Grundtvigs Allé 188, 6400 Sønderborg, DK
•Vi bekrefter ikke spesifikke uttalelser siden en forfatters mening er hens egen, men vi kan merke en anmeldelse som "bekreftet" når vi kan bekrefte at det har vært kontakt med virksomheten. Mer informasjon
Fantastisk service 🥳☺️havde de kunnet få 12 stjerner var de velfortjent . Ib Hansen var meget kompetent og meget meget hjælpsom. Vi skulle have en del ting og oven i hatten gav han en rigtig god... Vis mer
Lejede en tæpperenser for et døgn fra kl.16-16 , dog viste det sig at ved brug af det store mundstykke ja så var dette mere en meget utæt hvilket gjorde det nærmest umuligt såååå at rense tæppe med et... Vis mer
Flinkt personale, gode produkter og god service. Men når jeg skal købe hårdt-træs-briketter, er det et knokkel, fordi de ligger inde i butikken og ikke i "drive in". De er godt nok tæt på "drive in" l... Vis mer
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

Grundtvigs Allé 188, 6400, Sønderborg, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Jeg har bestilt og modtaget en fin vinduesvasker dry & clean - passer perfekt til beskrivelsen
Jeg vil gerne takke Jakob! En fantastisk specialist og et vidunderligt menneske! Han hjalp mig med at pakke maleriet ind, ordnede alt og printede det hele ud! Jeg har simpelthen ikke ord nok! Den bedste medarbejder i Danmark!
Også alle de andre medarbejdere hjalp mig på den ene eller anden måde :))
Fantastisk sted, 5/5!

Rigtig fint, blev ringet
op for at være sikker på det var de rigtige sten jeg skulle bruge. Kan kun anbefale Silvan i Sønderborg.

Svar fra SILVAN - Sønderborg
Nemt at bestille. Godt overblik over lage på landets butikker. Gennemsigtigt køb proces med info om hent tilgængelighed fra butikken.

Svar fra SILVAN - Sønderborg
Generelt god oplevelse, Click & collect virkede upåklageligt.
Lagerbeholdningen i butikken var mindre end mit behov og er nu 16 dage endnu ikke kommet på lager.
Det resterende behov er derfor bestilt ved anden leverandør.

Svar fra SILVAN - Sønderborg
Bestilte varen i click & collekt igår aftes og i dag fik jeg besked 10 min. før åbningstid om, at varen var klar. Hurtigt og nemt.

Svar fra SILVAN - Sønderborg
Jeg købet er gulvtæppe i klik og hent, Da tæppet blev afhentet blev det af personalet slæbt hen ad gulvet gennem hele butikken, så det var meget beskidt.

Svar fra SILVAN - Sønderborg
Det var helt enkelt. Find varen på hjemmesiden. Er den i den ønskede butik? Betal. Hent.
Perfekt.

Svar fra SILVAN - Sønderborg
Købte en pumpe ( nr 2 )... virker fint!
Første pumpe jeg købte gik i stykker, lynhurtig fik jeg en ny pumpe... ingenventen/rep. tider ... god kundeservice

Svar fra SILVAN - Sønderborg
Jeg bestilte varer og om 15 min fik jeg besked at min varer er klar og vente på afhentning. 🥰🥰🥰🥰

Svar fra SILVAN - Sønderborg
Havde der været folk i butikken man kunne have spurt tilråd om varen, var det ikke nødvendigt at bestille online
Det er som om at pakke området har den største prioritet