Lad mig ændre det da jeg fik kontakt til Christian og det var noget system der ikke virkede så jeg er glad igen, der var nyt system der gjorde at han ikke fik mine beskeder. Super Dygtige men f... Vis mer

Ganske enkelt god service, hvor man bliver hjulpet på behagelig vis.. både på telefonen samt når de kommer ud med en teknikker

1. Montør av sikkerhetssystemer
  2. Forhandler av innbruddsalarmer
  3. TV-overvåkningsbutikk
  4. Sikkerhetsutstyrsbutikk

Professionel alarm og video­overvågning. SECUBI har Danmarks bedste løsninger inden for alarmsystemer, professionel videoovervågning og adgangskontrol Vi er dedikerede teknikere som sætter en ære i vores udførte arbejde og nørder tekniske løsninger selv i vores fritid. SECUBI har mere end 30 års erfaring indenfor sikkerhedsløsninger til erhverv og private. SECUBI leverer sikringsløsninger med fokus på høj kvalitet, driftsikkerhed og ordentligt håndværk.

4,1

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

4,1

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Topklasse

Tusind tak for super god service..
De vender meget hurtigt tilbage med support og er nogle meget flinke og hjælpsomme gutter som prioterer kundeservice meget højt.
Jeg ringede ang et problem en dag teknikeren var på kursus, det var dog ingen hindring og han ringede tilbage ca 1 time efter i hans pause, problemet blev desværre ikke løst, men de tog imod mit produkt dagen efter og løste problemet med det samme og jeg kunne tage hjem som en glad kunde.

Vil klart anbefale at handle hos dem.

27. januar 2015

SECUBI ET FIRMA MAN KAN STOLE PÅ

HAR HANDLET MED SECUBI NOGLE GANGE OVER DE SIDSTE ÅR.
HAR DER VÆRET NOGLE TVIVLS SPØRGSMÅL FRA MIG HAR JEG ALTID FÅET ET SVAR FRA DEM HURTIGT ENTEN PÅ MAIL ELLER EN OPRINGNING.HER SIDST JEG HANDLEDE MED DEM OPSTOD DER EFTER CA 3 MDR. EN FEJL PÅ ET PRODUKT, EFTER AT HAVDE TALT MED DEM OG FEJLEN IKKE LIGE KUNNE RETTES ,FREMSENDTE DE EN NY . JEG KAN PÅ DET VARMESTE ANBEFALE DET FIRMA .

FINN ROKKJÆR ODENSE

17. januar 2015

SUPER SUPER SERVICE

Vil helt klart anbefale dette firma, har aldrig fået bedre service.
Man får hurtig svar når man skriver til dem, og er super til og hjælpe.

2. desember 2014

Rettidig omhu

Positive oplevelser, hjælpsomhed og tålmodighed som jeg har oplevet med firmaet Secubi, gør at jeg kan give de varmeste anbefalinger og at jeg ikke tøver med at bruge dette firma i fremtiden!

4. september 2014

Her er et firma man kan stole på.

Er du i tvivl om hvilket firma du skal købe video overvågning hos, så kan jeg roligt anbefale Secubi.
De har nogle gode produkter og er meget hjælpsomme, med råd og vejledning, de ved hvad de har med at gøre.

22. august 2014

Super produkt og perfekt support

Har købt et overvågningsanlæg med flere kameraer til. Efter montering hjalp Secubi med installation over telefon. De holder hvad de lover og holder deres aftaler. Servicen finder man ikke bedre andre steder. Kan kun give mine bedste anbefalinger til dette produkt og ikke mindst personalet.

5. august 2014

God forhandler med god service

Købte et overvåningsagnlæg med en række kameraer til. Efter cirka et år begyndte det at genstarte kontinuerligt. Secubi.dk kom lynhurtigt med et løsningsforslag, men da det ikke virkede, fremsendte de straks et nyt anlæg. Kvaliteten af billederne er til UG, og systemet kører ellers stabilt. 5 stjerner for produkt og 5 stjerner for produkt.

16. februar 2013

Glimrende

Har købt et Vivotek 1MP IP kamera hos Secubi.
Bestilling og levering i orden.

God overskuelig hjemmeside, med links til produktmanualer sammen med produktbeskrivelsen.
Absolut konkurrencedygtige priser.

6. september 2012

SUPER FANTASTISK

Den bedste vejledning både før og efter køb jeg nogensinde har oplevet hos en internet butik.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Det er simpelhen i verdensklasse!

16. mai 2012

Fantastisk

Har handlet hos SECUBI som privat kunde,, Har aldrig oplevet sådan en kunde service på nettet før.. Fin og hurtig ekspedition, fin håndtering af reklamation, er absolut ikke sidste gang jeg handler hos dem.

18. januar 2012

God support - god reklamation

Jeg bestilte en større løsning hos Secubi på vegne af KFUM-spejderne Jersie-Solrød, med 8 kameraer til vores spejderhytte med central strømforsyning. Rasmus var altid klar at besvare mine spørgsmål, og da der senere opstod en defekt på to beslag, blev varerne byttet til en ny model med et kraftigere beslag.

20. juni 2011

Perfekt service

Jeg bestilte to Vivotek kamera fra Secubi -

Jeg fik en god afklaring omkring kameraene og deres funktionalitet, og da jeg uheldigvis måtte returnere kamerane pga. nogle interne uenigheder blandt naboerne, skete dette uden problemer.

Top noch service og betjening. Kan kun anbefale denne virksomhed på det varmeste.

27. april 2011

Venlig betjening til alle

Jeg har ikke selv handlet mit produkt hos secubi men det holder dem ikke tilbage for at hjælpe med support, det er god stil.

Derfor kan jeg kun anbefale denne virksomhed

8. november 2010

Hurtig levering og kanon support

Kan kun anbefale Secubi.dk. Har handlet der to gange nu og begge gange har det levet fuldt op til mine forventninger. Hurtig forsendelse, og tingne er bare i orden. Det bliver så ikke dårligere at at man bare lige kan ringe og få et godt råd med på vejen. Det kunne mange lære noget af.
Ikke sidste gang jeg har handlet der.

26. mai 2010

Kundeservice

Jeg oplevede at de havde fået min henvendelse til dem på mail som spam og blev derfor aldrig besvaret. Det blev jeg selvfølgelig en del utilfreds over det, da jeg derfor aldrig modtog et svar fra dem. Et par uger senere fik jeg en henvendelse omkring problemet og de undskyldte mange gange og ringede mig op. Jeg er meget tilfreds med den fremgangsmåde de har fulgt op på nu da e-mailen blev modtaget som spam hos dem. Thumbs up :)

17. september 2009

God Service

Jeg oplevede god service og vejledning da jeg handlede ved secubi.dk.

2. februar 2009