Informasjon om virksomheten

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Ærlig og god service

Kom ned i butikken i dag og havde egentligt forventet, at vi skulle købe et par nye skøjter til sønnike, da han havde haft dem et år og klagede over, at de klemte. I stedet blev det til, at de først forsøger at blokke skøjterne ud. Super service, og de forsøger ikke at sælge noget, som vi ikke har brug for. Det fortjener simplethen en fantastisk anmeldelse.
Når jeg selv køber udstyr, får jeg som regel også stukket noget i hånden, der ligger i den billigere ende. God service og gode produkter i alle prisklasser. Kan klart anbefales.

21. november 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ekstremt ringe slibning.

Ekstremt ringe slibning.

Slibningen blev foretaget i hånden på en åben slibesten, hvor alle andre bruger maskiner. Nu havde butikken pralet med, at deres mand var materialemand for U18 og Damelandsholdet, så jeg tænkte, at han nok vidste, hvad han gjorde.

Men resultatet på voksenskøjten var dårligt, da kanten på yderklingen var slebet ned, hvilket gik hårdt ud over skøjtningen.

Muligvis er der også problemer på børneskøjterne, men desværre er mine børn så små, at de ikke kan give feedback endnu.

Resultatet er, at jeg aldrig sætter mine ben i den butik igen, og det vil jeg råde alle, som ønsker en god slibning, til heller ikke at gøre.

11. september 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har kun gode erfaringer!

Jeg har kun gode erfaringer med Skatertown. Vi køber ishockey-gear til mig og sønnen og får altid kompetent og engageret rådgivning. De giver sig god tid selv om der er mange mennesker i butikken, og ja - det kan give ventetid, men det giver også en rigtig oplevelse når man bliver betjent. De prøver aldrig at sælge os noget, vi ikke har brug for, og kan sagtens finde på at anbefale at beholde noget udstyr, man overvejer at udskifte for at spare pengene. Respekt og tak for det!

28. februar 2018
Vurdert til 1 av 5 stjerner

FIND EN ANDEN HOCKEYSHOP - TOTAL SKUFFELSE

Købte hockeystave i efteråret som knækker efter 4 træninger - (uden slagskud)..., købte derefter igen igen igen 2 ekstra hockeystave i marts mdr. som også lige "knækker" IGEN efter blot EN træning (efter 10 min) Kontakter SKATERTOWN - som "altid" flinke, som vil, at der bliver taget foto som skal indsendes på mail, med tekst til hvad der IGEN er sket, da det jo ikke kan passe.....så vil de lave en reklamation.... Dette gjort d. 12. marts.... Har rykket for svar flere gange... DE ville ringe tilbage OG liiiige finde en løsning,,,,,Så IDAG kontaktede jeg dem igen.... SVARET blev såååå at STAVENE nu skulle sendes RETUR til dem, for at de kunne gøre noget???????????? Det er saftsusme sent, nu vi skriver . 23 august!!!!!!!!!!!! Som sønnike sagde "ÅRHH HOLD DA KÆFT" - "Jeg finder et andet sted at handle"!!!!!!! - (Nej flexen er som den skal være, han vejer ikk for meget, er ikk for høj og hvad I skatertown ellers lige kunne finde på! "Jeres" knækkede stave kan i kigge i vejviseren efter!

23. august 2016
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Lover alt - holder intet

Jeg har for over to uger siden bestilt et par rulleskøjter hos Skatertown i Søborg. De skulle specialbygges men jeg ville have dem 'sidst på ugen' sagde de. Der endte med at gå 2 uger før jeg gav op og købte dem andetsteds.

Fejl og udsolgte varer er hvad der sker. Det har jeg forståelse for. Men Skatertown tog sig ikke engang ulejligheden at ringe til mig med en ordrestatus, hvilket betød at jeg mødte op for at hente skøjterne uden at de havde bygget dem. Dagen før lovede de at jeg 'hundrede har dem i morgen'. Selv da kunne de ikke give mig en dato hvorpå de var færdige... I dag tog jeg i en anden skateshop i København på Hauser Plads. De havde den samme skøjte. Det tog ham en time at bygge den.

Gider ikke butikker, der ikke tager deres kunder seriøst. Betaler gerne mere og kører længere for ordentlig betjening.

19. august 2015
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig god vejledning og service

Uden tvivl en af de bedste butikker når det kommer til skøjter og rulleskøjter. Personalet ved hvad de snakker om og yder super god service. Jeg kan varmt anbefale denne butik.

5. juni 2014
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv