wij kregen duidelijk meer advies dan hetgeen je zelf ook wel kunt lezen op internet of in brochures.
Zeer klant vriendelijk, snel en meedenkend.
Ik vind jullie een zeer betrouwbare organisatie. We boeken al jaren bij jullie en altijd met uiterste tevredenheid. Jullie denken goed mee om de juiste accommodatie uit te zoeken. Plus punt bij jullie is, dat het net is alsof jullie ons goed kennen.....
Snel en accuraat
Snelle reactie op mailvraag en boeking direct geregeld volgens onze wensen.
Skien in Frankrijk reageert snel op vragen via de mail, denkt mee en zorgt ervoor dat de boeking naar wens wordt vastgelegd. Super.
Top!!
Top organisatie! En snel antwoord bij vragen via de mail!
Klantvriendelijk en goede service
SkiëninFrankrijk heeft een goed aanbod van appartementen en doen hun uiterste best om al je wensen te vervullen. Zijn goed bereikbaar en gaan onmiddellijk voor je aan de slag.
Onbekend, maar zeker niet onbemind !
Ik hen skieninfrankrijk gebruikt om de mogelijkheden in Frankrijk te bekijken. Vervolgens heb ik hun prijzen vergeleken met andere aanbieders en zijnkwamen uit deze vergelijking goed uit, dus daarom heb ik bij hen geboekt. Bevestiging van de boeking verliep vlot en bij een telefonisch contact vanwege een gewenste aanvulling werd ik klantvriendelijk te woord gestaan en werd een en ander ook direct bevestid. Al met al ben ik tot nog toe zeer tevreden. Nu hopen dat ik ook alles krijg wat ik geboekt heb en een flink pak sneeuw, dan kan mijn wintersport niet meer kapot.
Ze beloven Skien in Frankrijk en dat is wat je krijgt :)
Bedrijf dat meedenkt met de klant en via e-mailcontact met goede aanbiedingen komt voor grote en kleine gezelschappen ook in het hoogseizoen. Wel handig als je zelf op tijd contact opneemt.
een vlotte boeking van een goed georganiseerd verlof
boeken via SkieninFrankrijk verloopt vlot en duidelijk. Alles is op de site terug te vinden. Bij vragen of wijzigingen krijg je vlug een antwoord.
toegewijd en vakantieklantvriendelijk
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.