Gisteren shutters geplaatst door Joris. Weet zeker dat Joris het woord Mooi heel vaak gehoord heeft hahahaha. Wat zijn we blij met het eindresultaat. Wij hebben dit bedrijf en zeker Joris ervaren als... Vis mer
Selskapet har svart
Hadden eerst twijfels of we shutters zouden doen maar door goed advies van de manager Shutterkoning zijn we toch overstag gegaan en dit is een juiste keuze geweest. Monteur heeft kwaliteit geleverd,... Vis mer
Selskapet har svart
Vandaag is Mohamed bij ons langs geweest Wat een fijn gesprek Ook fijn dat we van te voren werden gebeld met een aankomst tijd Duidelijke uitleg en zeker meedenkend Wat zeer wordt gewaardeerd... Vis mer
Selskapet har svart
Wij zijn zeer tevreden over het bezoek van Mitchel. Hij kwam bij ons inmeten en nam uitgebreid de tijd om alles zorgvuldig door te nemen. Hij is vriendelijk, professioneel, transparant en denkt... Vis mer
Selskapet har svart
Bij Shutterkoning begrijpen we hoe het moderne leven ons voortdurend in een razend tempo voortdrijft. Werk, gezin, sociale verplichtingen, sport en hobby’s eisen onze aandacht op en laten weinig ruimte voor rust en ontspanning. Momenten van privacy en comfort in huis worden steeds belangrijker. Onze shutters bieden een stijlvolle en praktische oplossing, waarmee je eenvoudig licht en sfeer kunt reguleren. Onze kracht ligt in ons hechte team. Samen met deze leuke groep mensen zetten we onze expertise in om hoogwaardige shutters te produceren en aan te bieden voor een eerlijke prijs. We willen ervoor zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om deze luxe in huis te ervaren. Bij Shutterkoning bieden we 100% maatwerk, perfect passend voor elke raam. Onze hoogwaardige shutters combineren stijl met functionaliteit, waardoor je eenvoudig licht en privacy kunt regelen. Elk detail wordt met zorg ontworpen en vervaardigd om naadloos aan te sluiten op jouw specifieke wensen. Kies voor de elegantie en veelzijdigheid van onze shutters en transformeer je leefruimte tot een oase van comfort en schoonheid. Bij Shutterkoning bieden we persoonlijk advies over shutters, gemaakt van de mooiste materialen. Profiteer van onze gratis en vrijblijvende inmeetafspraak om de perfecte pasvorm te garanderen. Wij leveren topkwaliteit shutters voor een scherpe prijs, zodat je huis zowel stijlvol als functioneel wordt ingericht.
Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vandaag Joris over de vloer gehad voor de shutters in de woonkamer. Klantvriendelijke monteur en het ziet er top uit.
Joris en Shutterkoning, bedankt!

Svar fra shutterkoning.nl
Wij zijn erg tevreden met de shutters. Ze zien er goed uit en zijn goed verduisterend. Ook de geïntegreerde horren zijn heel fijn. Het product is zeker aan te raden.
Na enige tijd ontstond er wel een defect. Het was lastig om contact te leggen voor het maken van een service afspraak. Dit is een paar keer niet goed gegaan.
Uiteindelijk is het gelukt om een afspraak te maken en zijn we uitstekend geholpen door Daan. Aardige gozer die het probleem snel verholpen had en meedacht met oplossingen.
Samenvatting:
+ goed product
+ goede reparatie service
- contact leggen kan iets beter

Svar fra shutterkoning.nl
Dankzij Sidney en Casper, zijn onze shutters in badkamer en slaapkamer super proffesioneel geplaatst. Ze hebben een goede uitleg gegeven over onderhoud en werking .En reserve spulletjes achtergelaten. Het is netjes achtergelaten . Blij mee , Dank Sidney en Casper 💪😀

Svar fra shutterkoning.nl
Vandaag zijn door Koen mijn shutters geplaatst. De shutters zien er mooi strak uit. Koen dacht in oplossingen voor een optimale plaatsing van een shutter. Verder werkt Koen nauwkeurig en ruimt al het afval in de woning keurig op.
De communicatie met de Shutterkoning vanaf het adviesgesprek tot plaatsing verliep prima!

Svar fra shutterkoning.nl
Daan en Casper hebben schutters bij ons geïnstalleerd en hebben goed werk geleverd. De schutters zijn mooi en sluiten goed, wij zijn er blij mee.
Voor een volgende bestelling na de verbouwing komen wij zeker terug bij de Schutterkoning!

