1. Butikk for erotiske artikler
  2. Strippebar / toppløs servering
  3. Butikk med sexleketøy

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Danmarks største sex og porno webside med adgang til 1000-vis af gratis film og billeder. Se bl.a. de frækkeste amatører, teenagere og babes.

2,1

Under middels

Det virker som et fupfirma

Det virker som et fupfirma. Har købt 3 dages adgang, men kan ikke afspille videoerne, når vi er logget ind. Vi har prøvet at kontakte support, men får besked om at email-adressen ikke kan tilgås. Vi hoppede også på at det er et abonnement, der skal opsiges. Det fremgik ikke særlig tydeligt.

21. juni 2025

mange pige men ikke nok mænd

jeg elsker sexaben, gokker af til den 3+ gange om dagen, nu er videorne med kvinder der bliver cummet kedelige, for har set dem alle, og er også mere til mande porno fordi det er mere behageligt at gokke til, håber at i kan få fingeren ud og filmet någet mandeporno

10. oktober 2022

mangler dyr

det er en meget god hjemmeside, men jeg mangler sku mit dyr porn altså jeg vil bare se en gammel mand blive fuld fuckt af en hest i hans andet hul

25. mai 2021

Yderst interessant oplevelse

Jeg har aldrig prøvet noget lignende før. Jeg blev idag befamlet af en gammel mand i supporten inde på sexaben.dk. Jeg synes ikke det er iorden at udsætte kunder for sådanne ting. Desværre har jeg allerede meldt personen til politiet, og jeg er ret sikker på at han bliver straffet for paragraf 310a stk 3 overfald på ældremænd. Jeg vil derfor gerne have en undskyldning fra personen bag skærmen, jeg har ikke særligt godt styr på elektronikken. Men jeg ved hvordan man hacker en marmelademad med jordbærmarmelade, det er ret svært vil jeg bare lige sige. Jeg har rent faktisk været igennem et uddannelseforløb på næsten 12 år, hvor jeg har lært hvordan man hacker på den hurtigst og mest væmmelige måde.

18. mars 2021

Min yndlings hjemmeside

Min yndlings hjemmeside! Hver dag når jeg kommer hjem fra børnehaven, og jeg har haft en lang dag på jobbet, så er det dejligt at komme hjem til nogle lækre teenagere på min skærm. 10/10 Jeg har lige i øjeblikket 500 abecoins på min konto, og jeg har tænkt mig at købe mange flere.

5. februar 2021

Mangler fortnite porno

Min mor har lavet flere videoer på denne hjemside og jeg kan virkeligt godt lide dem (der mangler fortnite porn) bare skriv/ring til mig på 108 også kan vi snakke om nogle gode porno ideer
-Marcus

30. september 2020

Mit favorit porno site!

Sexaben.dk er helt klart en af de bedste pornosites på nettet og bestemt den bedste danske. Siden har et niveau helt på linie med de største amerikanske tube sites, og har endda yderligere en masse danske film liggende - helt gratis! Filmene kører altid flydende og uden ventetid eller afbrydelser.
Udvalget er dog lidt mindre, end man ser på de største sider på nettet, men når alt andet spiller, er det egentlig lige meget. Der er alligevel tusinder af gratis film at gå igang med :-)

14. januar 2013

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis