Kunnig, hjälpsam och trevlig personal. Fascinerande vilket bra utbud som finns på den lilla yta som butiken förfogar över. Konkurrenskraftiga priser.
Se hva andre synes
Väldigt snabba på att skicka varor! Beställde ett par simglasögon fredag eftermiddag och fick leverans på måndagen. Dock visade det sig att mina simglasögon var defekta, vilket resulterade i ett p... Vis mer
Selskapet har svart
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bra utbud och kunnig, hjälpsam & trevlig personal
Kunnig, hjälpsam och trevlig personal.
Konkurrenskraftiga priser.
Pålitlig butik
Har alltid varit nöjd med produkterna och bra service.
Fel på deras site gjorde att jag fick…
Fel på deras site gjorde att jag fick fel storlek. Svarar inte ens på mail och kräver returavgift trots att jag bara vill ha rätt vara. Undvik sånna här skojare och använd väletablerade större aktörer som vet hur man behandlar kunder när sitens funktioner inte funkar.

Svar fra Simbutiken
Beställde 2025-05-08 00:09:20
Beställde 2025-05-08 00:09:20
SMS om att hämta 2025-05-09 13.22
Glad och nöjd!😄
Mycket bra simbrallor från Speedo!
Mycket bra simbrallor från Speedo, snyggare och bättre än vad som erbjuds i vanliga sportbutiker, dessutom till rimligare pris. Trevligt paketerat med tydliga instruktioner om ev retur samt snabbt levererat.
Mycket nöjd
Fina varor och jättebra service. De hjälpte till att lämna förslag och mäta åt oss. Tack för hjälpen!
Köp ej från denna butik
Köp ej från denna butik. Jag köpte ett cyklop och snorkel set. Första gången jag ska ta på mig dessa så går de sönder, jag reklamerar detta och har nu inte hört något från dem på snart 3 månader.
Varning.
Varning.
Varning
Leveransen funkade bra. Har köpt flera olika simmasker här. SEAC höll. De andra 2 märkena gick sönder relativt fort. Inom 1 år cirka. Ändå skyddade jag dem väl.
Vi har en konsumentköplag i Sverige som syftar till att upprätthålla kvaliten etc. Simbutiken valde, trots flera anmodningar, att inte ersätta, reparera eller byta ut de 2 defekta simmaskerna.
Nej. De håller inte för evigt, men i många år om de hanteras normalt och kvaliten är bra. Min dykmask från Technisub har jag t.ex. haft i 25 år. Funkar utmärkt ännu.
Det bästa Simbutiken.se ville erbjuda var några % på nästa höp.
Kommer ALDRIG köpa här igen.
Avråder allra starkast.
Beter man sig på detta sätt har man inget att göra på en marknad i ett civiliserat land enligt mig.
Dålig hantering av beställningar
Dålig hantering av beställningar, jättekontiga reglar när det gäller återbetalning. Kommer aldrig köpa något av simbutiken
Köpte en tankini
Köpte en tankini, snabbt skickat. Supernöjd med den.
Otroligt bra företag samt otroligt…
Otroligt bra företag samt otroligt snabb leveranstid! Rekomenderas varmt!
Beställning & leverans, Super Bra !
Lika fort som jag beställde, på tredje dagen hade jag leverans ! Bättre än förväntat.
De skickar paketet till fel ställe och…
De skickar paketet till fel ställe och sen vägrar att skicka om till rätt adress och låter mig dessutom behöva vänta tills paketet återkommer till dom. Från den felaktiga adressen, innan de återbetalar.
Snabbaste leverans jag varit med om och…
Snabbaste leverans jag varit med om och allt jag beställde motsvarande mina förväntningar eller överträffade dom. Så glad att hittat denna pärla till onlinebutik!!!
Beställde kl 12:48 kom dagen efter :)
Beställde kl 12:48 och den kom dagen efter :)
Bra support också som kontaktade mig när jag beställde butiks hämtning av misstag och rättade till det fort.
Beställde en vattenboll & fanns…
Beställde en vattenboll & fanns missvisande information som tyddde på att jag skulle få 3 bollar men fick enbart 1. Uppmärksamande dom om detta och dom skickade ut två helt gratis. Snabb återkoppling & snabb leverans då jag fick det nästa dag. Grym service!
smidig leverans och embalering.
Fel beskrivning under produkten
Köpte 2 st snorkelset barn till mina barn, de stod i beskrivningen att de passar barn mellan 6-12 år. Det passade dottern som är 5 men inte sonen som är 10 år. Det fick bli att handla ett snorkelset till honom någon annanstans istället med tanke på beskrivningen under produkten stämde inte alls.
Dyrt felköp…
Se upp med denna butik om du ska handla online.Köpte en baddräkt som var för stor. Ville byta till rätt storlek.Nix! Tillämpar inte byten utan man får göra ett nytt inköp. Frakten? Den betalar du själv i alla riktningar. Bara fraktkostnaden för denna baddräkt med inköpspris 450kr skulle då bli 49kr+49kr+75kr=173kr totalt. 75kr är vad du får betala för en retursedel och 49kr är den vanliga frakten. Detta för en tunn baddräkt som ryms i ett kuvert. De flesta liknande butiker har idag fri frakt och fria byten. Så är alltså inte fallet här vilket kan vara bra att veta.
Fel i produktbeskrivning
Jag köpte ett par tävlingsbadbyxor till min son. XXS med midjemått 82-86 cm enligt hemsidan. Snabb leverans (bra). Byxorna visade sig mkt riktigt vara XXS men med ett midjemått på 60(!) cm. Jag ringde genast kundtjänst och berättade vad som skett. Trots att jag berättade att sonen ska tävla 2 dagar senare uppmanades jag att eposta in min reklamation. Istället för att visa omtanke om sonens situation och skicka ett par i rätt storlek direkt och sedan låta reklamationen ske parallellt fick jag bland annat veta att han i luren var "så dålig på storlekar". Sagt och gjort. Jag svarade på mailet med orderbekräftelsen, skickade samma info om vad som skett som jag uppgett i telefon och bifogade bilder. Då visade det sig att denna epost var noreply. In på hemsidan och leta efter en epost. Där anmodas jag använda deras "kontaktformulär". Här blev jag riktigt stressad - med endast en arbetsdag kvar innan sonens tävling - insåg jag att jag måste göra om allt igen och sitta och copy paste in min text i små inmatningsfält, samtidigt som tiden och chansen för en leverans rann bort. Jag letade vidare och lyckades hitta en epost till "butiken" dit jag istället skickade mitt mail. Sen hände inget. Ikväll fick jag se min son besviket slå ner blicken när han fick veta att han inte kommer ha sina efterlängtade tävlingsbadbyxor på lördag. Byxorna kommer skickas tillbaks och jag inte att handla mer av Simbutiken. Någonsin.
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.