Vi havde akut brug for en låsesmed, og servicen var virkelig god. Hurtig udrykning, fair behandling og et flot stykke arbejde. Vi følte os i trygge hænder hele vejen. Kan varmt anbefale Skanda Låseser... Vis mer
Selskapet har svart
Kan varmt anbefale Martin og Skanda Låseservice. Ringede til Martin kl.9 med en ikke hastende opgave. Han kom kl.11 og lavede min lås og forklarede hvad han havde gjort så det var forståeligt for selv... Vis mer
Selskapet har svart
Skanda Låseservice udføre alle låseopgaver lige fra montering af nye låse, til låseomkodning af eksisterende låse, samt oplukning af låse. mm...
Kornvænget 100, 2750, Ballerup, Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super service. Fin pris.
Imødekommende og serviceminded både ifbm tilbud og udførelsen af opgaven. Venlighed og flexibilitet giver 5 stjerner!
Hele huset trængte til nye låse og bedre sikring. Martin kom til aftalte tid og gav sig al den tid der var nødvendig, for at forklare og hjælpe med løsninger som jeg nu er rigtig glad for. Selve håndværket er udført virkelig pænt og sirligt og prisen er absolut også ok. Sidst men ikke mindst var det en fornøjelse at snakke om alle mulige spændende ting. Martin er en sjælden rar og dygtig håndværker som jeg kan anbefale på det varmeste.
Havde en rigtig rar og god oplevelse med Skanda låseservice. Vores dør blev lavet, og der blev taget tid til at fortælle og forklare, hvad der var galt. Vil klart bruge Martin igen!
Super service.
Super god service! Jeg skulle bare vælge hvilken tid der passede mig bedst og selv om det var weekend fik jeg det billigt med Skanda Låseservice og fik flere valgmuligheder til nye låse til samme pris. Martin var hurtig og selv om jeg var besværlig, da min mobil ikke virkede og betalingen skulle overføres... I forhold til andre låsesmede jeg har brugt tidligere er dette 1 klasse service. Bruger kun Martin's Skanda Låseservice næste gang jeg har brug for hjælp :-)

Svar fra Skanda Låseservice
Hurtigt, meget professionel, super flink og til en god pris.
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Skanda Låseservice - hurtig og billig service, og et virkelig behageligt møde og interessant samtale med Martin. Dem ringer jeg til igen, næste gang jeg låser mig ude :)

Svar fra Skanda Låseservice
Super godt arbejde , og så er Martin en en rar mand . Vil bruge ham igen .
Meget præfessional service. Han besøgte vores hjem samme dag, da vi kaldte ham. Han installerede ekstra lås hurtigt og hjalp med at styrke vores eksisterende dørens løse del. Meget rart at tale med også. Vil anbefale ham til andre naboer.
Ringede til Skanda Låseservice midt på dagen for at høre om de kunne installere en dørspion og forstærke karmen. Martin kom samme eftermiddag og lavede arbejde. Super behagelig person og flot arbejde. Kan kun anbefale at bruge Skanda. Vi er i hvert fald meget tilfredse.

Svar fra Skanda Låseservice
Ringede klokken 8 og fik skiftet låse klokken 10. Det er god service. Martin er tillidsvækkende, pålidelig og god til at forklare hvad der skal gøres og hvorfor. Vi vil helt klart benytte Martin igen en anden gang.

Svar fra Skanda Låseservice
Super service og hurtig udrykning. Vil klart bruge Martin igen ved yderligere behov.

Svar fra Skanda Låseservice
Super service og udrykning samme dag. Fik lavet ekstra lås samt dørspion til min nye lejlighed. Godt og kvalitetsbevidst arbejde 😊
Ballerup den 03-03-2017
Skulle i dag bruge en låsesmed, så ringede kl 14,45 og kl 15,00 var han der.
Det var en super god og hurtigt service jeg fik. Prisen er rimelig.
Kan varmt anbefales.
En mand kom ud efter kort tid. Virkelig god service. Godt arbejde. Rimelige priser. Kan virkelig anbefales!
Bestilte Skandaservice til at komme og kigge på min dør, som ikke kunne låse. Han kom efter et par timer, fik ordnet og skiftet det som der skulle. Den flinkeste mand, og super stykke arbejde og tilmed utrolig billigt. De varmeste anbefalinger herfra
Fantastisk service. Jeg fik præsenteret mine valgmuligheder og kunne vælge derefter. Meget venlig og behagelig låsesmed. Også en god pris og overskuelig hjemmeside.
Thea København
Har fået 1 ny lås og omkodet en anden. Og en Dørspion med night vision. Sidste gang jeg brugte dem. Jeg har brugt firmaet de sidste 3 gange jeg har flyttet. Det er der en grund til.
Som sagt Super Service og til rimlige penge. :)
Jeg ville have en ekstra lås på døren efter et indbrudsforsøg. Ringede onsdag, lavede en aftale til torsdag og at han skulle ringe lidt før han kunne være der. Han ringede som aftalt, lavede et flot stykke arbejde og gav nogle gode råd med på vejen til at opnå den bedste sikring.
Skal jeg have lavet noget igen, vil jeg ikke tøve med at ringe til dem.
Har lige fået lavet en ny nøgle i hoveddøren, det var Martin der monterede den, god og høflig betjening . flot arbejde selvom det var snestorm
Ringede til et par låseservice firmaer for at få omkodet 6 låse. Fik blandede priser og tvetydige muligheder for hvornår de kunne komme. Fik så snakket med Martin fra Skandaservice som gav fast pris, endda den billigste, og fik aftale til kl. 14.00 næste dag. Martin kom til tiden, var flink og professionel og omkodede de aftalte låse, lavede nye nøgler og vi fik ham også til at skifte nøglen i postkassen ved samme lejlighed. Jeg vil anbefale Martin og Skandaservice til hver en tid og bruge ham igen hvis lejligheden byder sig.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.