Svar fra shutterkoning.nl
Monteur Daan heeft keurig werk geleverd. De vloer en plafond bleken niet vlak, maar dat heeft hij netjes opgelost. Wij zijn blij met de shutters.

Svar fra shutterkoning.nl
Afspraak aan huis. Perfecte voorlichting door Mohamed. Keuze is reuze. Alles opgemeten en alternatieven besproken. Meteen alles besteld!

Svar fra shutterkoning.nl
Sidney heeft mooi werk afgeleverd en was erg behulpzaam 👍🏻👍🏻👍🏻
Alle monteurs van Shutterkoning leveren trouwens goed werk af.
Heb er nu 4 gezien omdat het in etappes had besteld.
Gr Marcel de Callafon

Svar fra shutterkoning.nl
Heel blij met Sidney & Casper, nette vriendelijke monteurs en de shutters zijn keurig netjes afgewerkt opgehangen.
Ook het inmeten en offerte verliep goed. En een goede prijs. Blij met het resultaat.

Svar fra shutterkoning.nl
Daan is geweest en we zijn super tevreden. Hij belde netjes om aan te kondigen hoe laat hij er zou zijn, werkt door als een trein en het ziet er allemaal prachtig uit. Daan neemt de tijd om uitleg te geven. Nogmaals: niks op aan te merken!

Svar fra shutterkoning.nl
Daan is een topper. Even half uurtje van te voren gebeld met ik kom eraan. Alles keurig netjes afgewerkt opgeleverd, met een uitgebreide uitleg wat wel en niet te doen met de shutters. Dank je wel Daan.

Svar fra shutterkoning.nl
Daan heeft het keurig geplaatst.
Het is een vriendelijke gezellige monteur. En alles goed uitgelegd.
Ik ben hartstikke tevreden.

Svar fra shutterkoning.nl
Mitchel van Shutterkoning heeft in een helder, duidelijk adviesgesprek de mogelijkheden van shutters uitgelegd. Dacht met ons mee zonder aan te dringen. Een prettige ervaring. Shutterkoning kan ik zeker aanbevelen!

Svar fra shutterkoning.nl
Arie heeft ons uitstekend advies gegeven! Vriendelijk en de deskundigheid spatte er vanaf!
Zijn erg benieuwd hoe de shutters straks staan!

Svar fra shutterkoning.nl
Mooi product en hele nette afwerking. Robbie, Casper en Koen: bedankt voor het vakkundig monteren, jullie hulp en vriendelijkheid!

Svar fra shutterkoning.nl
Inmiddels onze 3e ervaring met Shutterkoning, we blijven terugkomen :) Ook deze keer weer heel goed geholpen en heel blij met Daan en Casper!! Er moest een en ander aangepast worden aan de shutters (niet door fout inmeten overigens!) en dat deden de mannen zonder moeite! Zo blij met het resultaat weer! Waar zullen de volgende shutters komen? ;)

Voor de 2e maal
Shutters laten plaatsen in onze vorige(1924) en huidige woning
(1910) Geen standaard werk dus. Ondanks dat in beide woningen niets recht was / is, zijn de shutters met enige aanpassingen geplaatst. Na bestelling duurt de levering minimaal 24 wkn en de gehele factuur moet voldaan worden voor de plaatsing. Dat was voor ons eigenlijk een bezwaar omdat je dan nog niet weet hoe eea eruit na plaatsing en of er geen mankementen zitten aan de shutters. De monteurs hebben vakwerk geleverd want het was een hele opgave om alle shutters goed geplaatst te krijgen. Maar alle shutters zijn naar tevredenheid geplaatst en het ziet er prachtig uit! Wij zijn het niet van plan maar als we weer zouden verhuizen zouden we opnieuw contact opnoemen met de Shutterkoning. Dank je wel mannen!

Svar fra shutterkoning.nl
De adviseur was zeer deskundig en vriendelijk.
Omdat Shutterkoning er voor kiest om zijn adviseurs aan huis te laten komen krijg je een zeer deskundig advies.
Alles wordt gelijk ingemeten.
Onze adviseur, Stan, kon op die manier goed meedenken met ons wat het beste past in ons interieur.
Top ervaring!!!

Svar fra shutterkoning.nl
Vriendelijke vertegenwoordiger genaamd Arie goed advies en nette man.
Mooie offerte gemaakt wij zijn nu al zeer tevreden echt een aanrader.

Svar fra shutterkoning.nl
Mohamed, was op de afgesproken tijd, goede uitleg, duidelijk,correct en meedenkend.

Svar fra shutterkoning.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.