Fint og nemt at leje materiel. Flinke og behagelige mennesker. Dog kunne jeg godt tænke mig at personalet er mere fagligt stærke i brugen af materiellet. F.eks at de kan give råd til anvendelsen i... Vis mer
Beliggenhet
Bytt filialSlotsherrensvej 123, 2720 Vanløse, DK
•Vi bekrefter ikke spesifikke uttalelser siden en forfatters mening er hens egen, men vi kan merke en anmeldelse som "bekreftet" når vi kan bekrefte at det har vært kontakt med virksomheten. Mer informasjon
Se hva andre synes
Jeg skulle bruge hjælp i maling afdelingen og fik en yderst kompetent, venlig og rigtig god betjening af Theis. Farver, kombinationer og brug samt tilbehør var ligesom jeg ønskede det og som jeg skul... Vis mer
Ventede længe for at hente min click og collect bestilling. For at finde ud af jeg havde ventet i en forkert kø, og i stedet skulle til udlevering bag om bygningen. Det ville jeg gerne have vidst inde... Vis mer
Jeg fik rigtig god hjælp af Ibrahim i Silvan. Han var venlig, imødekommende og havde virkelig styr på produkterne. Han lyttede til, hvad jeg skulle bruge, og gav nogle gode råd, så jeg endte med den... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Man-fre: 9-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19
Skrevet av virksomheten

Kontaktopplysninger
Slotsherrensvej 123, 2720, Vanløse, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jeg havde en finurlig oplevelse fra…
Jeg havde en finurlig oplevelse fra Ibrahim som gav mig en super god service med havemaskinerne

Svar fra SILVAN - Vanløse
God service skal man lede længe efter
God service skal man lede længe efter.
MEN ikke hos Silvan Vanløse.
Ung gut Ibrahim, havde ekstraordinær viden og erfaring, som jeg normalt ikke forventer. Med god vejledning fik jeg købt alt til mit DYI projekt.
Kommer med glæde igen!

Svar fra SILVAN - Vanløse
Super service af Sebastian i maling
Super service af Sebastian i maling. Guidede mig til de rigtige produkter jeg skulle bruge

Svar fra SILVAN - Vanløse
Stephanie er utrolig hjælpsom og…
Stephanie er utrolig hjælpsom og tålmodig. Tak for din store hjælp :)

Dårlig levering
Dårlig levering. Blev leveret ved kant stenen på en palle .jeg er70 år og bor alene og han grinede af mig da jeg spurgte om han ikke kunne hjælpe mig .jeg bor på 2 sal.

Svar fra SILVAN - Vanløse
Super god service jeg fik af Benjamin…
Super god service jeg fik af Benjamin Perschke!

En fantastisk service af Benjamin
En fantastisk service af Benjamin

Svar fra SILVAN - Vanløse
Mathias gav mig en service over…
Mathias gav mig en service over forventning idag. Da jeg spurgte, om jeg kunne betale mig fra at få savet en garderobestang til så den passede til mine mål, var svaret: selvfølgelig, den klarer jeg uden beregning 🤗 -vupti var den klaret og jeg kunne gå glad hjem. Tak Mathias.

Købte noget og gik igen.
Købte noget og gik igen.
Ingen dårlige overraskelser.
Stod lidt i kø for at få bestilling.
Flinke mennesker.

Topklasse medarbejder Claus
Havde en super god oplevelse med deres medarbejder Claus, der var til kæmpe hjælp. Klart en anbefaling at handle i Silvan Vanløse.

Svar fra SILVAN - Vanløse
Stefanie og Marianne var gode til at…
Stefanie og Marianne var gode til at guide mig i alt omkring planter, elektronik og cykeltilbehør

Kompetent og smilende service/sælger
Sød, smilende, venlig og meget kompetent service af Stefanie i malerafdelingen. Tak vh Christian

Svar fra SILVAN - Vanløse
Det er ikke acceptabelt at der ikke…
Det er ikke acceptabelt at der ikke bliver ryddet sne på deres område for de handlende

Svar fra SILVAN - Vanløse
Fantastisk service og hjælp i Silvan Vanløse.
Jeg havde en helt fantastisk god oplevelse i Silvan Vanløse i torsdags den 13.2.26. Jeg har fået ny vask og bordplade i mit køkken, men vandet kunne ikke sættes til pga. problemer med rørføringen under vasken. Jeg var tidligere kommet hjem med forkerte rør, og bad Marianne , som er leder i Vanløse, om hjælp. Via mine fotos fandt hun ud af hele rørføringen, hun samlede det sågar for mig, og forklarede mig nøje, hvordan det skulle monteres. Alt dette trods at hun konstant blev forstyrret af forespørgsler i øresneglen om dit og dat. Hun gav sig god tid til at give mig den bedste hjælp og bedste service jeg nogensinde har fået i et byggemarked. Mange tak for hjælpen og hvor er det dog skønt med et byggemarked, hvor der faktisk er faguddannede medarbejdere til stede.

Svar fra SILVAN - Vanløse
Meget fin service ved afhentning ved…
Meget fin service ved afhentning ved personalet den morgen. De var gode til, at vise købsproceduren. De havde også en meget positiv tilgang til at orientere om krav til aflevering af den aktuelle maskine.

Svar fra SILVAN - Vanløse
The responses were not the ones I…
The responses were not the ones I received in response to my email request for a refund.

Svar fra SILVAN - Vanløse
Jeg fik udleveret en beskidt maskine…
Jeg fik udleveret en beskidt maskine som lugtede forfærdeligt og var ikke rengjort.

Svar fra SILVAN - Vanløse
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.