ShytoBuy Danmark Anmeldelser

1 805
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God oppfølging fra øyeblikket varen ble bestilt over internett - lett å spore hvor min bestilling var - og den ankom i min postkasse i Norge langt raskere enn forventet!

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Veldig bra og er veldig fornøyd.

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Kosttilskuddsbutikk
  2. Trening og ernæring
  3. Hudpleieklinikk

Skrevet av virksomheten

ShytoBuy.dk tilbyder et stort udvalg af naturlige produkter, som kan hjælpe mænd og kvinder med deres følsomme problemer. Vores brede sortiment inkluderer produkter indenfor sundhed og skønhed, samt seksuelt helbred og velvære. Vi tilbyder ekspres levering, diskret indpakning og venlig kundeservice på mere end 10 europæiske sprog. Med sin etablering i 2004 er ShytoBuy den største online forhandler i Europa, som beskæftiger sig med problemer som personer normalvis er forlegne ved at dele med andre. Med et udvalg på mere end 500 produkter dækker hjemmesiden ethvert behov og går ikke på kompromis med kvaliteten. Kunder forbliver loyale overfor dette brand på grund af den exceptionelle kundeservice på mere end 10 sprog, som stræber efter at give dig den bedste kundeserviceoplevelse.

ShytoBuy Danmark

Skrevet av virksomheten

Hurtig Levering
Vi har et stærkt logistisk netværk, som tilbyder ekspres levering inden for 24 til 48 timer i hverdagene eller 2-5 hverdage levering med sporing, så du kan følge din pakkes rejse.
Gratis levering
Hvem elsker ikke gratis levering? Hvis du bruger 499 kr. eller derover, kvalificere du dig automatiskt til gratis levering. Derudover så tilbyder vi rabat på dine leveringsomkostninger efter størrelsen på din ordre, så du kan få mere for dine penge. Du kan læse mere om vores levering på vores hjemmeside eller kontakte vores kundeservice, som med glæde vil hjælpe dig med at finde den bedste leveringsmulighed.
På lager
I modsætning til mange andre online forhandlere opbevarer vi hver enkelt vare på lager i vores egne varehuse, hvilket betyder, at vi ved præcis, hvor meget vi har, så vi lettere kan sørge for at have dem på lager. Skulle det ske, at vi desværre er løbet tør for et produkt, så kontakter vores kundeservice team dig, så vi sammen kan finde en løsning og du kan modtage dine produkter.
Naturlige ingredienser
Størstedelen af vores produkter bliver produceret på GMP-certificerede anlæg og hvert af vores produkter er blevet sikkerhedstestet. Vi arbejder kun med brands, som har bevis på deres effekt og sikkerhed for at kunne give dig produkter af den allerbedste kvalitet.
Veluddannet kundeservice
Vores hold af dansktalende kundeservicemedarbejdere er altid klar til at hjælpe. Du kan ringe eller skrive i vores live chat til dem mellem 09-17 i hverdage eller sende os en email, som bliver besvaret inden for 24 timer i hverdagene.

Tilfredshedsgaranti

Vi ved, at du vil elske vores produkter!

Vi ved, at du vil elske vores produkter!
Men hvis du ikke gør, så tilbyder vi tilfredshedsgaranti på mange udvalgte produkter.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

2k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

(1 805)

45 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gode produkter man ikke kan få andre…

Gode produkter man ikke kan få andre steder

28. desember 2023

Hej Simon,

Du skal have en stor tak for fin fine anmeldelse og feedback til os, som vi sætter meget pris på.

Det er dejligt at høre, du synes godt om vores udvalg af produkter og jeg håber du får stor glæde af dem fremover.

Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@shytobuy.dk for eventuelle spørgsmål eller hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Jeg vil ønske dig en god dag.

Sofie fra ShytoBuy

God service Og levering

28. september 2023

Hej Ken,

Mange tak for din fine anmeldelse og deling af din oplevelse med os andre her på TrustPilot.

Det glæder mig at høre du har oplevet en god service og modtog din pakke hurtigt. Jeg håber, du får glæde af produktet.

Jeg vil ønske dig en god dag.

Sofie fra Shytobuy

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Ok produkter

Ok produkter. Tar ofte lang tid og levere.

24. november 2022

Hej Kjetil,

Mange tak for din feedback og anmeldelse til os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du er glad for produkterne, men jeg er ked af hvis leveringstiden har været for lang og takker for din tålmodighed.

Jeg vil ønske dig en god weekend herfra.

Veldig bra

Veldig bra og er veldig fornøyd.

3. juni 2022

Hej Sgs,

Mange tak for din feedback og anmeldelse til os her på Trustpilot.

Hvor er jeg glad for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og jeg vil meget gerne takke dig for, at du tager dig tid og lyst til at skrive en anmeldelse til os. Jeg håber, at du også får glæde af produkterne fremover.

Jeg vil ønske dig en god dag herfra.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Virkede ikke

14. mai 2022

Hej Thomas,

Mange tak for din anmeldelse til os her på Trustpilot.

Jeg er meget ked af at høre, at du ikke har været tilfreds med virkningen af dit produkt og hvis du har nogle spørgsmål til anvendelsen eller andet vi kan hjælpe med, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice team. Jeg håber, at I kan finde en god løsning på din situation sammen.

Jeg vil ønske dig en god dag herfra.

Alt perfekt

Alt perfekt - kan varmt anbefales til andre

27. november 2020

Hej Kirsten,

Mange tak for din feedback til os.

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse og vi håber også på, at du er blevet glad for dine produkter. Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du har nogle spørgsmål eller andre henvendelser.

Vi ønsker dig en rigtig god weekend herfra.

Har du nogen spørgsmål om produktet eller brug for hjælp, kan du altid kontakte os på tlf 69 96 03 90, mail info@shytobuy.dk eller i live chat, mandag til fredag mellem kl. 9-17.

Maria

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alt godt til en god pris

Produktet er godt, prisen god og samme m levering.

28. oktober 2020

Hej Marianne,

Mange tak for din feedback af din oplevelse.

Det er rigtig skønt at høre, at du har haft en god kundeoplevelse da du handlede hos os.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med produkterne også.

Du ønskes en rigtig god dag herfra.

Shytobuy teamet

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Alt var som det skal

16. mars 2020
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Masoumeh

Tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på den.

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med din bestilling. Vi håber, at du er glad for de bestilte produkter, og hvis du har brug for mere information eller vejledning, kan du altid kontakte os igen, så vi kan hjælpe dig videre.

Vi sidder klar på telefon, eller du kan skrive til os via e-mail eller i live chat, gennem vores hjemmeside, mandag til fredag mellem kl. 9-18.

ShytoBuy Team

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Meget dårlig service og langsom

11. august 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Inas

Tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på.

Vi er kede af at du ikke er tilfreds med vores service, og vi har naturligvis kigget din sag igennem.

Din sag var lidt speciel, idet du havde returneret et produkt som var åbnet, og som vi desværre ikke kunne refundere. Det beklager vi meget.
Vi prøvede derfor med vores flittige support team og i samråd med dig, at finde den bedste løsning, som så er blevet til at vi sender produktet tilbage til dig.
Du vil modtage mere information i løbet af kort tid, så vi kan få afsluttet dig sag hurtigst muligt.

Vi beklager meget din oplevelse, men håber alligevel at du er tilfreds med løsningen.

Shytobuy Team

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv