SILVAN - Kolding Anmeldelser

Bytt filial

Mosevej 1B, 6000 Kolding, DK

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hver eneste gang får jeg super service i den lokale silvan. Specielt i maling afdelingen hvor specialisten er en overflod af gode råd. Min bedste anbefalinger til den meget hyggelige silvan

Vurdert til 5 av 5 stjerner

5 stjerner! Jeg kørte hele vejen fra Fyn til Jylland for at hente et badebassin, og det var turen værd. Personalet tog sig god tid til at rådgive og vejlede mig, og jeg følte mig virkelig godt behandl... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg vil gerne opdatere min anmeldelse. Jeg havde en meget dårlig oplevelse med min Click & Collect-bestilling, hvor vi fik udleveret den forkerte vare, hvilket betød en ekstra tur til butikken... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Dårlig service fra personale ift eventuel ombyt af vare og returnerings regler. Oplevede desværre det samme igen ved næste besøg, hvor det gik ud over kunden foran mig i køen.

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

• Mosevej 1B, 6000, Kolding, Danmark

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

7 480 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nemt at bestille på nettet.

Nemt at bestille på nettet.

Click and Collect virkede nemt og overskuelig.
Fin betjening ved ankomst for at afhente

31. januar 2026

Svar fra SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre, at du synes det er nemt at bestille online, og at Click&Collect fungerede godt. Tak for din positive anmeldelse af betjeningen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ringede i forvejen for at sikre mig lageret var opdateret online vedrørende nogle akustikpaneler. Snakkede med Glenn. Det var afstemt.
Kørte en time til Kolding. Glenn hjalp mig med at læsse varerne og hjalp med at få betalt inde ved kassen og så var jeg hurtigt videre. Hurtig ekspedering og god service. Jeg handler gerne i Silvan Kolding igen.

12. januar 2026

Svar fra SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse i Kolding! Det er dejligt, at du oplevede hurtig og god service, og at lagerstatus stemte overens med det, du havde fået oplyst. Tak for din positive tilbagemelding, vi sætter stor pris på den. Vi ser frem til at handle med dig igen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Venligt personale som på trods af jule travlheden bevarede roen.

30. desember 2025

Svar fra SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre, at vores personale var venligt og roligt, selv i juletravlheden. Tak for din positive feedback😊

Venlig og smilende personale

Varen var klar, personalet hjælpsom og smilende

28. desember 2025

Svar fra SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med personalets hjælp og at varen var klar. Tak for din positive anmeldelse.

Meget imødekommende personale

Meget imødekommende personale, dejlig overskuelig butik.

15. desember 2025

Svar fra SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre, at du synes, personalet er imødekommende, og butikken er overskuelig. Tak for din positive tilbagemelding😊

Venligt og behjælpeligt personale

Nemt at finde rundt i butikken, og super venligt og behjælpeligt personale. Alt i alt en god oplevelse

11. desember 2025

Svar fra SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i butikken. Det er dejligt, at du synes, det var nemt at finde rundt, og at personalet var venligt og hjælpsomt. Tak for din positive feedback😊😊

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Personal var imødekommende, hjælpsomme og tog sig tid til at finde den helt rigtige løsning til mig. Butikken er velorganiseret, og man føler sig virkelig værdsat som kunde. Kan varmt anbefale Silvan Kolding, til alle der værdsætter god service og positiv købeoplevelse.

15. desember 2025

Svar fra SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre om din fantastiske oplevelse i Silvan Kolding. Det er dejligt at vide, at du følte dig værdsat, og at vores personale var hjælpsomme med at finde den rigtige løsning. Tak for din varme anbefaling.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig god service af Jakob ifm

Virkelig god service af Jakob ifm. valg af maling og materialer til at dække knaster i vores trælofter

8. desember 2025

Svar fra SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service i forbindelse med dit malerprojekt. Tak for din positive tilbagemelding😊

Rar imødekommende service

Rar imødekommende service uanset om man vandrer forvirret rundt på drive in-lageret eller har brug for hjælp i butikken.

10. desember 2025

Svar fra SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre, at du har oplevet imødekommende service hos os. Tak for din positive feedback😊 vi sætter stor pris på dine ord om vores hjælp.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig og nem handel samt gladpersonale…

Hurtig og nem handel samt glad personale og så var det endda billigere en forventet

12. desember 2025

Svar fra SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre, at du havde en hurtig og nem oplevelse med venligt personale, og at prisen overraskede dig positivt. Tak for din feedback😊

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg har hentet en click and collect

Jeg har hentet en click and collect, og der var pakket forkerte ting 😢

7. desember 2025

Tak for din feedback.

Vi beklager meget, hvis du har fået udleveret en forkert vare.

Vi vil anbefale dig at kontakte den butik, du har afhentet varen hos, så der kan findes en løsning😊

venlige medarbejdere

Langsommelig afhentning, men meget venlige medarbejdere.

26. april 2025

Svar fra SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre, at vores medarbejdere var venlige. Vi beklager den langsomme afhentning. Tak for din feedback.

Maria
Silvan

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv