Shoeby Anmeldelser

1 944

4,5

Normaal verstuur ik Vinted pakketten via Polder Living lifestyle - Dronten. Gaat altijd perfecen zorgvuldig, 1 keer Shoeby Dronten gebruikt. Puinhoop. Duur kledingstuk verstuurd en koper ontvangt ver... Vis mer

Fijne winkel, we worden altijd fijn en met veel geduld door het personeel geholpen. En als het niet in de winkel hangt, kunnen we online meestal alsnog slagen. Snelle levering naar huis of naar de win... Vis mer

Makkelijk om artikelen in je winkelmandje toe te voegen. Dit werd ook bewaard maar niet gereserveerd. Kortingscode bij sale werkte goed. Verzending en hoe lang het ging duren werd goed gecommuniceer... Vis mer

Kom graag in shoeby Asten. Zelfs alsnik in andere Shoeby iers gezien heb, ga ik het toch in Asten kopen. Vind ze vriendelijk en eerlijk. Bueden vaak een kopje koffie aan. Voelt laagdrempelig en g... Vis mer

Enestående

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Alle anmeldelser

(1 944)

192 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Leuke kleding en goede service

Leuke kleding en goede service. Tijdens het passen van de kleding wordt door de medewerkers goed geadviseerd op pasvorm. Zeker een aanrader om in de winkels te gaan kopen. Ook online prima service. Thuis laten leveren en gratis in de winkel retourneren.

18. mai 2026

Shoeby is top!

Shoeby is echt een hele leuke winkel.
Is het in de winkel niet op voorraad word het wel voor je besteld. Je kan op de website kijken of jou favoriete Shoeby winkel het in de winkel zelf op voorraad heeft. Vaak leuke acties. Leuke moeder dochter kleding. Voor kinderen ook altijd veel keuze en leuke kleurtjes.
Ik koop er heel graag. Wat ook leuk is, je kan sparen voor shop tegoed.
Kwaliteit is goed.
Mijn favoriete winkel is Beek (Limburg) heel leuk personeel!

16. mai 2026

Super leuk shirt

Even binnengelopen en super leuk geslaagd met een leuk shirt uit de collectie van Fred van Leer. Veel complimenten op gehad.

7. mai 2026

Geen klantenservice

Leuke collectie maar de klantenservice reageert niet op mails en via social media.
Ik heb op 11 en 17 april een bericht gestuurd en op 19 april een mail. Inmiddels is het 9 mei en nog altijd nergens een reactie op gekregen. 👎

11. april 2026

Shoeby is voor mij bijna thuis komen

Shoeby is voor mij bijna thuis komen, wat er in de winkel hangt, verplaatst zich vaak "zomaar" naar mijn dressingroom🥰, tot groot genoegen van mij, want in de outfits van Shoeby, Lonneke en Mieke voel ik mij mooi, uitdagend, stoer en comfortabel, what does a woman needs more❤️

1. mai 2026

Schaamteloze medewerkster

Mijn dochter en ik waren op zoek naar nieuwe kledingstukken. Terwijl we aan het passen waren, kreeg ik last van mijn darmen. Ik moest (direct!) naar het toilet. De medewerkster toonde geen interesse in mijn darmprobleem en gaf aan dat ik maar bij de lunchroom elders in het winkelcentrum naar het toilet moest gaan. Ik moest letterlijk rennen om niet onderweg mezelf te bevuilen. Mijn dochter was enorm boos op de medewerkster en is snel achter me aangelopen. Shoeby Shops, schaam je!

5. mai 2026

Omdat ze iedere keer weer leuke…

Omdat ze iedere keer weer leuke collecties krijgen. En voor ieder wat kwa leeftijd. En mooie kwaliteit. Ga zo Door Shoeby met jullie collecties van verschillende ontwerpers.

29. april 2026

Shoeby

Shoeby! Mijn favoriete winkel! Eerst alleen voor mijzelf en nu ondertussen voor het hele gezin. Mijn man, 2 zonen en dochter. Als ik voor 1 ding naar de winkel ga kom ik met een hele zak terug!

22. april 2026