Jeg har netop haft en rigtig god oplevelse i Silvan, Skejby. En meget venlig og kompetent medarbejder samlede en havebænk for mig, som forinden havde udfordret flere i familien. Det var en lettelse,... Vis mer
Beliggenhet
Bytt filialGraham Bells Vej 3, 8200 Aarhus N, DK
•Vi bekrefter ikke spesifikke uttalelser siden en forfatters mening er hens egen, men vi kan merke en anmeldelse som "bekreftet" når vi kan bekrefte at det har vært kontakt med virksomheten. Mer informasjon
Se hva andre synes
Jeg handler meget lærreder og maling i Silvan Skejby og har altid mødt imødekommenhed og hjælpsomhed fra personalet. Hvis priserne havde været noget lavere havde det udledt den sidste stjerne, men de... Vis mer
Selskapet har svart
Spurgte efter en pressenning til købte pool og fik svaret det tror jeg ikke vi har og tror heller ikke vi får nogen hjem du kan købe en pressening Søgte senere på jeres hjemmeside som oplyste I sælg... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Man-fre: 9-20, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19
Skrevet av virksomheten

Kontaktopplysninger
Graham Bells Vej 3, 8200, Aarhus N, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Skilteforvirring
Redigeret 25. August:
Blev ringet op af varehuschefen. Det er god stil. De er i gang med at ændre skiltning.
Jeg havde bestilt click and collect. I Skejby er der et stort skilt “Vareudlevering”. Hele vejen rundt om bygningen. Men det var ikke der. Ud på vejen igen. Ind på p-pladsen. Ind i butikken. Ved kassen er der en skærm ved hver kasse. SMS’en fra Silvan bad mig indtaste 4 cifre. På skærmen står der “click and collect”. Der trykkede jeg. Ny menu. Leje maskiner eller savværk. Hmmm Næste skærm. Det samme. Sidste skærm. Det samme. Endelig dukkede der er menneske op, og jeg berettede mit ærinde. Nærmest overbærende fortale han, at jeg skulle indtaste 4 cifre på en 4 skærm, der stod efter kasserne. Det er “skilteforvirring” i yderste digitale potens. Det bør I rette op på.

Svar fra SILVAN - Skejby
Ved leje af tæpperenser virkede…
Ved leje af tæpperenser virkede mundstykkedelen ikke. Det var nødvendigt med udskiftning af denne del, hvilket kostede 4 x kørsel i stedet for 2 gange kørsel ( ca. 30 km ekstra kørsel + tidsforbrug. Ingen tilbud om kompensation ). Butikken oplyste, at man havde hørt, at der var problemer med mundstykkedelen. Hvorfor er dette ikke afprøvet før ny udlejning.? Flot betjening af de unge mennesker i butikken.

Super nemt
Super nemt. Bestilte click and collect og 30 min senere fik jeg besked om at kunne hente.

Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice. Hjælpsom medarbejder, som hjalp både ved vareudlevering og senere ved kassen.

Svar fra SILVAN - Skejby
I sidste uge gik vi rundt i Silvan frem…
I sidste uge gik vi rundt i Silvan frem og tilbage. En salgsmuligheder Mathias, fik øje på os og tilbudt assistance. Vi fik gode forklaringer og hjælpe. Det var en virkelig fremragende service. Vi kan kun anbefale shopping hos Silvan 👍🏾
Emmy og Lilian

Svar fra SILVAN - Skejby
Fik rigtig god hjælp af Emma i Silvan…
Fik rigtig god hjælp af Emma i Silvan Skejby, kan varmt anbefale

Svar fra SILVAN - Skejby
Nemt med click and collect
Nemt med click and collect. 2 minutter i butikken og videre, når det er betalt hjemmefra

Svar fra SILVAN - Skejby
Dårlig skiltning blev kompenseret af…
Dårlig skiltning (ingen skilte med C&C, man kører fejlagtigt til vareudlevering) blev kompenseret af top-serviceminded medarbejder. 5 stjerner.

Svar fra SILVAN - Skejby
Thomas fra Silvan i Århus ringede og…
Thomas fra Silvan i Århus ringede og sagde at der kun var et beslag i den længde jeg havde bestilt. Nummeret mindre kunne gøre det - så jeg sagde tak og hentede det dagen efter - også medarbejderen i kassen var sød.

Svar fra SILVAN - Skejby
Nemt at bestille og stod klar ved…
Nemt at bestille og stod klar ved afhentning, klart at anbefale

Svar fra SILVAN - Skejby
Fik kompetent hjælp med det samme
Fik kompetent hjælp med det samme, og personalet tog sig tid til at svare på mine spørgsmål. En god oplevelse fra start til slut.

Svar fra SILVAN - Skejby
En sælger i afd som slap hvad han havde…
En sælger i afd som slap hvad han havde gang i og fulgte mig hen til hvad jeg søgte.
Voksen mand ikke en ung som jeg også spurgte, men ingenting vidste

Svar fra SILVAN - Skejby
Super service i savværket.
Super service i savværket.

Dårlig information om afhentningssted
Dårlig information om afhentningssted, min click og college pakke var ikke registreret i jeres system, selvom jeg havde modtaget mail om det. Jeres “ første” servicearbejder kunne ikke finde pakken og den tilkaldte nye medarbejder blev lige undervejs taget at en anden medarbejder….tjah 20 minutter for at afhente en click og collect pakke er ikke helt optimalt !!!

Svar fra SILVAN - Skejby
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.