SILVAN - Græsted Anmeldelser 101

4,5

Beliggenhet

Bytt filial

Græsted Stationsvej 78, 3230 Græsted, DK

Silvan bør få lavet et Adviserings-system, så man ikke nærmest daglig behøver tjekke om en udsolgt vare er dukket op igen. En mail om genkomst ville være en opdatering af serviceniveauet.

Jeg bestilte nogle varer online, inden for en halv time fik jeg besked om at varerne var pakket og klar til afhentning, alt var som bestilt. Fin service

Tak Silvan Græsted, og særligt Nicki, for virkelig god hjælp og vejledning. Altid en fornøjelse at handle hos jer :-)

Vores gamle motorsav var gået i stykker. Butikschef Robin tilbød at lave den. Det fik han fixet og ville ikke engang have betaling selvom vi havde forlagt kvitteringen og den vist også var mere end 2... Vis mer

1. Byggevareforhandler

Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

• Græsted Stationsvej 78, 3230, Græsted, Danmark

4,5

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

God service

God service og søde trodsnedbrud

20. mai 2026

Svar fra SILVAN - Græsted

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse. Tak for din venlige feedback😊

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice, kassemedarbejdere fuldstændig uden viden om varerne, tilkalder hjælp, men det gør det ikke bedre.
Får svaret, hvis man ikke selv kan finde varen, som på hjemmesiden fremgår som på lager, så har de den ikke.

9. mai 2026

Tak for din anmeldelse.

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Maria

Super god service

Super god service

26. april 2026

Svar fra SILVAN - Græsted

Tusind tak for din positive anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en god oplevelse med vores service.

Silvan

Vildt god kundeservice- Græsted…

Vildt god kundeservice- Græsted butikken er helt suveræn - havde bestilt click and collect og fik hjælp til at pakke bilen fordi min ryg er brækket- virkelig fantastisk service

24. april 2026

Svar fra SILVAN - Græsted

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Click&Collect og den hjælp du modtog i butikken. Tak for din positive feedback😊

Silvan

Altid god og venlig betjening

Altid søde, hjælpsomme ansatte, der samtidig har en viden om de produkter de sælger. Tak til Silvan i Græsted der altid er klar med et smil, lige meget om det er ved kassen eller på gulvet 😊 Mvh. Michael

23. april 2026

Svar fra SILVAN - Græsted

Det er dejligt at høre, at du altid møder søde og hjælpsomme medarbejdere med god produktviden i vores butik. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding!

Silvan

Brugte Click-og-collect som var nemt at…

Brugte Click-og-collect som var nemt at bruge. Varene var klar til afhentning efter 20 minutter.

14. april 2026

Svar fra SILVAN - Græsted

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Click&Collect. Tak for din positive feedback😊

Silvan

Fantastic service and really helpful…

Fantastic service and really helpful far more than one could ask for. I will come back!

16. april 2026

Svar fra SILVAN - Græsted

Thank you for the 5 stars 😊 We're happy to hear you were satisfied with our service!

Kind regards

Perfekt service og godt humør

Perfekt service og godt humør

3. april 2026

Svar fra SILVAN - Græsted

Mange tak for din anmeldelse😊 Det glæder os, at du havde en god oplevelse i butikken!

Maria

Click og collect

Super smart med Click og collect.
Varer klar efter blot 30 min.
Og alt i orden.
Også let at betale forud.

30. mars 2026

Svar fra SILVAN - Græsted

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Click og Collect! Det er dejligt, at varerne var klar hurtigt, og at alt var i orden. Tak for din positive feedback.

God betjening

God betjening - der holder ord.

26. mars 2026

Svar fra SILVAN - Græsted

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores betjening. Tak for din positive anmeldelse!

Silvan

Den Flotte fyr ved kassen var meget…

Den Flotte fyr ved kassen var meget hjælpsom og frisk

30. november 2025

Svar fra SILVAN - Græsted

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores medarbejder.

Hurtig betjening

Fra bestilling til varen var klar til afhentning

14. mars 2026

Svar fra SILVAN - Græsted

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med behandlingen af din ordre. Tak for din positive feedback!