Lars Hesselberg fra Valby butikken gav mig en sublim, hurtig og professionel service som fik mig til at købe et badekar hurtigt hos ham, selvom der var flere aktører der solgte samme model til en... Vis mer
Gl. Køgelandevej 85, 2500 Valby, DK
•Vi bekrefter ikke spesifikke uttalelser siden en forfatters mening er hens egen, men vi kan merke en anmeldelse som "bekreftet" når vi kan bekrefte at det har vært kontakt med virksomheten. Mer informasjon
Selskapet har svart
Søde unge mennesker som står bag kassen og ved click and collec. Men selve systemet er lidt bøvlet. Bestilte briketter. Køre til click and collec, venter på min ordre bliver klar skal derefter tilbag... Vis mer
Selskapet har svart
Hurtig handel, hurtig respons på afhentning. Men ankom til forretningen og ledte efter afhentning, spurgte ved kasse og lidt væk fra kassen var en “stand” hvor jeg skulle “afhente” på skærm, men... Vis mer
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19
Skrevet av virksomheten

Gl. Køgelandevej 85, 2500, Valby, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Virkelig hjælpsom og venlig personale!
Skulle lave en “click og collekt” i butikken men internet forbindelse i butikken var elendig.

Svar fra SILVAN - Valby
Jeg bestilte jord som var fyldt med vand, så i vores opgang var der brunt vand som hele tiden løb ud af poserne.
Så det bestiller jeg aldrig igen.

Svar fra SILVAN - Valby
Udlevering i butik/click og Collect:***** Virkeligt hurtige ekspedering og service set.
Produkt: Trækasse i small og medium: 0 stjerner. Produktet burde ikke markedsføres. Det angives at det er robust, og kan samles på “under 30 sekunder” uden værktøj. Produktet er klipset sammen, og kan ikke samles. Intentionen for samlingen af produktet er god, men for billige materialer og dårlig tolerance gør det umuligt. 1 produkt var i stykker ved åbning, 1 ødelagt ved samling og 1 kosmetisk beskadiget ved samling.

Svar fra SILVAN - Valby
Udmærket butik i Valby. Fin service. Det blev en dyr fornøjelse, da jeg fik 1000 kr i bøde af q park efterfølgende.Jeg kunne ikke se parkeringsskiltning, hvorfor jeg ikke brugte p skiven. Q park ligger på lur på p-pladsen. Ganske usmageligt. Det er i Silvans interesse at gøre noget ved q parks tilstedeværelse. Det må I miste kunder på. Jeg kommer i hvert fald ikke igen.
Derfor får Silvan kun 2 stjerner.

Svar fra SILVAN - Valby
Jeg havde en rigtig god oplevelse. Jeg fik hjælp af Maria til at finde det jeg skulle bruge og hun var super sød og hjælpsom.

Svar fra SILVAN - Valby
Jonas A var en stor hjælp i sidste uge. God & hurtig service med at finde det rigtige værktøj samt skruer til mit projekt :)

Svar fra SILVAN - Valby
Fantastisk god service, fik hjælp af en ung mand som hjalp mig rundt i forretningen da jeg skulle købe flere ting. Mange tak for hjælpen. Mvh Gitte Orneborg.

Svar fra SILVAN - Valby
Jeg skulle hente en "Click og Collect" vare i Valby, og havde glemt min tlf. Jeg blev mødt af 3 søde og meget smilende piger ved kassen, og de hjalp straks
,med de samme søde smil, og fandt min vare frem.
Det var en dejlig start på dagen :^)

Svar fra SILVAN - Valby
Skulle flytte og havde brug for en masse forskellige ting. Fik en god hjælp med at finde det og fik også vist et par ekstra ting som var nyttige

Svar fra SILVAN - Valby
Jeg bestilte forskellige artikler og varer online på Silvan.dk. Efter ca. 45 min. modtog jeg en sms om, at bestillingen var klar til afhentning. Ved ankomst til butikken tastede jeg bestillingsnr. ind på en skærm, hvorefter jeg kunne afhente mine varer på lageret af en venlig ekspedient. Hurtig og nem bestilling.

Svar fra SILVAN - Valby
Jeg er dårligt gående med to krykker og var derfor taknemmelig for at medarbejderen tilbød at bære min vare ud til bilen.

Svar fra SILVAN - Valby
Ingen skiltning til collect, krævede at man skulle ind i butik, bøvlet med henvisning til tablet -som ikke virkede

Svar fra SILVAN - Valby
Nemt at finde på hjemmesiden og hurtig ekspedition af pakken. Meget tilfredsstillende.

Svar fra SILVAN - Valby
Jeg kom til vareudlevering efter det bestilte tæppe. Ringede på klokken, blev betjent efter ca fem sekunder. Gik ud for at køre trailer tættere på, og den ansatte stod klar til at hjælpe mig med at få det lange tæppe i trailer, så jeg kunne kære derfra ti minutter efter at jeg havde trykket på klokken!

Svar fra SILVAN - Valby
Store kreditkort gebyrer når du handler som virksomhed..

Svar fra SILVAN - Valby
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.