Helaas opnieuw slechte foto's. Elk jaar weer een of andere kleur als achtergrond waarbij lang niet elke huidskleur goed uitkomt (lees: kind lijkt spierwit bijvoorbeeld). Daarnaast wordt niet de moeite... Vis mer
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Ieder jaar weer zeer tevreden over de schoolfoto’s! Geen saaie recht-toe-recht-aan foto’s maar mooie portretten van mijn kind zoals ze ècht is. We krijgen ruim van tevoren te horen welke achtergro... Vis mer
Voor een jaarboek van leerlingen die nu in groep 8 zitten, waren wij (ouders) op zoek naar digitale klassenfoto's van hun kleuterjaren. Via e-mail gevraagd of sgoolfotografie hier iets in kon betekene... Vis mer
Mijn klassenfoto's uit het jaar 1985 zien er beter uit dan deze Fletse klassenfoto's van mijn kinderen. Hele dure foto's gekocht van slechte kwaliteit, ik ben bij de plaatselijke foto winkel g... Vis mer
Als schoolfotograaf gaan we verder dan alleen het nemen van schoolfoto’s. We begrijpen de waarde van een schoolfoto voor zowel ouders als kinderen. Daarom krijgt elke leerling, foto en afdruk de zorg en aandacht die het verdient. We streven ernaar om blijvende herinneringen te creëren.
Snelliuslaan 10, 1222TE, Hilversum, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Per ongeluk glanzend ipv mat besteld. Helaas is de order meteen al naar de drukker en kon dit niet worden aangepast. Maar met een kortingscode die ik kreeg heb ik de foto's alsnog besteld op matpapier.
Foto's zijn heel mooi gelukt. Zeer tevreden goede kwaliteit. Er was een probleem met de levering. Zij hebben de foto's opnieuw verstuurd. Dit was heel fijn. Alsnog heel snel de foto's dus ontvangen.
Prachtige foto’s!
Supersnelle en behulpzame klantenservice 🙏
Ik bestelde schoolfoto's en een paar dagen later kreeg ik de melding van postnl dat ze bezorgd zouden zijn in de brievenbus. Helaas niets ontvangen. Een paar dagen later mailde ik Sgoolfotografie, en gelijk kreeg ik een mailtje terug dat de foto's opnieuw verzonden zouden worden. Twee dagen later mocht ik genieten van mooie foto's! Bedankt, Sgoolfotografie!
De foto die ik besteld heb is wegens de fout door Post NL niet aangekomen. Gemaild met Sgoolfotografie en ze hebben kostenloos de bestelling opnieuw verzonden. Fijne service!!
2e jaar dat de foto's verschikkelijk zijn. Rare poses rare gezichten die ze moeten zetten van de fotograaf. Volgend jaar komt mijn kind dus niet op de schoolfoto als hun weer de foto maken.

Svar fra Sgoolfotografie BV
Er was een probleem met de levering van de foto's, we hebben via de mail kontakt hierover gehad en het probleem is perfect opgelost en de foto's zijn prachtig! Ik ben er erg blij mee!
Onze school is al aantal jaren klant bij Sgoolfotografie. En wij, ouders,zijn wel dik tevreden over. Er wordt op een spelse manier foto's genomen. Kinderen zijn blij en wij oders hebben altijd prachtige foto's. Er zijn er verschillende opties om foto's te kiezen en snelle levering.
Echt aanrader!
Het waren hele leuke foto's dus ik heb ze allemaal besteld. Helaas waren de foto's nat geworden toen onze dochter ze mee naar huis nam. Na een mail werd het ook meteen opgelost. Perfecte service!
Naast het feit dat ik prachtige foto's heb ontvangen heeft Sgoolfotografie ook een uitstekende service geleverd. De foto's waren beschadigd geleverd door het postbedrijf maar Sgoolfotografie heeft kosteloos nieuwe afdrukken toegestuurd!
Ik ben echt heel blij met de (kleur en zwart/wit) schoolfoto's die Sgoolfotografie heeft gemaakt en vond het echt lastig om een keuze te maken uit de selectie mooie foto's die van mijn kinderen gemaakt is. De groepsfoto's zijn buiten genomen en zien er vrolijk uit.
In eerste instantie was de groepsfoto niet gekoppeld aan de foto's van mijn kinderen, maar na een mailtje van mijn kant kreeg ik binnen een kwartier antwoord en waren de groepsfoto's wel gekoppeld. Het bestellen ging vlot en soepel. Kortom: ik ben enthousiast!
Eerste keer dat de school gebruik maakt van hun services en wat ben ik blij met de foto's!! Mijn jongens staan er geweldig op, wat resulteert dat geld op mijn bankrekening wat minder word want ik wil ze allemaal 🤣🤦♀️
Ik miste nog de foto van hen samen, maar ze waren heel snel via mail met het versturen van de code. Dus top en bedankt voor de snelle service!
Vriendelijk, snelle reactie en goede afhandeling van het bestel proces!
Leuke foto's van mijn zoontje, gelukkig ook wat minder leuke, want als ik ze allemaal zou willen bestellen, wordt dat wel erg prijzig. Op de groepsfoto stond mijn zoontje echt heel raar en na contact met de servicedesk, heb ik hiervoor kosteloos een alternatief gekregen. Prima service!
Suzanne is een fijne fotografe! Mooie foto’s! Verschillende poses, gezellige broer/zus foto zonder stijf gedoe!
Al jaren mooie foto’s!
Leuke foto’s
Veel mogelijkheden tot bestellen van de foto’s en een snelle service bij vragen!
Prettige website, mooie foto's, klassenfoto gratis en snelle bezorging. Prima dus.
Leuke fotograaf (de kinderen waren enthousiast), fijne website en een super snelle service. Een aanrader!
Dit jaar voor het eerst op school. Onze zoon staat er zeer geforceerd op. Meerdere houdingen cq poses die hem zeker niet passen. Je ziet het ongemak op zijn gezicht. Ik maak zelf mooiere foto’s. Ik heb foto’s besteld voor in zijn boek en heb de minst erge eruit gepakt. Maar had het liever niet gedaan. Grote teleurstelling!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.