SILVAN - Esbjerg Anmeldelser

Bytt filial

Østre Gjesingvej 10, 6715 Esbjerg N, DK

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårligt oplevelse , spørg de 2 drenge ved kassen om de har gebyr på Mastercard , har de ikke , og de hæver gebyr alligevel. Er ligesom at handle i Jem og fix , der reklamer de blot på at de intet ve... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Købte 2 bordlamper på hjemmesiden til afhentning i butik. Fik sms indenfor en halv time (i åbningstiden), at lamperne var klar til afhentning. Hentede lamperne samme dag og var senere på dagen igen... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De var meget hjælpsomme over telefonen, og guidede mig igennem mine spørgsmål. Da jeg afhentede 58 terrassebrædder, var alt klart til mig. "Pladsmanden" var noget af det mest venlige og hjælpsomm... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har brugt Silvans Click & Collect, og det var en rigtig god oplevelse. Det var nemt at bestille online, og afhentningen gik hurtigt. Jeg synes, Click & Collect er meget nemmere end at handle i... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

• Østre Gjesingvej 10, 6715, Esbjerg N, Danmark

Bra

TrustScore 4 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

8 132 anmeldelser i de siste 12 månedene

Savemanden

Savemanden i Silvan, Esbjerg var rigtig flink, dygtig og hjælpsom. Får kun den bedste anmeldelse her fra :-)

6. november 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre om den gode oplevelse i butikken. Vi sætter stor pris på din positive anmeldelse😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altid en god og fin betjening.

Altid en god og fin betjening.
Personalet er smilende og venlig.
Køber et par planter, skulle også hente en pakke.
Da jeg står ved disken i den anden ende end hvor pakke udlevering er, kommer ekspedienten hen og afleverer min pakke.
Da betalingen for planterne er ordnet, ønsker vi hinanden en god dag.
Forøvrigt er det en god butik at besøge, mange varer med et godt udvalg.
Tusind tak.
Vi ses.

Med de bedste hilsener

Susanne Madsen.

29. oktober 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og udvalg. Tak for din positive feedback og vi ser frem til dit næste besøg😉

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Hurtighed/service

Rigtig god kundeservice. Den var ikke på lager i Esbjerg, men den unge mand fortalte lynhurtigt om varenr. Så vi kunne bestille de n her i sted.

28. oktober 2025

Svar fra SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre om den gode serviceoplevelse i vores butik. Tak for din feedback.

Fin service og venlig medarbejder

Fin service og venlig medarbejder

14. oktober 2025

Svar fra SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for, at du oplevede god service og en venlig medarbejder! Tak for din positive anmeldelse.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vi kunne ik slibe med den.Hjul kørte…

Vi kunne ik skibe med den.Hjul kørte ik,og de gav forkerte slibepapir,så den ik kunne suge støvsugeren.Og ødelagde bare gulvet.

7. oktober 2025

Svar fra SILVAN - Esbjerg

Vi beklager meget oplevelsen vedr. denne udlejning.

Vi vil anbefale, at kontakte butikken hvis man oplever udfordringer med udlejningsværktøjet, så der kan findes en løsning.

Helt super service

Helt super service, fra syart til slut.

17. september 2025

Svar fra SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre om den gode service! Tusind tak for din feedback og de flotte stjerner😊

Ok personale

Hurtig og hjælpsom personale

25. august 2025

Svar fra SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores personale. Tak for din positive anmeldelse😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg skulle afhente en pakke

Jeg skulle afhente en pakke, som var tungere end forventet. Men en hjælpsom ung tilbød at bære den ud i min bil, helt uden at jeg behøvede at spørge!

20. august 2025

Svar fra SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse! Det er dejligt, at en medarbejder var så hjælpsom med at bære din pakke. Tak for din feedback.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meget fin bytteservice af fejlkøb til…

Meget fin bytteservice af fejlkøb til nyt produkt

19. august 2025

Svar fra SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores håndtering af sagen. Tak for din positive tilbagemelding!

Servicen og pris

16. august 2025

Svar fra SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse! Tusind tak for din feedback og de flotte stjerner😊

Click og Collect - super nemt

Benyttede Click og Collect. Super nemt og meget venligt personale ved afhentning

11. august 2025

Svar fra SILVAN - Esbjerg

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du synes Click & Collect var nemt, og at vores personale var venligt ved afhentning.

God hjælp

God hjælp. Løsningsorienteret.

6. august 2025

Svar fra SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre, at du synes, vi er løsningsorienterede og hjælpsomme. Tak for din positive tilbagemelding!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

God betjening mega hjælpsom

De hjalp en gammel teknik dinosaurer så jeg fik lejet en gulvafsliber, sikke en tålmodighed de har..👍😂

27. juli 2025

Svar fra SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at leje en gulvafsliber hos os. Tak for din positive feedback og din tid😊😊

Silvan

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv