Heeeel veel keus, dus neem de tijd om iets uit te zoeken. Alles even mooi, maar uiteindelijk een keuze van 3 bij elkaar passende posters gemaakt.
Selskapet har svart
We hebben al eerder 2 schilderijen besteld ,de rode panda en één met wolven nu het schilderij met een wasbeertje met een leuke vlinder op zijn kopje, het wordt heel veilig en goed geleverd. Er wordt... Vis mer
Selskapet har svart
Het bestelde canvas was mooi en de verpakking zorgvuldig! Ik werd persoonlijk op de hoogte gehouden wanneer er verzonden werd en wanneer het na terugzending opnieuw verzonden zou worden. Let wel o... Vis mer
Veel keus op de site, levering binnen een week na bestelling. Print is prachtig qua kleur, goed materiaal. Enige tip; het zou fijn zijn om een mail te ontvangen waarin leverdatum en tijd worden genoe... Vis mer
Selskapet har svart
Decoreer je interieur met stijlvolle posters voor meer sfeer en karakter in huis.
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Sfeer aan de Muur
Snelle en verzorgde levering. Het schilderij is helemaal volgens wens.
Mooie sfeer aan de muur gekocht en gekregen . Precies wat verwacht werd

Svar fra Sfeer aan de Muur
Klantenservice heeft mij zeer fijn geholpen, nadat de dhl de bezorging zeer slecht heeft afgehandeld

Svar fra Sfeer aan de Muur
De levering was perfect,maar de gebruiksaanwijzing mag iets duidelijker. Verder alles goed.

Svar fra Sfeer aan de Muur
Mooie kwaliteit kleuren en print komen overeen met de site van sfeer aan de muur.
Levering vlg. afspraak.

Svar fra Sfeer aan de Muur
Levering volgens afspraak prima verlopen. Product is precies zoals op de afbeelding. Kwalitatief prima.

Svar fra Sfeer aan de Muur
Er wordt veel aandacht besteed aan het vervoer v/d schilderijen.
Ze zijn geweldig mooi.

Svar fra Sfeer aan de Muur
De bestelling goed goed en snel. Ook de leverong werdt goed gecomuniceers. Het enigste minpuntje eas dat russen deze 2 tijdstippen er een week geen contact was. Ik dacht al bijna dat ik was opgelicht. Dasrom 4 ipv 5 sterren.

Svar fra Sfeer aan de Muur
Snel geleverd en precies wat we bestelde.
Geen teleurstelling, maar voor herhaling vatbaar.
Top…..
Het gaat vooral mis in de communicatie na het bestellen. Ik had een art work besteld. Het doek werd eerst geleverd. Zonder ook maar iets er bij, niet eens jullie merknaam. Het was een vodje gepropt in een plastic envelop. Heel eerlijk, ik wist eerst niet eens wat het was, en wat het moest voorstellen. Pas na een paar minuten herkende ik vaag een "kunstwerk" hierin. Twee dagen later arriveerde het frame/de lijst. Wederom zonder begeleidend schrijven. Dus ik had geen flauw idee hoe ik er 1 geheel van moest maken. Gelukkig via een filmpje van de concurrent,is het toch gelukt. Dus vooral veel ergernis en verbazing. Bovendien vind ik de kwaliteit tegenvallen. Frame sluit niet perfect op elkaar aan in de hoeken en doek was niet mooi afgewerkt. Dus voor mij geen sfeer aan de muur meer.

Svar fra Sfeer aan de Muur
Ik kan níets verzinnen wat niet goed gegaan is. Het schilderij is prachtig, de kleuren zijn precies goed (mijn grootste angst!), super veilig verpakt en binnen 2 weken geleverd. We zijn een soort van in extase als we in ons nieuwe interieur naar het mooie aangelichte schilderij kijken. Helemaal content dus! Top!

Svar fra Sfeer aan de Muur
Levertijd was snel en het schilderij was precies de kleuren van de afbeelding
Super mooi !!!

Svar fra Sfeer aan de Muur
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.